Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά!

Σήμερα γέννησε και η Γιάννα μας! :D μια πανέμορφη κόρη σχεδόν 3000 κιλά ... ίδια ο μπαμπάς της λένε ... οι φήμες! :-P

Να σάς ζήσει Γιάννα μας! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιαννα μου ..πολλες ,πολλες1925032fjsi5hlgqc.gif

ευχές......... να σας ζήσει να είναι γερή και πάντα ευτυχισμένη.

Είναι τι πιο όμορφο συναίσθημα στο κόσμο!

Συγχαρητήρια!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

κοριτσια

1913314gcn4uw5a3m.gifκαι χρονια πολλα!!χριστος ανεστη και του χρονου με υγεια.....ελπιζω να τα περασατε ολα καλα...ο καιρος ευτυχως βοηθησε πολυ και του δωσαμε και καταλαβαμε!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και από εμάς!Χριστός Άνέστη!!!

Γιαννα μου να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να είναι πάντα γερό και τυχερό στη ζωή του!

Δώρα μου πως τα πας; Σταμάτησες;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Κανονίζουμε κανα παιδότοπο;

Ανοιξε και ο Αλλαντιν στα Βραχνεικα.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Σωτηρία μου ο Χρήστος δεν κάθεται πουθενά όχι μόνο στον Αλλαντίν αλλά δε ξέρω αν έχει ανοίξει άλλος ακόμα! Οσο για παιδική χαρά το δοκίμασα μόνη μου και απέτυχα!:-( Το χώμα κατέληγε στα κεφάλια των άλλων παιδιών και του Χρήστου δεν του αρκούσε ο χώρος αλλά ήθελε ποδήλατα μπάλες και ότι είχαν άλλα παιδιά γενικότερα! Αξέχαστη εμπειρία!!!!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Γιάννα, να σας ζήσει η μικρούλα σας!!!!!Γερή κ τυχερή!!!!!

Εύη,να κανονίσουμε για Αλαντιν αν θες...να τα βγάλουμε τα αγριμάκια μας έξω,γιατί μέσα δεν την παλεύουν...:tongue:

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Xρόνια πολλά κ του χρόνου να είμαστε καλά!!!!

Τι βλέπω έχουμε κ γεννητούρια;;;

Γιάννα να σου ζήσει το νέο μέλος, να είναι γερό κ να έχει τύχη στην ζωή του!!!!

Καλή λοχεία κ σε σένα!!!

Η αλήθεια είναι πως αν πάμε σε παιδότοπο δεν θα σταυρώσουμε λέξη, αλλά για εμάς τουλάχιστον είναι ο μοναδικός τρόπος να βρεθούμε...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Σωτηρία μου ο Χρήστος δεν κάθεται πουθενά όχι μόνο στον Αλλαντίν αλλά δε ξέρω αν έχει ανοίξει άλλος ακόμα! Οσο για παιδική χαρά το δοκίμασα μόνη μου και απέτυχα!:-( Το χώμα κατέληγε στα κεφάλια των άλλων παιδιών και του Χρήστου δεν του αρκούσε ο χώρος αλλά ήθελε ποδήλατα μπάλες και ότι είχαν άλλα παιδιά γενικότερα! Αξέχαστη εμπειρία!!!!

Αφού είναι πολύ ήσυχος ο Χρήστος...θα έτυχε...να τον ξαναπάς παιδική χαρά! Πάμε και Αλαντίν πηγαίναμε συνέχεια πέρισυ!κανονίστε και είμαι μέσα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...