Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

σας ευχαριστω κοριτσακια να'στε καλα!!!!και εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας...και με το καλο οι εγκυουλες μας!!!και οσες θελουν γρηγορα κοιλιτσα!!!

μαρινακι ....ουτε εγω το πιστευω!!!!.....να μας τα εχει καλα ο θεος!!!υγεια πανω απ'ολα!!!

βικυσυνονοματη χρονια πολλα για το γιαννακη σου αυριο!!!

για κανονιστε καφεδακι......μαρινα να σε προλαβουμεεε........!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

IlovemyAngel welcome!

Βικύ74 χιλιόχρονο το μεγάλο αγόρι! πάντα γερός & ευτυχισμένος , να τον χαίρεστε! :D

Βικάκι μου χιλιόχρονος και ο Γιαννάκης σας! Να 'ναι πάντα καλά , να ον δείτε όπως εκείνος επιθυμεί!!! :D :D :D

Σωτηρία μου , ηρεμία και ξεκούραση όσο μπορείς!!! να προσέχεις!

φιλιά σε όλες!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Καλημέρα μανούλες! Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας. Μπαίνω συχνα στο cafe και πραγματικά χαίρομαι που έχετε επικοινωνία σχεδόν καθημερινά και τα καταφέρνετε και βρίσκεστε και εκτός. Ήθελα να σας το πω καιρό και είπα να το κάνω τώρα. Α! Ilovemyangel η δική μου η παιδίατρος ξέρω πως θήλασε και το δικό της κοριτσάκι. Δεν έχω επεκταθεί ποτέ σε συζήτηση για το συγκεκριμένω θέμα αλλά ίσως μπορεί να σε βοηθήσει. Σου στέλνω πμ.

Νεφέλη : 1-1-08

Άλκηστις: 1-4-09

Μπεμπούλα: 17-6-10

Καλημέρα!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές σας!!!!!Ευάκι, χρόνια πολλά του Κώστα σου!!!Τραπεζώματα μωρέ έγκυος γυναίκα????μπράβο σου προκομμένο μου κορίτσι!!!!!

Βίκυ και Βίκυ, να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!Να είναι πάντα καλά,χαρούμενα και ξέγνοιαστα!!!!

Χτες πήγαμε Αλλαντίν και πετύχαμε και Δωρούλα, μετά από πάαααρα πολύ καιρό.Με μια ωραία στρογγυλή κοιλίτσα!!!

Σωτηρία μου,όλα οκ τώρα,ε????Να μην κουράζεσαι μωλέ...ο Γιωργάκης πώς το αντιμετωπίζει,που σε βλέπει στο κρεβάτι κλπ??του κάνει εντύπωση,ρωτάει??φιλάκια και προσοχή!

Α,Ilovemyangel,μην περιμένεις από τους γιατρούς, οι πιο πολλοί είναι ανενημέρωτοι έως άσχετοι και κατευθύνουν λάθος τις μανούλες.Ο,τι θέλεις να ρωτάς εδώ και πιο εξειδικευμένα στο φόρουμ στο τόπικ του θηλασμού θα βοηθηθείς αρκετά.Επίσης έχω να προτείνω το βιβλίο της Πατσούρου 'Θηλασμός, μια υπέροχη σχέση',το οποίο είναι πολύ καλό.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

Βίκυ ο Γιάννης έχει γεννέθλια σήμερα?? Πολύχρονος να είναι

και πάντα γερός...

Σωτηρία όλα καλά τώρα???...να σου πω να μην κουράζεσαι αλλά στην

πράξη γίνεται?? Προσπάθησέ το όσο μπορείς

mama-mia...τι κάνεις βρε??

Ζωή καλύτερα κορίτσι μου? Ελπίζω ναι...

Θέλετε να κανονίσουμε για καφέ ή ποτό?

Δεν έχω πρόβλημα για μέρα ή ώρα, είναι εδώ η μαμά μου

καλό απόγευμα

Διαφημίσεις

Καλημέρα.....Ευχαριστώ για τις ευχές..Βικούλα να τον χαίρεσε και εσύ!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά.......

Κανονίζουμε απο εβδομάδα για καφεδάκι ή ελάτε Αλλαντίν το σκ

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...