Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικα η διαγνωση του γιατρου ειναι ιωση γιατι λαιμος,αυτια,ακροαστικα ολα καθαρα!Αλλα πολυ ταλαιπωρια βρε παιδια!

Ευακι ναι,τωρα διακοπες και σκεφτομαι την εβδομαδα που επιστρεφουμε σχολειο να παω και να σταματησω στο τελος εκεινης της εβδ.Μονο για βαθμολογια Γ' τριμηνου θα παω να περασω ,γιατι ευτυχως εχω εργασιες της περιοδου αυτης ,αρα εχω και εικονα.Τους ετοιμασα ηδη και την εκθεση στο σχολειο που τους ειχα ταξει,αρα ολα οκ!

Εσυ με την εγκυμοσυνη φανταζομαι ολα καλα!Εγω εκανα το ΡΑΡΡ-a και ηταν οοοολα καλα,αλλα θα κανω την αμνιοπαρακεντηση γιατι βλεπεις ειμαι μεγαλοκοπελα 38 ετων και περα απο αυτο να μου φυγει και καθε αμφιβολια!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

@doroula: Περαστικά του μικρούλη...άστα με τις ιώσεις!3 βδομάδες έχουμε ταλαιπωρηθεί από την αρχή της χρονιάς!Ελπίζω να μη μας πιάσει και άλλη για φέτος!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Περαστικά Δώρα!

Κορίτσια μου σας χαιρετώ. φεύγουμε σήμερα, θα τα πούμε μετα τις γιορτές.

Καλά να περάσετε και υγεία!!

Με προσοχή οι εγκυούλες και ας αφήσουμε τις δουλειές για άλλους!

Φιλιά!!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Γειά σας κορίτσια! Πώς πάνε οι ετοιμασίες για το Πάσχα? Εμείς φεύγουμε αύριο για να γιορτάσουμε παραδοσιακά στο χωριό. Έβαψα χτες 10 αυγά με το Μάξιμο απλά για διακοσμήσουμε το τραπέζι με τη θήκη με τα κουνελάκια και από αύριο 2 τσουρέκια γεμιστά...το Σάββατο μαγειρίτσα και την Κυριακή το αρνί μας!Και τα λέω όλα με τόσο ενθουσιασμό γιατί αυτή την εβδομάδα πέρα από την κλασική νηστεία κάνω detox οπότε πίνω μόνο υγρά. Και από το Σάββατο θα μπορέσω να εκτιμήσω όλα αυτά!!!Αν δεν ξαναμπώ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ας ελπίσουμε να κάνει καλό καιρό όπου και αν είμαστε...

καλησπέρα κούκλες!

Δώρα περαστικά! Σωτηρία μου καλά να περάσετε!

Ζωούλα ο Μαξιμούλης σου είναι κούκλος , να τον χαίρεστε!

Πολλά φιλιά σε όλες , Καλό Πάσχα με υγεία!

947886y2ex40quuy.gif

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Διαφημίσεις

Σαν του κεριού το Άγιο Φώς της 'Ανάστασης το βράδυ,

να 'ναι η ζωή σας φωτεινή χωρίς σταλιά σκοτάδι.

καλο πασχα σε ολες με υγεια και ευτυχια!!!1008309um52of8bs4.gif

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Τελικά ξαναμπήκα!χαχα!

@Afroditi-BIKY74: Πάλι καλά που έχουμε και σας που βάζετε τα ωραία σχέδια!

@Afroditi: Είναι πολύ ζουζούνι (όχι με την καλή έννοια...δεν κάθεται ποτέ κάτω!Duracell!). Άντε να πάμε την επόμενη φορά σε παιδότοπο να αλληλοπαρουσιάσουμε τα παιδιά μας!

xxx σε όλες αν δεν ξαναμπώ!

Μπήκα κ εγώ να ευχηθώ

Καλή ανάσταση, με υγεία, να είμαστε καλά με τις οικογένειες μας πάντα!!!!

Καλό ταξίδι για όσες φύγουν κ καλά τρεχάματα για όσες μείνουν...

Φιλιά σε όλες κ στα παιδάκια σας!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Γειά σας κορίτσια...μόλις γυρίσαμε και είπα να πώ μια καλησπέρα! Ευτυχώς ο καιρός βοήθησε και έτσι τα κάναμε όλα άπειρες βόλτες, μπουρμπουλήθρες στον κήπο, κούνια, ποδήλατο, ποδόσφαιρο, παιδική χαρά κτλ....εγώ ξεθεωμένη και ο Μάξιμος ξύπνιος και αντέχει και για άλλα πράγματα!χαχα!πάω να βάλω κανένα πλυντήριο τώρα να μαζευτούμε πάλι σιγά σιγά!φιλιά!

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.Να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας.

Χτες πήγαμε μια βόλτα Ιπποκάμηλο,είδα και το Βικάκι μας.Είναι λίγο μακριά,αλλά αξίζει!!!Για πιτσιρίκια είναι ό,τι πεις!!!!Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...