Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα...................

Τι λέτε να κάνονίσουμε συναντησούλα την άλλη εβδομάδα που θα έχω την κακιά πεθερά σπίτι και θα μπορώ να φέυγω ανετα ή μάλλον θα θέλω να βγαίνω έξω;;;;;;;;;;

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ......ΠΡΩΙ,ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ......

Ε αν είναι έτσι να κανονίσουμε καθημερινές συναντήσεις!!!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@BIKY74: Ταλαιπωρημένη σε βλέπω σήμερα!χαχα!Τι έκανες το Σαββατοκύριακο???Έφυγες Tinkerbell και επέστρεψες με τα ρόλεϋ...xxx

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα...................

Τι λέτε να κάνονίσουμε συναντησούλα την άλλη εβδομάδα που θα έχω την κακιά πεθερά σπίτι και θα μπορώ να φέυγω ανετα ή μάλλον θα θέλω να βγαίνω έξω;;;;;;;;;;

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ......ΠΡΩΙ,ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ......

εγω την αλλη βδομαδα μαλλον θα εχω γεννητουρια!!!ερχεται ο πρωτος ανιψιος και μαλλον θα τρεχουμε!!!:P:p

βεβαια αν βολευει η μερα και η ωρα ......θα ερθω!!!!:Dοποτε ριχνετε ιδεες εσεις ........!!!!

η γιαννα με την κορουλα της τι κανουν;;;;εχει καποια επικοινωνια;;;οποια μιλησει δωστε χαιρετισματα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@BIKY74: Ταλαιπωρημένη σε βλέπω σήμερα!χαχα!Τι έκανες το Σαββατοκύριακο???Έφυγες Tinkerbell και επέστρεψες με τα ρόλεϋ...xxx

χαχαχα!!!!:D:D:D

πες το ψεματα!!!......εφυγα το μεσημερι για αθηνα φτασαμε απογευμα και ετρεχα με τεσσερα παιδια στις κουνιες[2 ανιψιες...2,5 και 5 ακριβως και τα 2 μικρα μου]ο μεγαλος ευτυχως πηγε κεντρο με το πατερα του και τον αδερφο μου!!!

ολα φευγοντας απο την πλατεια θελανε....αγκαλια:shock: γιατι ηταν ψοφια!!!!ευτυχως το σπιτι της μαμας μου ειναι διπλα!!!φυγανε αργα το βραδυ και ετοιμασα τα παιδια μου για νανι αλλα ο αλεξανδρος μου κοιμηθηκε μεσημερι και που ορεξη για νανι!!!!με τα πολλα κοιμηθηκαμε μαζι και με περασε για σακο του μποξ..ετσι την αλλη μερα σηκωθηκα..:mrgreen: .....και επειδη ηταν τα γενεθλεια της πενταχρονης ανιψιας μου απο τις 10 το πρωι τρεχαμε σ'ενα παιδοτοπο στη λυκοβρυση που και με τρια GPS ...ψιλοχαθηκαμε!!!:shock::shock::shock:

φτανουμε μεσημερι προς απογευμα[4 η ωρα] που με τρια κατακοπα παιδια ξεκιναμε για πατρα για να παμε στην αλλη ανιψια που ειχε και αυτη γενεθλεια [1 χρονου το ζουζουνακι]και μας περιμενανε.....και επιτελους κατα τις 10 μπηκαμε σπιτι μας.....!!!!!!

και μεσα σε ολα κανω διαιτα ...και ολοι τρωνε τουρτες, σουβλακια,πιτες και οτι αλλο θελεις!!!!και εγω πειναω και ειμαι με τη σαλατουλα μου και το βραστο κοτοπουλακι μου!!!..............

οποτε ζωη μου χωρις να το σκεφτω εβαλα τις σωστες εικονες!!!....αχ!!!μιλησε ...η ψυχη μου!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!:tongue:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

@BIKY74: Τέλεια, έχουμε και θέματα για την επόμενη συνάντηση...α. Θέλω να μου δείξεις πως ικανοποίησες τα 4 μικρά που ήθελαν αγκαλιά και β. να συζητήσουμε που βρίσκεις όλη αυτή την ενέργεια και ψάχνεις παιδοτόπους στη Λυκόβρυση, τρέχεις σε γενέθλια μετά πίσω στην Πάτρα, θα συμμετάσχεις ενεργά στα γεννητούρια και τέλος θέλεις να συναντηθείς και με μας...Είσαι φοβερή!

@VICKYTSEK: Και αν θέλεις μπορείς να μου φέρεις και την πεθερά σου να την φτιάξω...θα συζητήσουμε λίγο για τις απόψεις μου και όταν φύγει θα σε εκτιμήσει περισσότερο!χαχα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Ολες εδώ σήμερα; Τι θα λέγατε για παιδότοπο σήμερα;

Εμείς θα πάμε ότι ώρα ξυπνήσουμε σε έναν που είναι στην Κορίνθου και λέγεται Φαρμα! Εσεις;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

ωραια θα ηταν......αλλα ετοιμαζομαστε για παρασταση με το συλλογο παραδοσιακου χορου που συμετεχω και μας εχει βαλει σχεδον καθε μερα προβα!!!κλαψ!!!!!!

ΖΩΗΗΗΗΗΗ.....ξεχασα να σου πω .....χορευω κιολας!!!!

μετα ....σκεφτομαι να παρω την ετοιμογενη κουνιαδα μου να τη περπατησω γιατι το μπεμπι μας ειναι ψηλα και πρεπει να το ξεκουνησουμε μηπως και βγει ....!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα!!!! Ολες εδώ σήμερα; Τι θα λέγατε για παιδότοπο σήμερα;

Εμείς θα πάμε ότι ώρα ξυπνήσουμε σε έναν που είναι στην Κορίνθου και λέγεται Φαρμα! Εσεις;

evi mou σε ποιο υψος της κορινθου ειναι ο παιδοτοπος;;;;

δεν τον εχει παρει το ματι μου!!:-P

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...