Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

SOS Πειτε μου τη γνωμη σας ρε κοριτσακια μου....!Εδω και 10 ημερες ξεκινησα τον μικρο να του κοβω την πανα και μεχρι σημερα δεν εχει κανει ουτε μια φορα στην λεκανη!Αρνειται και ουτε το το γιογιο θελει.Παω με τα νερα του,δεν τον πιεζω,δεν τον εκνευριζω και κανω οτι αστειο μπορειτε να φανταστειτε!Και αυτος..... τα κανει οπου βρει.

Το κουφο της ιστοριας ειναι πως στον παιδικο σταθμο απο την τριτη ημερα πηγαινει χωρις πανα,και 'κει καθε 20' με 30' λεπτα η δασκαλα του τον πηγαινει τουαλετα και κανει ο κυριος και επιστρεφει και στεγνος!Μιλησα μαζι της και μου ειπε πως συνεργαζεται μια χαρα και τον πηγαινει χωρις να τον ρωταει.Ενω με 'μενα η απολυτη ταλαιπωρια!

Aς μου δωσετε καποια εξηγηση,καποια συμβουλη,καμια παλια ξερει?

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Γεια σας, καλό μήνα!!!

doroula δεν ξέρω να σε βοηθήσω...εμείς είμαστε ακόμα στο ΟΧΙ ΜΑΜΑ ΔΕ ΘΕΛΩ!!!!! Μόλις βλέπει γιο-γιο, λεκάνη, αυτό μου λέει.........:?:???:

Μήπως αν τον αφήσεις με εσώρουχο και τα κάνει όπου να`ναι καποια στιγμή θα σιχαθεί και θα πάει τουαλέτα???

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

καλημερα κοριτσακια!!

εμεις τωρα κοψαμε την καθημερινη πανα επιτελους[3.5]......του την εβγαλα και τον αφησα με το σωβρακακι....μια ,δυο ατυχηματα και τελικα κανουμε παντου τσια...κακα μονο στο γιογιο...παλι καλα!!!τωρα να σας ενημερωσω οτι στο μαδερ κεαρ υπαρχουν σωβρακακια εκπαιδευτικα 13 γιουρο τα τρια που ειναι απο υφασμα με ενδιαμεσο πλαστικο.....εμενα δε μου αρεσαν!!!!το βραδυ ας φοραει καλυτερα πανα σωβρακακι....αν και ξυπναει στεγνος...σε λιγο θα του τη κοψω και αυτη!!!

παντως αγορομανουλες τ'αγορακια ειναι αργα και δυσκολα και θελει υπομονη...λετα να φορανε πανα μια ζωη;;;μην αγχωνεστε!!!

αυτα ...κανονιστε για καφεδακι!!!!φιλακια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Τι να πώ και γώ! Και ο Μάξιμος γίνεται 3 τον Ιούλιο και ακόμα φοράμε την πάνα...είπα και γώ να μην τον πιέσω...του έβαλα ένα ωραίο καρεκλάκι Thomas το τρενάκι στο μπάνιο και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές...έχει πάει μια-δυό φορές εκεί για πιπί αλλά όσες φορές τον άφησα μόνο με εσώρουχο στο σπίτι είχαμε και από τα 2 ατυχήματα αμέσως. Την τελευταία φορά μάλιστα έψαχνε τα μωρομάντηλα για να καθαρίσει από τα πιπί το πάτωμα από το δωμάτιό του...νοικοκύρης!Και επείδη δεν τον μαλώνω βέβαια...έλεγε μόνος του δεν πειράζει μαμά θα το καθαρίσουμε!χαχα!Πήγα σήμερα και έκανα αίτηση για το δημόσιο σταθμό...θα έχει κόψει την πάνα μέχρι το Σεπτέβρη?Πάντως δεν τον βλέπω να σιχαίνεται ιδιαίτερα όταν λερώνεται και δεν τολμώ να τον στείλω στο σταθμό χωρίς πάνα...μην πάθει και ψυχολογικό πρόβλημα αν τα κάνει πάνω του...τι να πώ...πάντως εγώ θα του δώσω άλλο λίγο χρόνο!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Γειά σας κορίτσια,

το θέμα της πάνας είναι λεπτό το πως το αντιλαμβάνετε κάθε παιδάκι.Εμείς ξεκινήσαμε στα 2 πέρισυ με το να τον αφήνω γυμνό να το καταλάβει,τον Σεπτέμβρη που ξεκίνησε σταθμό είχα τρελλό αγχος γιατι πολλές φορές τα έκανε πάνω και ο σταθμός δημόσιος δεν επιτρεπόταν,αρχισα λίγο το παραμύθι της μπέμπας και κάθε πρωί τον περίμενα να κάνει κακά πριν πάει σταθμό και μετά του φόραγα πάνα βρακάκι,μόνο εκεί στο σπίτι ποτέ πάνα μόνο για ύπνο.Τώρα που μόλις κλείσαμε τα 3 φοράμε μόνο στο βραδυνό υπνο και αυτο γιατί φοβλαμαι,αυτός μου λέει οχι πάνα δεν είμαι μωρό!!

