Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

δλδ και τα δυο;;αλλος γλυκο και αλλος λικερ;;στο τραπεζι θα της δωσεις η'στην εκκλησια;;

στο τραπέζι θα τα δώσω Βίκυ μου , στην εκκλησία θα εχω ενα κέρασμα μόνο , αν και όλοι θα ειναι καλεσμένοι στο τραπέζι , τα γλυκάκια-λικερ θα μπουν στα ήδη στρωμένα τραπέζια , οπότε θα πάρει η καθε οικογένεια ενα απο το καθένα.

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

VICKYTSEK να χαιρεσαι τον αντρα σου και Σωτηρία το γιοκα σου!!!!

να'στε καλα κοπελες μου και να περασετε καλα!!!!

αφροδιτακι ,δαλιδα....θα επανελθω για σας!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

δαλιδα πες μου το θεμα της βαπτισης.....!!!

Το θεμα ειναι ο μικρος πριγκηπας του Εξυπερύ!

Εκλεισα μπομπό, κ προσκλητηρια εφτιαξα μονη μου!

Το θεμα ειναι ο ψιλοστολισμός στο σπιτι, γιατί τα τουλια κ τα μπαλόνια μου φαινονται λιγο κιτς κάποιες φορες.

Καμμιά ευκολη κατασκευούλα;;;

Βίκυτσεκ να χαιρεσαι τον άντρα σου κ Ντορούλα κ Σωτηρία τα παιδάκια σας!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Δεν μπήκα καθόλου χθες οπότε ας ευχηθώ σήμερα σε όσες είχαν Γιώργο και Γιωργάκη να τους χαίρονται!

Μπράβο βρε Βίκυ για τις προτάσεις! Είδες άμα έχεις τρια παιδιά τα προλαβαίνεις όλα και έχεις και χρόνο για αναζητήσεις! Ενω με το ένα που έχω εγώ σίδερο καθάρισμα μάζεμα όλα πίσω μένουν....και ούτε να ευχηθώ στην ώρα μου δε μπορώ .... :D:D

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Δεν μπήκα καθόλου χθες οπότε ας ευχηθώ σήμερα σε όσες είχαν Γιώργο και Γιωργάκη να τους χαίρονται!

Μπράβο βρε Βίκυ για τις προτάσεις! Είδες άμα έχεις τρια παιδιά τα προλαβαίνεις όλα και έχεις και χρόνο για αναζητήσεις! Ενω με το ένα που έχω εγώ σίδερο καθάρισμα μάζεμα όλα πίσω μένουν....και ούτε να ευχηθώ στην ώρα μου δε μπορώ .... :D:D

χαχα!!!γι'αυτο ευακι ....κανε με το καλο το δευτερο και μετα......βουρ για τριτο ετσι;;;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

δαλιδα σιγουρα πρωτοτυπη διακοσμηση......ακριβη παντως μου κανει.... αλλα αν σ'αρεσει να σκεφτουμε παραλλαγες......

http://dory.gr/product_info.php?products_id=67&osCsid=b1b283222baed111de909b70bc1f3667

εχεις πολλα τραπεζια;;

τα φαναρακια παντως ετσι θα σου ελεγα....λευκα με σιελ κορδελα και αν εχεις και δεντρακια να κρεμασεις και εκει ......και κορδελες λευκο -σιελ δλδ 2 φαναρακια με 2-3 κορδελες ανα δεντρο[αναλογα το μεγεθος]

http://www.delfinakia.gr/gallery/gallery.php?id=56 τριτη εικονα δεξια πρωτη γραμμη

λοιπον αυτο ειχα στα τραπεζια στα βαφτισια του αλεξανδρου[περιπου]μονο που το ειχα βαλει σε γυαλα με χρωματιστες πετρουλες η 'χρωματισμενη ζαχαρη[τα εφτιαξα μονη μου]και τα ειχα βαλει πανω σε γαζες που ειχαν το σχημα καραμελας[της πηρα απο το ζολωτα με το μετρο]και πανω ειχα ριξει καραμελες και ασημοκονη

http://www.gala.gr/ekdilwseis.php?id=images/Special_events/slideshow/Photo_Album/BaptisiVillarte/DSCN6257.jpg&dir=images/Special_events/slideshow/Photo_Album/BaptisiVillarte/

http://www.happyhappy.gr/shop/pop.php?img=1209072305257b.jpg

http://www.happyhappy.gr/shop/pop.php?img=112709628542.JPG

http://www.victoria-wedstories.gr/start.php?page=7 εικονα 12 πολυ ωραιο

δαλιδα....πες...σου αρεσει τπτ;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

δαλιδα σιγουρα πρωτοτυπη διακοσμηση......ακριβη παντως μου κανει.... αλλα αν σ'αρεσει να σκεφτουμε παραλλαγες......

