Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα!!!

για να μου πουν οι μανουλες που θηλαζουν δυο πραγματακια αν τα ξερουν ....

1ον θηλασμος και μελι......παιζει τπτ;;τρωγατε εσεις μελι οταν θηλαζατε;;

2ον θηλασμος και ικτερος....ξερετε οτι ευθυνεται ο αποκλειστικος θηλασμος;;

ο μπεμπακος μας ξεκινησε με 12 ...και εχει φτασει μεχρι 18...στο 21 κανουμε εισαγωγη.....μετριεται καθημερινα και σημερα πιστευω να πεσει.....για να δουμε..!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Βικάκι, όσον αφορά τις ερωτήσεις σου:1)μέλι κάνει να τρώει η μανούλα,στο μωρό δεν δίνουμε μέχρι ενός έτους(λένε) για τον κίνδυνο της αλλαντίασης.Και γενικά όλα κάνει να τα τρώει η μανούλα,μόνο κάποια με μέτρο όπως π.χ. όσπρια για ευνόητους λόγους.Α,και αν υπάρχει υποψία για έλλειψη ενζύμου (G6PD)στο μωρό,αποχή από κουκιά,ασπιρίνη κλπ.

2)ο θηλασμός ΔΕΝ ευθύνεται για τον ίκτερο,ίσα-ίσα που βοηθάει.Όσο πιο συχνά θηλάζει το μωρό, τόσο καλύτερα,βοηθάει στο να πέσει ο ίκτερος.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Γεια σας κοριτσάκια και καλό μήνα....

Για Τετάρτη μέσα και εγώ αλλά για σίγουρα ανήμερα...

Βίκυ μου ο θηλασμός και ίκτερος έχουν σχέση αλλλά δεν κάνει κακό στο παιδί.Κια τα δύό μου παιδιά κάνανε λόγο αποκλειστικού θηλασμού και το πάλεψα πολύ με τους γιατρούς γιατί όλοι επιμέναν να το σταματήσω για δυό μέρες για να πέσει αλλά αν θηλάζεις αποκλειστικά ειναι αδύνατον να διακόψεις και να αρχλισεις σε δύο μέρες.Αργει πολύ να πέσει.Στον γιό μου τελικά μετά απο 3 μήνες επίμονου ικτέρου του έδωσα για 2 μέρες εναλλάξ με θηλασμό ξένο και έπεσε!!!!εκεί πείστηκα οτι ήταν ο θηλασμός.Για μένα μην κάνει τίποτα απλά πολύ και συνεχόμενους θηλασμούς και θα πέσει αργότερα.Στην κόρη μου εγώ ούτε για μετρήσεις δεν την πήγαινα!!!

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Ο Μάξιμος έφτασε 20+ ίκτερο και όντως για κάποιες μέρες σταμάτησα να του δίνω μητρικό. Το μητρικό γάλα ανεβάζει τον ίκτερο. Ο Μάξιμος είχε την πρώτη μέρα 14 τη δεύτερη 18 την τρίτη 20+ και είχα τρομάξει πολύ. Εγώ έφυγα την 5 ημέρα από τη κλινική και εκείνος έμεινε άλλες 3 μέσα στην εντατική, μέχρι που έπεσε. Νομίζω με ίκτερο 10 και κάτι τα αφήνουν τα μικρά να φύγουν αλλά λένε να τα βλέπει φως στο σπίτι. Τώρα που το βλέπω χωρίς το θέμα των ορμονών μου όμως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ένας παιδίατρος μεγάλος σε ηλικία μου είπε ότι σε ολη τη ζωή του είχε δεί μόνο ένα παιδάκι που είχε κάνει πρόβλημα από τον ίκτερο και αυτό ήταν σε κάποιο χωριό στα βουνά που δεν υπήρχε γιατρός.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να τρώει η μητέρα μέλι εγώ απέφευγα τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα καυτερά γενικά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Α και ξέχασα να αναφέρω ότι δεν του έδωσα 2 μέρες και μετά έβγαζα με το θήλαστρο και του πήγαινα πολλές φορές την ημέρα γεύματα. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα...και του έδινα μόνο μητρικό μέχρι που επέστρεψα στη δουλειά!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις!!!!!

η αληθεια ειναι οτι εκτος απο τον ηλια που ειχε 11,9 ...για ικτερο δεν εχω ασχοληθει

και στον ηλια δεν εκανα τπτ ιδιαιτερο!!! τι να πεις.....οσο ζεις μαθαινεις......

τωρα ο μπεμπης εχει 12 .....και της ειπαν να ξαναρχισει το θηλασμο!!!!

το ξεπερασαμε και αυτο!!!!

για πες τε για αυριο!!!!η αληθεια ειναι οτι δε μπορω για πολυ αργα....αν λεγαμε να βρεθουμε κατα τις 8 με 8.30 θα με βολευατε πολυ!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημερα περα για περα!

Φιλια απο την μια και μοναδικη και απολυτη κορμαρα!!!!:tongue:

Παιδια σκεφτομαι να παω να αγορασω μαγιο,αληθεια,υπαρχουν μαγιο κελεμπιες?:P:p:pΕιλικρινα ντρεπομαι φετος να βγω στη θαλασσα και οχι μονο στη θαλασσα.Καλα οχι μονο φετος,αλλα τα τελευταια 4 χρονια που εχω 23 κιλα παραπανω!

Αχ ρε Σωτηρια ποσο σε ζηλευω ....(με την καλη εννοια)!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Τελικα το αποφασισα......,;) θα παω ν' αγορασω ενα μπικινακι brasilero!!!!!

:P:p:p:p:p

Καλημέρα κορμάρα! Doroula να αγοράσεις ότι θέλεις και να νιώθεις εσύ άνετα...μην τρελαθούμε έγκυος είσαι! Αν κάνεις πλάκα για το brasilero υπάρχουν κάτι φοβερά tankini εγκύους που και θα μπορείς να βγάζεις την κοιλιά σου να μαύρισει όταν θέλεις και να την καλύπτεις όταν δεν θέλεις...άντε με το καλό να έρθει η κόρη και θα κάνουμε γράμμωση μετά!χαχα

Διαφημίσεις

:P:p:p:p:p[/quote

Α! Βλέπω sexy διάθεση...τι έγινε βαράνε κόκκινο οι ορμόνες???χαχα!

Katerinaki 7575 ποιά είναι η στοά στη Γούναρη? Κανακάρη και Γούναρη ή Μαιζώνος και Γούναρη? Και τι ώρα λέτε να πάμε???

:P:p:p:p:p

αχ!!!ωραια δωριτσα...και εγω μαζι σου!!!!

εσυ τουλαχιστον θα βγαλεις και μια μπουμπου....τα επιπλεον κιλακια σου δικαιολογουνται.....εγω πως θα δικαιολογηθω;;;;;;οεο;;!!!!!:P:p:p:p

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

λιγο νωρις γινεται;;;

8 με 8.30;;;;;;

όχι!χαχα!ότι ώρα θέλετε...όπως δείχνουν τώρα τα πράγματα είμαι μέσα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...