Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Βικάκι περαστικά στον Γιαννάκη σου!

Ζωούλα εύομαι να πάνε όλα καλά ...

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Γειά σας κορίτσια,

μετά από τις αναγγελίες γεννήσεων και μια θανάτου...πέθανε ο μπαμπάς μου στις 05.05 στις 20:30.

Έτσι είναι η ζωή δυστυχώς!

Κατερινάκη7575 και η επόμενη συνάντησή μας στο μαγαζί σας γιατί ήθελα πολύ να έρθω!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Ζωή μου τα πολύ θερμά μου συλλυπητήρια,ο χαμός δικών μας ανθρώπων ειναι μεγάλο κενό στην ζωή μας.

Εμείς καιγόμαστε με 39-39,5 σημερα κάναμε καλιέργιες φάρυγγα και ούρων και ευτυχώς αρνητικές και μάλλον είναι ίωση με μόνο αυτό το σύμπτωμα,

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Γειά σας κορίτσια,

μετά από τις αναγγελίες γεννήσεων και μια θανάτου...πέθανε ο μπαμπάς μου στις 05.05 στις 20:30.

Κατερινάκη7575 και η επόμενη συνάντησή μας στο μαγαζί σας γιατί ήθελα πολύ να έρθω!

Συλλυπητηρια Ζωη. Ελπίζω τουλάχιστον να μην έφυγε άσχημα...:-(

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Αχ ρε Ζωουλα...ποσο σε νοιωθω....!Το διαβασα και ταραχτηκα τοοοσο πολυ,ηρθα στη θεση σου αμεσως!Κουραγιο,δυναμη και τα θερμα μου συλληλητηρια!Μονο οποιος χανει δικο του προσωπο μπορει να καταλαβει τι πονος ειναι!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Γειά σας κορίτσια,

ζωιτσα εμεις τα ειπαμε κοριτσι μου!

να εισαστε καλα ..να τον θυμοσαστε!!:(:(

Εμείς καιγόμαστε με 39-39,5 σημερα κάναμε καλιέργιες φάρυγγα και ούρων και ευτυχώς αρνητικές και μάλλον είναι ίωση με μόνο αυτό το σύμπτωμα,

βικυ μου πολλα παιδια με αυτο το συμπτωμα!!με το αντιπυρετικο πεφτει αρκετα;;;ο γιατρος τι σου λεει;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ευχαριστώ πολύ για τα τα συλλυπητήρια...όντως είναι πολύ δύσκολο να χάνεις γονιό...τέλοσπαντων τρέχω ακόμα πανικόβλητη..τουλάχιστον ήρθαν και τα αδέρφια μου από Γερμανία και είμαστε όλοι μαζί...πολλά φιλιά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...