Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Τι είχε το σέρβις...τέλειο ήταν!Απλά δεν ήξερε ελληνικά (λεπτομέρειες)χαχα! Σήμερα που είχε φοβερό καιρό το έριξα στην ηλιοθεραπεία!xxx

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ήμουν σε μια γιορτή και με ενημέρωσαν για το εξής:

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/11785

Καλό?

καλημερα!!!!

τους ακουσατε τους μικρους .....σεισμους;;;;!!στην αρχη αγχωθηκα....μετα με νανουρισε και κοιμηθηκα!!!

περιεργο βραδυ περασαμε!!!!

το υπολοιπο της ημερας μας ελπιζω να μη μας φυλαει τπτ!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα κι από μένα, Χρόνια Πολλά για χτες στους εορτάζοντες!Και γω ωραία πέρασα προχτές,αν και λίγο,χάρηκα που είδα τις 'παλιές' μετά από τόσο καιρό και που γνώρισα τις 'καινούργιες'!!!!!Από σεισμό δεν κατάλαβα τπτ,μάλλον κοιμόμουν βαθιά:oops::oops:!!Φιλάκια!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα...ναι, έκανε πολλούς σεισμούς και τους κατάλαβα όλους γιατί ήμουν στο γραφείο και η πόρτα της μεταλλικής ντουλάπας είναι σεισμογράφος...μπήκα και λίγο νετ να δώ που είναι το επίκεντρο και μπερδεύτηκα γιατί έχει και στην Νάυπακτο αλλά και στον Κορινθιακό (Ξυλόκαστρο) σεισμική δραστηριότητα αυτές τις μέρες!Ας ελπίσουμε να μην έρθει κανένας μεγάλος τις επόμενες μέρες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! :)

μια χαρά περάσαμε , γέμισαμε ομορφιά απο τις σούπερ εγκυούλες μας!

με την επόμενη περιμένουμε νεά ανακοίνωση εγκυμοσύνης (εμένα μην με κοιτάτε ... η Ζωή κ η Τόνια έχουν σειρά ... )

Ζωή ενδιαφέρον αυτό με την φύλαξη! δείτε κ αυτό :

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/11872 & αυτό : http://www.antonopouleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=66:---26--27-&catid=36:2008-10-16-07-26-13&Itemid=56

τους σεισμούς ούτε εγω τους πήρα χαμπάρι! και καλύτερα βέβαια , γιατι ένας α' πανικός με πιάνει!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

@Afroditi: Ευχαριστούμε για τις προτάσεις! Για το πρώτο δυστυχώς είμαστε ακόμα μικροί για το δέυτερο ίσως!

@BIKY74: Στο είπα εγώ δεν είστε καλά εκεί να φύγετε πρώτα οι επισκέψεις στα νοσοκομεία τώρα οι σεισμοί!χαχα!Τουλάχιστον ησύχασα τώρα που ξέρω ότι είναι από κεί και όχι από τη Ναύπακτο ή το Ξυλόκαστρο!

@BIKY74: Στο είπα εγώ δεν είστε καλά εκεί να φύγετε πρώτα οι επισκέψεις στα νοσοκομεία τώρα οι σεισμοί!χαχα!Τουλάχιστον ησύχασα τώρα που ξέρω ότι είναι από κεί και όχι από τη Ναύπακτο ή το Ξυλόκαστρο!

:confused::confused::confused:.......γιατι ησυχασες;;;;;με μπερδεψες!!!!

καλα μιλαμε χθες το βραδυ......!!!ηταν λες και καποιος μας χτυπαγε την πορτα ....!!!!ποιος ;;;;ο σεισμος....!!!:D:Dχχαχαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

:confused::confused::confused:.......γιατι ησυχασες;;;;;με μπερδεψες!!!!

καλα μιλαμε χθες το βραδυ......!!!ηταν λες και καποιος μας χτυπαγε την πορτα ....!!!!ποιος ;;;;ο σεισμος....!!!:D:Dχχαχαχα!!!

