Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Το Environmental Working Group ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπέρμαχος πολιτικών που προστατεύουν την υγεία σε ατομικό και γενικό επίπεδο εκδίδει έναν οδηγό σχετικά με την χρήση

φυτοφαρμάκων στις τροφές και βασίζεται σε 43.000 τεστ.

Τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά εξ ορισμού καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων. Ορισμένοι όμως βρίσκουν το έξοδο της αγοράς βιολογικών τροφών απαγορευτική.

Από 43 διαφορετικές κατηγορίες φρούτων και λαχανικών τα ακόλουθα 12 προϊόντα συμβατικής καλλιέργειας είχαν τα χαμηλότερα επίπεδα φυτοφαρμάκων:

• Μπρόκολο
  • Μελιτζάνα
  • Βλίτα
  • Μπανάνα
  • Kiwi
  • Σπαράγγια
  • Μπιζέλια (κατεψυγμένα)
  • Μάνγκο
  • Ανανάς
  • Γλυκό καλαμπόκι (κατεψυγμένο)
  • Αβοκάντο
  • Κρεμμύδι

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η 12 τροφές με την μεγαλύτερη επιβάρυνση, στις οποίες ανευρεθήκαν μεγαλύτερος αριθμός φυτοφαρμάκων ήταν οι ακόλουθες:

• Ροδάκινα
  • Μήλα
  • Πιπεριές
  • Σέλινο
  • Νεκταρίνια
  • Φράουλες
  • Κεράσια
  • Μαρούλι
  • Σταφύλια (εισαγωγής)
  • Αχλάδια
  • Σπανάκι
  • Πατάτες

Η μεγαλύτερη μελέτη που έχει γίνει ποτέ σχετικά με τις βιολογικές τροφές – ένα 4ετές πρόγραμμα χρηματοδοτημένο από την Ε.Ε. ονομάζεται: Ποιοτική Χαμηλού Συντελεστή Παραγωγής Τροφή. (QLIF project) – βρήκε ότι οι βιολογικές τροφές είναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ πιο θρεπτικές από αυτές της συμβατικής καλλιέργειας.

Για παράδειγμα αυτή η μελέτη βρήκε ότι τα βιολογικά τρόφιμα:

· Περιέχουν μέχρι και 40% περισσότερα αντιοξειδωτικά

· Περιέχουν υψηλότερα επίπεδα ωφέλιμων μεταλλικών στοιχείων όπως ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος

· Το βιολογικό γάλα περιέχει 90% περισσότερα αντιοξειδωτικά.

Καλημέρα! Το βρήκα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

@Sotiria: Ο παππούς μου στη Γερμανία πέθανε πέρισυ από καρκίνο του εντέρου και δεν θα ξεχάσω ποτέ το ότι η γιαγιά μου τότε μου είπε καλύτερα λιγότερα φρούτα και λαχανικά βιολογικά παρά με φυτοφάρμακα. Στο εξωτερικό έχουν πολύ καρκίνο του εντέρου σήμερα και όλα αυτά είναι αποτελέσματα των τακτικών του παρελθόντος που χρησιμοποιούμε βέβαια ακόμα στη Ελλάδα. Και γώ προσπαθώ να αγοράζω βιολογικά αλλά στο super market δεν υπάρχουν πάντα και όχι στην καλύτερη κατάσταση. Πάντως έχω φτάσει στο σημείο να αποφεύγω ότι είναι Αχαΐας, Ηλείας και Κρήτης και να προτιμώ Βορείου Ελλάδας και εξωτερικού γιατί είναι ακόμα πιο ελεγμένα. Και μιας και είναι η δουλειά μου δεν θέλετε να ξέρετε τι καρκινογόνες ουσίες περιέχουν τα ρούχα και τα παιχνίδια των μικρών. Εγώ πάντως μέχρι και αυτά τα ψάχνω πάρα πολύ!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

@dalida: Σε ευχαριστώ για το feedback σχετικά με το σάιτ μου...Γράφω ήδη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα του parentscafe και δίνω και καμιά συμβουλή αν μπορώ στα κορίτσια που θέλουν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορμάρες! :D

Αν προκύψει παιδ/πός Δευτέρα ή Τετάρτη απόγευμα είμαι κ εγω με τον Χαραλάμπη μου μέσα!

Σωτηρία μας , σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση! :D :D :D

Επεξεργάστηκαν by Afroditi D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Να τα εκατοσστησεις Βικυ!Πολλες-πολλες ευχες!

Γεια σας κοριτσια!

