Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μαρινάκι αν γεννήσεις στο Ρίο ,την μέρα που θα γεννήσεις θα πείς εκεί στην προισταμένη οτι θές αποκλειστική και θα σου στείλουν. Δέν μπορείς να φέρεις άλλη εσύ εκτός και δεν το πείτε.

Εγώ γεννάω στο 409..την επόμενη φορά που θα πάω για επίσκεψη θα ρωτήσω

αρρώστησε κ ο γιος μου...από χτες έχει πυρετό που δεν πέφτει και βήχα

ελπίζω να συνέρθει γρήγορα γιατί δεν την παλεύω

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Katerinaki7575: Περαστικά στον μικρούλη!

@ΒΙΚΥ74: χα!χα! Τι μου θύμισες με το πρωινό Cartoon...Ο Μάξιμος καμιά φορά όταν με ξυπνάει ή όταν τον παίρνω από το σταθμό μου λέει: -Μαμά εγώ είμαι, ο Μάξιμος! (λές και υπήρχε περίπτωση να τον ξεχάσω ποιός είναι!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλησπέρα σε όλες!!!

Έχω καιρό να μπω γιατί έχω μπλέξει με τα μωρά τα δικά μου,βοηθάω και την αδερφή μου με την μικρή και είμαι συνέχεια στο τρέξιμο!!!

Ζωή πραγματικά λυπάμαι πολύ για την απωλειά σας!Χρειάζεται χρόνος αλλά όλα θα πάνε καλά!

Κατα τ'άλλα τι κάνετε?Περαστικά στα αρρωστούλια σας!!!

Ρε κοριτσάκια μήπως ξέρετε πότε αρχίζουν οι εγγραφές στους παιδικούς και τι χρειάζονται?

Σας φιλώ όλες γλυκα και ελπίζω αν κανονίσετε κάτι να καταφέρω να περάσω έστω μια βόλτα!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

@TATH: Σε ευχαριστώ πολύ για τα συλληπητήρια...για τους σταθμούς θα ξέρω νεώτερα αύριο γιατί θα περάσω από αυτό που θα θέλαμε να γράψουμε το μικρό! Πάντως σου λέω αρχικά ότι για τους περισσότερους πρέπει να έχουν βγάλει την πάνα.

Καλημέρα κορίτσια! :)

Ρε κοριτσάκια μήπως ξέρετε πότε αρχίζουν οι εγγραφές στους παιδικούς και τι χρειάζονται?

ΤΑΤΗ δές εδώ http://parentscafe.gr/showthread.php?t=736 για τους δ.παιδ.σταθμούς έχει φτιάξει η dalida λίστα , οι εγγραφές ξεκινούν 20 Μαϊου εώς 15 Ιουνίου , ο κάθε σταθμός μπορεί να ζητά διαφορετικά δικαιολογιτικά , οπότε καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους ...

πχ : http://www.rion.gr/docs/aparaitita.doc οι βρεφονηπιακοί πάντως δεν εχουν σαν προυπόθεση να έχει κόψει την πάνα το παιδάκι και δέχονται εως 2,5 ετών.

Καφεδάκι ; υπάρχει στο πρόγραμμα ;

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Διαφημίσεις

@TATH: Πέρασα από το σταθμό και μου έδωσαν 3 χαρτιά να συμπληρώσω εκ των οποίων και μια αίτηση που γράφει τι πρέπει να συνυποβάλλεις: 1 ληξιαρχική πράξη γέννησης, 1 Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, 1 βεβαίωση εργασίας μητέρας και επικυρωμένο αντίγραφο των ενσήμων, βεβαίωση γιατρού για την καλή υγεία του παιδιού και πρωτότυπο βιβλιάριο υγείας με τα εμβόλια που προβλέπονται, Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος έτους, φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού. Βρεφονηπιακό μου είχε δώσει η Dalida 1 αλλά στους υπόλοιπους που είναι παιδικοί πρέπει να έχουν κόψει την πάνα.

Γειά σας κοριτσάρες!! Τι κάνετε; Θα ήθελα με τη σειρά μου να ρωτήσω αν έχετε ακούσει για επισκληρίδιο στο Ριο. Ρώτησα σήμερα το γιατρό μου και μου είπε πως όταν έρθει η ώρα θα μου πει ποιον θεωρεί 'καλό' και το κανονίζουμε τότε! Εσεις τι έχετε ακούσει; Να σας πω οτι στο Χρήστο μου είχα κάνει καισαρική οπότε και τώρα το ίδιο. Βικούλα εσύ που είσαι μέσα στο ''σύστημα'' του Ρίου τι λες;

Α! και κανονίστε για συνάντηση όποτε θέλετε την ερχόμενη εβδομάδα. Να δούμε και την Μαρίνα πριν γεννήσει.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

κοριτσακια καλησπερα...!!!

