Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Χρόνια πολλά σε όσες/όσους γιορτάζουν!

Mamamia μου γλυκειά να χαίρεσαι τον Κωνσταντίνο σου! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

το κουφο ζωη;;;...αν δε μ'επαιρνε η μαμα μου πριν 5λεπτα θα τους ξεχναγα και εγω που σας το θυμησα......χαχα!!!:confused::shock::D:D

Πολύ καλό...χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλησπέρα κοριτσάκια,

mama-mia να χαίρεαι τον Κωνσταντίνο σου....

Εύη να χαίρεσαι τον άντρα σου

γενικά χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν και εύχομαι υγεία σε όλους μας

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και μη!

Εγω ειμαι νεα μανουλα και σχετικα νεα στο φορουμ.

Ψαχνω να βρω ,αν εχετε να μου προτεινετε καποια

παιδιατρο που να ειναι θετικη και σχετικα καλα ενημερωμενη

με το μητρικο θηλασμο,διοτι μ'αυτη που εχουμε τωρα δεν ειμαστε

καθολου ευχαριστημενη.

Θα τα λεμε πιο συχνα εδω.

Ευχαριστω

Tις καλημερες μου στις ομορφες ....!

- Mamma mia μου να χαιρεσαι το παιδακι σου,γερο να ειναι....!

- Μarina marina marina ...ti voglio piu presto sposa...!χαχα Ειδες? σε καλημεριζω με τραγουδακι.Πως παει?Προσπαθησε σε παρακαλω να μην κουραζεσαι,τουλαχιστον απο 'δω και στο εξης,προσοχη πολυ!τα ειπαμε αυτα,ετσι?

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Γεια σας κοριτσάκια μου καλά!!! Χρόνια πολλά για τον Κωνσταντινούλη σου mamma-mia!

IlovemyAngel, καλωσήρθες. Δεν έχω να προτείνω κάποιον παιδίατρο σχετικό με θηλασμό.....δυσεύερετο είδος!!!! Θα σου πρότεινα να διαβάσεις για το θηλασμό και να πορευτείς μόνη σου σχετικά με αυτό το θέμα, δε θα βρεις συμπαραστάτη γιατρό!

Χάθηκα κορίτσια μου γιατι πέρασα 2 εβδομάδες στο κρεβάτι με συσπάσεις και φυσικά...πολύ άγχος! Τώρα είμαι καλύτερα, σηκώνομαι λίγο και ελπίζω για το καλύτερο.....:D Θα τα ξαναπούμε

Φιλιά!!!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

@IlovemyAngel: Καλωσήρθες...Υπάρχουν παιδιάτροι που δεν είναι ενημερωμένοι για το μητρικό θηλασμό???Ούτως ή άλλως πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα άμα διαβάσεις λίγα πράγματα σχετικά σε βιβλία αλλά και στο φόρουμ...όπως επίσης αν έχεις κάποια απορία μπορείς και να με ρωτήσεις...εγώ θήλασα!Α και οι μαίες είναι οι πλέον κατάλληλες να βοηθήσουν στην αρχή! Πάντως ο θηλασμός είναι ότι καλύτερο για το μωρό αλλά και για τη μητέρα και υπάρχουν και στην αγορά άπειρα πλέον αξεσουάρ που λύνουν τα χέρια.

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλημέρα! Χρόνια πολλά Τόνια μου να χαίρεσαι το γιόκα σου! Ευχαριστώ και για τις ευχές! Τρεις μέρες τώρα μου βγήκε η ψυχή και έχω και συνέχεια. Την Παρασκευή ετοιμασίες για τον άντρα μου χθες μάζεμα από την γιορτή και επισκέψεις σε άλλους το βράδυ και σήμερα μάζεμα και τραπέζι σε πεθερικά και γονείς λόγω που δεν κάναμε τραπέζι την Παρασκευή. Ακολουθεί μάζεμα απογευματινό και μέσα σε όλα ο μικρός μου έχει τρελαθεί στη γκρίνια και τα έχουμε παίξει. Από βδομάδα κανονίστε κάτι γιατί χαθήκαμε! Από ώρα σε ώρα τους περιμένω! Φιλιά σε όλες και στα μικρά σας!!!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις.

Ετσι πιστευω εγω οτι η δικια μας παιδιατρος δεν ειναι ενημερωμενη.

Καθε φορα που παμε για εμβολιο απορει που ακομα θηλαζω και οτι το ζουζουνακι μας ξυπναει ακομα το βραδυ για να το ταισω.

Θελω να την αλλαξω, απλα δεν γνωριζω κανεναν ή καμμια αλλη κοπελα που να εχει μικρο παιδι για να μου προτεινει παιδιατρο.

Μπορειτε να μου στειλετε σας παρακαλω στοιχεια απο την /τον δικο σας παιδιατρο.

καλησπερα κοριτσακια και καλως μας ηρθες IlovemyAngel!!!!

ευτυχως περασαμε καλο τριημερο πορολα τα τερτιπια του καιρου!!!χθες ειχα στο σπιτι τις τρεις ανιψιες μου τον μπεμπη ανιψιο μου τα δικα μου και την ανιψια του αντρα της κουνιαδας μου....συνολο 8 παιδια ........και 12 μεγαλοι!!!πανικ!!!!

ψησαμε...γουρουνοπουλο προς τιμη του μπεμπη....και για το γιο μου που σημερα εχει γενεθλεια!!!!κλεινουμε τα 11......!!!βικυ ο δικος σου ο γιαννακης αυριο ετσι;;;

IlovemyAngel τι ηλικιας παιδακι εχεις;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...