Αυριο ανοιγουν και τα σχολεια και λεω αυτη να ειναι η τελευταια μου εργασιμη εβδομαδα και να παρω αδεια!Απο τη μια χαιρομαι και απο την αλλη μου φαινεται πως θα βαρεθω....!Μαλλον ειμαι αυτο που λενε ''βαράτε με κι ας κλαιω'':P

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Βρε κορίτσια πολύ κούραση και αγχος και τρέλλα τα 2 παιδάκια.....δεν υπάρχει πια καθόλου προσωπικός χρόνος και ποτέ ηρεμία...εσείς με τα πολλά πως τα καταφέρνεται;;;;;;;;;;;;;ολη μέρα με το φαγητό τους, τις δουλειές ,την διασκεδασή τους!!!!!!!!!!!

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Βρε κορίτσια πολύ κούραση και αγχος και τρέλλα τα 2 παιδάκια.....δεν υπάρχει πια καθόλου προσωπικός χρόνος και ποτέ ηρεμία...εσείς με τα πολλά πως τα καταφέρνεται;;;;;;;;;;;;;ολη μέρα με το φαγητό τους, τις δουλειές ,την διασκεδασή τους!!!!!!!!!!!

Άστα και μεις με το Μάξιμο χτές δεν καθίσαμε καθόλου κάτω στον παιδότοπο μια έδερνε μια τον έδερναν μια πήγαινε στα αυτοκινητάκια που δεν μπορεί να κάνει ακόμα και τέλος έκλαιγε γιατί δεν προλάβαινε την ξαδερφή του στην τσουλήθρα που είναι πιο μεγάλη!χαχα!Τώρα για τα 2 ας μας πούν τα κορίτσια που έχουν 3...αν και κάποιος που έχει 8 μου είπε μια φορά το να έχεις 1 είναι το πιο δύσκολο στα 2 είναι μόνο η αρχή δύσκολη από το 3 μεγαλώνουν μόνα τους. Τότε του είπα ας μου πεί και η γυναίκα σου και θα σου πώ...και τι να πώ και την βλέπω και ήταν μες στην τρελή χαρά και ευτυχία...Μήπως να κάνουμε 8???χαχα!

Φιλιά...καλήμέρα!

Διαφημίσεις

αντε ζωη ....ξεκινα....και στα 37 ...καπως ετσι θα εισαι και εσυ!!!!εμενα δε με παιρνει!!!

η αληθεια ειναι οτι τον παιδοτοπο τον τρεμω λιγο με τον αλεξανδρο....λες να γινει καμια εκπληξη!!!!σας προετοιμαζω ολες οτι το παιδι μου ειναι ταλιμπανακι!!!....τωρα βαζει σκουπα να μου σκουπισει.....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@BIKY74: Και γω δεν προλαβαίνω για 8 στα 37 εκτός αν αποκτήσω δίδυμα ή τρίδυμα!χαχα!Εδώ λέω δεν τα βγάζω πέρα με ένα...

Τι εννοείς ταλιμπανάκι???κοίτα να φύγουμε τσακωμένες από τον παιδότοπο...σαν μάνα έχεις υποχρέωση να συνετίσεις το γιό σου! γελάω μετά τις τελευταίες επισκέψεις μας σε παιδικές χαρές...μάνες έτοιμες να μαλλιοτραβηχτούν γιατί το ένα παιδί έσπρωξε το άλλο!έλεος...τι άλλο θα δώ!χαχα

[quote=Z&P&M;284903

Τι εννοείς ταλιμπανάκι???κοίτα να φύγουμε τσακωμένες από τον παιδότοπο...σαν μάνα έχεις υποχρέωση να συνετίσεις το γιό σου! γελάω μετά τις τελευταίες επισκέψεις μας σε παιδικές χαρές...μάνες έτοιμες να μαλλιοτραβηχτούν γιατί το ένα παιδί έσπρωξε το άλλο!έλεος...τι άλλο θα δώ!χαχα

ζωη μου.....

Η θετική σκέψη κάνει τον άνθρωπο πιο δημιουργικό, ανοίγει νέους ορίζοντες, δίνει έμπνευση, ανανέωση, ενθουσιασμό... σου λεει κατι αυτο;;;

χιχιχι!!!!!:P:p:p:p

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@BIKY74: Καλημέρα Βικούλα!Κάτι μου λέει αυτό! Λές να το κάνω αφίσα και να το κυκλοφορώ???Παντού βλέπω ετοιμοπόλεμους γύρω μου...χαχα!ΕΓώ για αυτό πάω τώρα γυμναστήριο...για να εκτονωθώ!φιλιά!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...