δαλιδα....πες...σου αρεσει τπτ;;;;

Αχ βρε Βικάκι σε έβαλα σε κόπο.

Κοίτα τα περισσότερα τα έχω βρει κ εγώ...όλα είναι πολύ ωραία!!!

Κ κουτάκι για την πρόσκληση είχα κλείσει σιελ πουά που του πάει νομίζω κ τελικά δεν είχαν.:-(

Αλλά δεν με νοιάζει ο στολισμός στο μαγαζί...εγώ έλεγα να ψιλοστολίσω την βεράντα + αυλή του σπιτιού έτσι για να φανεί πως γιορτάζουμε!Δεν θα γίνει εκεί το τραπέζι. Με έπιασες;;;

Σορυ για τον κόπο σου κ συγχαρητήρια για τις ιδέες σου που τις πραγματοποιείς κιόλας!!!!

καλημερα!!!

δαλιδα δε πειραζει...δε με εβαλες σε κοπο γιατι καποιες ιδεες τις κραταω για το παρτυ των παιδιων....ας πουμε περσι εφτιαξα μια σκαλα απο καλαμια και εβαλα πανω χωνακια [απο μπουμπουνιερες]με χρωματιστο χορτο και λουλουδια.....εδεσα και κορδελες διαφορων χρωματων και το κρεμασα ατο τοιχο....

μπαλονια ....και φιογκους μπορεις να κανεις με λευκο-σιελ χρωμα και τις κορδελες απο τα δεντρα.....απλο!!!!

η'μπορεις να κρεμασεις τις κορδελες και απο τα καγκελα ν'ανεμιζουν μαζι με μικρα μπαλονακια!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα!!!

δαλιδα δε πειραζει...δε με εβαλες σε κοπο γιατι καποιες ιδεες τις κραταω για το παρτυ των παιδιων....ας πουμε περσι εφτιαξα μια σκαλα απο καλαμια και εβαλα πανω χωνακια [απο μπουμπουνιερες]με χρωματιστο χορτο και λουλουδια.....εδεσα και κορδελες διαφορων χρωματων και το κρεμασα ατο τοιχο....

μπαλονια ....και φιογκους μπορεις να κανεις με λευκο-σιελ χρωμα και τις κορδελες απο τα δεντρα.....απλο!!!!

η'μπορεις να κρεμασεις τις κορδελες και απο τα καγκελα ν'ανεμιζουν μαζι με μικρα μπαλονακια!!

Ξανά ματα μπράβο βρε Βικάκι!

Πήρα μια ιδέα, ωραια θα ειναι...

Ότι άλλο σου έρθει ε;;

κοριτσια καλημερα!!!!

χθες η μερα μας ξεκινησε με χαρα καθως η κουνιαδα μου εφερε στο κοσμο το πρωτο ανιψιο μου με φυσιολογικο τοκετο!!!

δυστυχως ομως η μερα δεν εξελιχθηκε καλα ...γιατι παρουσιαστηκε επιπλοκη και φτασαμε στο τσακ ....για το χειροτερο!!!

δε λεω λεπτομερειες γιατι δε θελω να φοβισω τις εγκυουλες μας....!!!

μεχρι το βραδυ που επιτελους η κουνιαδα μου πηγε στο δωματιο ειμασταν θκατα....!!!

το μωρακι τελειο!!!

το καθαρισα απο το πρωτο του μηκωνιο και τρελλαθηκα!!!!

ειχα ξεχασει ποσο μικρα γεννιουνται.....το λατρεψα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

κοριτσια καλημερα!!!!

χθες η μερα μας ξεκινησε με χαρα καθως η κουνιαδα μου εφερε στο κοσμο το πρωτο ανιψιο μου με φυσιολογικο τοκετο!!!

δυστυχως ομως η μερα δεν εξελιχθηκε καλα ...γιατι παρουσιαστηκε επιπλοκη και φτασαμε στο τσακ ....για το χειροτερο!!!

δε λεω λεπτομερειες γιατι δε θελω να φοβισω τις εγκυουλες μας....!!!

μεχρι το βραδυ που επιτελους η κουνιαδα μου πηγε στο δωματιο ειμασταν θκατα....!!!

το μωρακι τελειο!!!

το καθαρισα απο το πρωτο του μηκωνιο και τρελλαθηκα!!!!

ειχα ξεχασει ποσο μικρα γεννιουνται.....το λατρεψα!!!

Να σας ζήσει το νεογέννητο κ ευχομαι αυτή η ταλαιπωρία να είναι η πρωτη κ τελευταια του!!!

Περαστικά κ καλή λοχεια στην λεχωνα σου!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...