Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

ΕΓώ για αυτό πάω τώρα γυμναστήριο...για να εκτονωθώ!φιλιά!

Ζωή μου αυτό θέλω να κάνω και εγώ , πάρα πολύ μου έχει λείψει αλλά ....

πότε θα κανονίσουμε να τα πούμε;;;;;;;;;;;;;;;;

Κανονίστε συναντησούλα

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωή μου αυτό θέλω να κάνω και εγώ , πάρα πολύ μου έχει λείψει αλλά ....

πότε θα κανονίσουμε να τα πούμε;;;;;;;;;;;;;;;;

Κανονίστε συναντησούλα

να τα πουμε με παιδια κοντα ;;;;;δε το βλεπω!!!!:P:p

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@VICKYTSEK: Σε ακούω πεσμένη το τελευταίο διάστημα, ή μου φαίνεται? Έχεις τρελαθεί σίγουρα με τα καθημερινά των μικρών και χτίζετεκαι σπίτι...πώς να τα προλάβεις όλα! Σε λίγο καιρό όταν χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα...θα ξεκλέβεις μια ώρα και θα πετάγεσαι και σύ στο γυμναστήριο εκεί στα Βραχνέικα, μια χαρά!

@ΒΙΚΥ74: Έλα βρε δεν θα είναι τόσο τραγικά με τα παιδιά..εγώ πλάκα κάνω! Το πολύ πολύ θα δοκιμάσουμε μια φορά και αν δεν σταυρώσουμε λέξη δεν ξανασυναντιόμαστε έτσι...Αλλά δεν έχω πρόβλημα όπως θέλετε είμαι μέσα (αν δεν δουλεύει ο σύζυγος)...και να ξεκουραστούμε λίγο από τα μικρά μας δεν είναι κακό!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλημέρα κ από μένα!!!!

Τι κάνετε;;;

Βλέπω μαλλιοτραβήγματα από μαμάδες στους παιδοτοπους έτσι που εχουμε όλες αγόρια ήρεμα κ συνεσταλμένα,χιχιχι....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

mpiskotaki εγώ τον ακούω πρώτη φορά τον παιδίατρο που λες!

Σιγά κορίτσια μην τσακώνεστε από τώρα, όλα τα αγόρια μας θα προλάβουν να σπρώξουν...:lol: που να δείτε κάτι αγκαλιές που κάνει ο δικός μου τώρα τελευταία που καταλήγουν στο πάτωμα με τον Χρήστο από πάνω και το ''τυχερό'' παιδάκι από κάτω, στην καλύτερη περίπτωση να φωνάζει άσε μεεεεε!:roll:

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

@mpiskotaki: Και γώ δεν το έχω ξανακούσει!Γιατί θέλεις να πάς σε αυτόν?Αλλιώς πήγαινε και αν δεν σου αρέσει πές μας να σου προτείνουμε τους δικούς μας...και γώ άλλαξα τον Ιανουάριο παιδίατρο και τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένη!

@Evi mou: Το παιδί σου είναι μια χαρά εσένα...μη μιλάς καθόλου! Και αυτό που κάνει είναι σίγουρα μια δυνατή αγκαλιά...εεεε και αν τα άλλα παιδάκια έχουν αστάθεια δεν φταίει αυτός! Πάντως ο Μάξιμος στον παιδότοπο έριξε κάτι καλές μπουνιές...έκανα τα παράπονά μου στο σταθμό...είπαμε να μάθουν να αμύνονται αλλά τους πήγα ένα παιδί που τις έτρωγε και σε λίγο θα γίνει ο εξολοθρευτής...τους είπα τώρα να μην ξανακούσω για τσακωμούς στο σταθμό...τι είναι αυτό το πράγμα...κάθε μέρα έρχεται και μου λέει ιστορίες με ποιόν πλακώθηκε!Αυτή την εβδομάδα τα έχει με το Μιχάλη το Γαλάνη!Πεθαίνω στα γέλια μόνη μου έτσι όπως τα λέει αλλά δεν θέλω να τσακώνεται συνέχεια!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

γειαα!!!τι κανετε κοριτσακια;;χαθηκαμε ε;!!!αντε την αλλη βδομαδα να κανονισουμε συναντησουλα!!

αυριο μαλλον δε θα μπω γιατι θα ειμαι εκτος......καληνυχτα και....

1560723jdioknu4b7.gif

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σας κοριτσια! Καμια δε μου απαντησε για τον παιδιατρο τον Κρεπη!!?? Ειναι στην Αγια, τον ξερει καμια>!!??

Ούτε εγώ τον έχω ξανακούσει Μπισκοτάκι!

@Evi mou: Το παιδί σου είναι μια χαρά εσένα...μη μιλάς καθόλου! Και αυτό που κάνει είναι σίγουρα μια δυνατή αγκαλιά...εεεε και αν τα άλλα παιδάκια έχουν αστάθεια δεν φταίει αυτός! Πάντως ο Μάξιμος στον παιδότοπο έριξε κάτι καλές μπουνιές...έκανα τα παράπονά μου στο σταθμό...είπαμε να μάθουν να αμύνονται αλλά τους πήγα ένα παιδί που τις έτρωγε και σε λίγο θα γίνει ο εξολοθρευτής...τους είπα τώρα να μην ξανακούσω για τσακωμούς στο σταθμό...τι είναι αυτό το πράγμα...κάθε μέρα έρχεται και μου λέει ιστορίες με ποιόν πλακώθηκε!Αυτή την εβδομάδα τα έχει με το Μιχάλη το Γαλάνη!Πεθαίνω στα γέλια μόνη μου έτσι όπως τα λέει αλλά δεν θέλω να τσακώνεται συνέχεια!

Βρε συ Ζωή στείλε μου με πμ το όνομα του σταθμού γιατί θα σκάσω με τόσα που έχεις γράψει!!

Πολύ καλό!

Επιτέλους να πάρουμε μπρος κ εμείς σιγά σιγά!!!

γειαα!!!τι κανετε κοριτσακια;;χαθηκαμε ε;!!!αντε την αλλη βδομαδα να κανονισουμε συναντησουλα!!

αυριο μαλλον δε θα μπω γιατι θα ειμαι εκτος......καληνυχτα και....

1560723jdioknu4b7.gif

Καλό Σαββατοκύριακο κ σε εσάς!!!

Εμείς λέμε αυριο να πάμε Ιπποκάμηλο!!!

Αν ενδιαφέρεται καμμία να βρεθούμε ,ας μου στείλει πμ!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα...................

Τι λέτε να κάνονίσουμε συναντησούλα την άλλη εβδομάδα που θα έχω την κακιά πεθερά σπίτι και θα μπορώ να φέυγω ανετα ή μάλλον θα θέλω να βγαίνω έξω;;;;;;;;;;

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ......ΠΡΩΙ,ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ......

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...