Δεν θέλει πίεση καθόλου μ.ονα τους θα το αντιληφθούν

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

καλημέρα κορίτσια!

Η δική μου εμπειρία απο την πάνα είναι , οτι σε καμια περίπτωση δεν θέλει πίεση ... αν δεν ειναι ετοιμο το παιδί , δε νοιώθει ασφάλεια , χειρότερα θα ειναι τα αποτελέσματα ... σκεφτείτε μόνο πόσο "ιδιαίτερη" ειναι η στιγμή ακόμα και για εμας τους μεγάλους!

Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια , είχαμε πολλά ατυχήματα!!!

Του το θύμιζα συνέχεια , κάθε 5' σχεδόν τον πήγαινα στην τουαλέτα , τον επιβράβευα έντονα σε κάθε επυτιχημένη προαπάθεια και τον ενθάρυνα όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά.

Επίσης πολυ συμαντικό είναι να ακουμπούν τα ποδαράκια τους , όταν κάθονται στην λεκάνη , να ,μην κρέμονται στον αερα γιατι κουράζονται , εμείς χρησιμοπουούμε το καλαθάκι για τα χαρτιά , να βάζει επάνω τ ποδαράκια του και στο μπάνιο υπάρχουν μόνιμα πια διάφορα παραμύθια του!

Υπομονή & επιμονή , βεβαια Δώρα , και Σωτηριά μου στην καταστασή μας αντιλαμβάνομαι πως ειναι ακόμα πιο δυσκολα τα πράγματα!

καλή συνέχεια! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Αφροδιτη και τι δεν κανω,απο επιβραβευσεις μεχρι ''καραγκιοζιλικια''!Απο εχθες τον αφηνω τελειως χαλαρο.Δεν θελεις?οκ,δεν πειραζει,την επομενη φορα.Απλα το εκνευριστικο ειναι πως αρνειται να παει και μεχρι την τουαλετα.Και οσον αφορα το σκαλοπατακι,το εχω σκεφτει και ειπα στον αντρα μου να πεταχτει σημερα μεχρι το jumbo να αγορασει ενα.Παντως για να κοψει μεχρι τον Σεπτεμβριο το βλεπω χλωμο.

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

βρε δωριτσα μην αγχωνεσαι...ετσι ελεγα και εγω ...και να που τωρα την ημερα δε την θελει καθολου!!!κοιτα και εκεινα τα σωβρακακια που σου ειπα .....αστο χωρις πιεση να ζεστανει και αλλο ο καιρος....ισως σε βοηθησει το μαγιο!!!αν του το φορας αρκετη ωρα πριν το μπανακι σας και του λες οτι αν θελει κατι να σου το πει γιατι αυτο ειναι μαγιο και δεν κραταει τπτ;;;μηπως το δει διαφορετικα δεδομενου οτι μπορει να εχει πανω και τον αγαπημενο του ηρωα;;;εγω του παιρνω σωβρακακια με οτι του αρεσει και καθε μερα φορα με διαφορετικο και ξαφνικα ...γινομαστε μπεν 10 κεραυνος μακ κουιν,,σπαιντερμαν και οτι βαλει ο νους σας...χαχα!!!

φιλακια!!

α!!θελω να σας πω και ολο το ξεχναω ....στη κατηγορια των σοσιαλ γκρουπς...εχουμε ανοιξει τοπικ οι ονλιγο στρουμπουλες και περναμε ωραια...ειμαστε μια γοργονοπαρεα...λεμε διατροφικες συβουλες η'...ακομα καλυτερα τον πονο μας για τα κιλα μας...οχι οτι εσεις εχετε προβλημα....η'περισσοτερες στο κατω κατω ειστε εγκυουλες....αλλα ειναι καλα...ετσι για παρειτσα...καπου καπου μπαινει και η τατη...!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...