Εννοώ αν το ρήγμα στην αρόη κάνει απλά σεισμούς τέτοιου μικρού μεγέθους ΟΚ...γιατί απ'ότι διάβαζα ειδικά στο Ξυλόκαστρο με τη σεισμική δραστηριότητα που έχει αυτή την περίοδο φοβούνται για μεγάλο σεισμό...

Κοριτσια διαβασα πως περασατε καλα,μπραβο!Αντε ελπιζω την επομενη να ερθω.Το συναχι μου ακομα να φυγει,για πολυ μπουκωμα μιλαμε!

Αφηστε που εχω και τον Γιωργο απο Παρασκευη βραδυ με υψηλο πυρετο!Εχθες το λιγοτερο που εκανε ηταν 39 και απο τις 2 τη νυχτα 40,1 και στις 6 το πρωι 40,5!Το κεφι του ομως το ατιμουλικο δεν το χανει,ευτυχως,καλο αυτο! Σημερα απο το μεσημερι και μετα ειναι απυρετος και εδω και καμια ωρα ξανακοιμηθηκε τρομαριτσα μου!

Βικακι ολα καλα?Θα σε παρω να τα πουμε....Εσυ Ζωουλα?

Κατερινακι?Ευουλα?Οι υπολοιπες?

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Κοριτσια διαβασα πως περασατε καλα,μπραβο!Αντε ελπιζω την επομενη να ερθω.Το συναχι μου ακομα να φυγει,για πολυ μπουκωμα μιλαμε!

Αφηστε που εχω και τον Γιωργο απο Παρασκευη βραδυ με υψηλο πυρετο!Εχθες το λιγοτερο που εκανε ηταν 39 και απο τις 2 τη νυχτα 40,1 και στις 6 το πρωι 40,5!Το κεφι του ομως το ατιμουλικο δεν το χανει,ευτυχως,καλο αυτο! Σημερα απο το μεσημερι και μετα ειναι απυρετος και εδω και καμια ωρα ξανακοιμηθηκε τρομαριτσα μου!

Βικακι ολα καλα?Θα σε παρω να τα πουμε....Εσυ Ζωουλα?

Κατερινακι?Ευουλα?Οι υπολοιπες?

Περαστικά μωρέ! Τίποτα αμυγδαλές;;;Πολύ υψηλό πυρετό μαμώτο...

Κορίτσια εμείς σήμερα είχαμε πάει Ιπποκάμηλο. Ξεθεωθήκαμε στο παιχνίδι...Είχαμε κ καιρό να το κάνουμε!!

Πάντως αξίζει κ ο παιδότοπος κ το πάρκο με τα ζώα κ το φαγητό καλούτσικο! Το συνιστώ αν έχει καλό καιρό!!!

Ή αν θέλετε να συναντηθούμε όοολες μαζί εκει κάποια στιγμή. Είναι ιδανικά πιστευω...

Φιλιά!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλημέρα καλημέρα!

Περαστικά σας Δώρα μου! Εμείς σε γενικές γραμές είμαστε καλά λίγο συνάχι μόνο ο μικρός και αυτό σα νεράκι οπότε δε μου φαίνεται για ίωση! Εσύ τι κάνεις; Ξεκουράζεσαι τώρα έτσι;

dalida μου όλο λέμε και εμείς να πάμε και τίποτα ακόμα! Αν κανονιστεί κάτι σε συνάντηση εμείς θα έρθουμε!

Αφροδίτη έχεις δει στο τζάμπο κάτι ωραία φαναράκια με μελισσάκι και λουλουδάκι; Εγώ πήρα ένα για τον κήπο!

Φιλιά σε όλες τις άλλες!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

@doroula: Περαστικά του μικρούλη...ευτυχώς εμείς για την ώρα καλά...ο μικρός δηλαδή γιατί εμένα κάτι με γυροφέρνει τις τελευταίες μέρες με δέκατα αλλά δεν εκδηλώνεται φοβάται μάλλον!χαχα

@evi mou: Μόλις με πήραν από το Νοπ στις 10.04 ξεκινάμε Σάββατο, 09:45.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...