αντε βρε ...κουνηθειτε για καφεδακι...να πουμε καμια σαχλαμαριτσα να γελασει το μουτρακι μας!!!....εβη ενα ξερω αναισθησιολογο αλλα...δε πολυθυμαμαι τ'ονομα....θα ρωτησω τη κουνιαδα μου που ηθελε επισκληριδιο και τον ειχε συναντησει και θα σου πω!!!ποιο γιατρο ειπαμε πως εχεις;;λοιπον απο την αλλη βδομαδα κανονιστε καφεδακι ...στο μαγαζι της μαρινας....!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Δεν έχω ακούσει τίποτα για επισκληρίδιο στο Ρίο, αλλά νομίζω πως κάνουν...Στο Χρήστο δε θυμάμαι τι είχες κάνει?

Για καφεδάκι ή ποτάκι ελπίζω να τα καταφέρουμε απο εβδομάδα-όπου θέλετε-μάλλον θα είναι εδώ η μανούλα μου οπότε θα μπορώ να έρθω

Ζωή ελπίζω να είσαι καλύτερα και να έχεις τη διάθεση να έρθεις

Ο μικρός μου..αχ..έκανε ένα πυρετό την Κυριακή προς Δευτέρα και καταροή...μετά του περάσανε. Αλλά μέχρι σήμερα του έχει κοπεί η όρεξη

πίνει το μισό γάλα, δεν τρώει ενδιάμεσα, τρώει ελάχιστο φαγητό και

τα κακά του είναι συνεχώς νερουλά...Από διάθεση είναι λίγο πεσμένος

τι μπορεί να είναι?

καλό βράδυ κοριτσάκια

Καλύτερα είμαι, ευχαριστώ! Μέχρι την επόμενη νυχτερινή βάρδια του συζύγου...χμ, γιατί προχτές πεταγόμουν κάθε μια ώρα...έχουμε και ένα κρεβάτι γάμου αύριο και το γάμο το Σάββατο και δεν μου πήγαινε η καρδιά να μην πάω...οπότε αν δείτε κανέναν βαμμένο κλόουν προς το ΣΚ με φόρεμα μάλλον κίτρινο εγώ θα είμαι!

Διαφημίσεις

Δεν έχω ακούσει τίποτα για επισκληρίδιο στο Ρίο, αλλά νομίζω πως κάνουν...Στο Χρήστο δε θυμάμαι τι είχες κάνει?

Για καφεδάκι ή ποτάκι ελπίζω να τα καταφέρουμε απο εβδομάδα-όπου θέλετε-μάλλον θα είναι εδώ η μανούλα μου οπότε θα μπορώ να έρθω

Ζωή ελπίζω να είσαι καλύτερα και να έχεις τη διάθεση να έρθεις

Ο μικρός μου..αχ..έκανε ένα πυρετό την Κυριακή προς Δευτέρα και καταροή...μετά του περάσανε. Αλλά μέχρι σήμερα του έχει κοπεί η όρεξη

πίνει το μισό γάλα, δεν τρώει ενδιάμεσα, τρώει ελάχιστο φαγητό και

τα κακά του είναι συνεχώς νερουλά...Από διάθεση είναι λίγο πεσμένος

τι μπορεί να είναι?

καλό βράδυ κοριτσάκια

μαρινα καμια ιοσουλα θα ειναι που κραταει.....παιδευονται πολλα παιδια!!!

μη το πιεζεις για φαγητο ...θα επανελθει!!...περαστικα σας!!:):)

Καλύτερα είμαι, ευχαριστώ! Μέχρι την επόμενη νυχτερινή βάρδια του συζύγου...χμ, γιατί προχτές πεταγόμουν κάθε μια ώρα...έχουμε και ένα κρεβάτι γάμου αύριο και το γάμο το Σάββατο και δεν μου πήγαινε η καρδιά να μην πάω...οπότε αν δείτε κανέναν βαμμένο κλόουν προς το ΣΚ με φόρεμα μάλλον κίτρινο εγώ θα είμαι!

ζωουλα ...να διαβαζεις συχνα την υπογραφη σου........!!!!βοηθαει πολυ!!!:-):-)

ο χρονος ειναι το καλυτερο φαρμακο......!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα! Στο Χρήστο είχα κάνει καισαρική αλλά χωρίς επισκληρίδιο γιατί δεν ήξερα πως κάνουν στο Ρίο, και όταν τελικά καταλήξαμε στην καισαρική με ρώτησε η αναισθησιολόγος αν θέλω και με επιασε εξ απροόπτου και είπα όχι.

Μαρίνα μου ο παιδίατρος τι σου είπε; Και εγώ νομίζω καμια χαζοίωση της εποχής θα είναι!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Τρέχω για δουλειές κέντρο...αλλά είπα να πώ μια καλημέρα πριν!

@ΒΙΚΥ74: Έχεις δίκιο φιλενάδα...αυτό ήταν το συμπερασμά μου για τη θετική σκέψη που συνήθως έχω...αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα!χαχα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...