Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Πως είστε όμορφες?Τα παιδάκια σας?Οι κοιλίτσες σας?Εμείς μια χαρά δόξα τω Θεω..

Εγώ την Τετάρτη δυστυχώς δεν θα μπορέσω..θα σας προδώσω γιατί θα πάω στον Παπακωνσταντίνου.Δεν πειράζει θα σας δω στην επόμενη συναντησούλα με ή χωρις παιδάκια..

Φιλάκια..

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια

αν και θελω πολύ να έρθω κ εγώ στη συνάντηση, είτε Τετάρτη είτε Παρασκευή είμαι κάπως συναχωμένη (εδώ κ 8 μέρες) κ δε θέλω να σας κολλήσω...στην περίπτωση που είναι έστω κ ελάχιστα μεταδοτικό

katerinaki7575 περαστικα σου...αν μεχρι την συναντηση εισαι καλυτερα ελα να σε δουμε!!! τα μωρουλινια σου ειναι καλα;;;

Γειά σας!! Για Τετάρτη μπορώ και εγώ αν κανονίσετε κάτι!

Εμείς είμαστε πολύ καλά την κάναμε την εξέταση και όλα καλά!:-D

ωραια evi mou θα χαρουμε να σε δουμε και μπραβο για την εξεταση ....ολα καλα κοπελα μου!!!!:D:D:D

Και Τετάρτη ΟΚ πάντα βέβαια αν δεν εργάζεται ο σύζυγος...αύριο το μεσημέρι θα μάθω σίγουρα!

τα κεφτεδακια μην ξεχασεις!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πως είστε όμορφες?Τα παιδάκια σας?Οι κοιλίτσες σας?Εμείς μια χαρά δόξα τω Θεω..

Εγώ την Τετάρτη δυστυχώς δεν θα μπορέσω..θα σας προδώσω γιατί θα πάω στον Παπακωνσταντίνου.Δεν πειράζει θα σας δω στην επόμενη συναντησούλα με ή χωρις παιδάκια..

Φιλάκια..

που ερχεται ο παπακωνσταντινου;;;;

δεν πειραζει τατη θα περασεις καλα σιγουρα!!!:):)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Τις ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ σε ολες!

Κανονιζετε συναντησουλα βλεπω,και 'γω μεσα ειμαι, αλλα για Τεταρτη, γιατι Παρασκευη δεν μπορω.Κλασικα ομως,αυριο θα γνωριζω τι ωρα θα γυρισει ο Σακης σπιτι.

Εντωμεταξυ ειμαι και 'γω συναχωμενη,λετε να σας κολλησω?Αχ τι να πω τωρα,αν δω πως ειμαι φουλ αυριο,δεν θα ερθω για να μην κολλησω καποια.

Βρε Κατερινακι,δεν βγαινουμε τοτε οι δυο μας?Θα τα λεμε και θα φυσαμε συνεχεια τις ομορφες μυτες μας χωρις προβλημα!ΧΑ ΧΑ:P

Οπότε τα λεμε αυριο......

Ζωη μου τι αλλαγη και αυτη!Συγγνωμη αλλα μπορω να πω πως το LUCKY μου αρεσε περισσοτερο,πιο παιχνιδιαρικο,αλλα εσυ βεβαια ξερεις....

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Τις ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ σε ολες!

Κανονιζετε συναντησουλα βλεπω,και 'γω μεσα ειμαι, αλλα για Τεταρτη, γιατι Παρασκευη δεν μπορω.Κλασικα ομως,αυριο θα γνωριζω τι ωρα θα γυρισει ο Σακης σπιτι.

Εντωμεταξυ ειμαι και 'γω συναχωμενη,λετε να σας κολλησω?Αχ τι να πω τωρα,αν δω πως ειμαι φουλ αυριο,δεν θα ερθω για να μην κολλησω καποια.

Βρε Κατερινακι,δεν βγαινουμε τοτε οι δυο μας?Θα τα λεμε και θα φυσαμε συνεχεια τις ομορφες μυτες μας χωρις προβλημα!ΧΑ ΧΑ:P

Οπότε τα λεμε αυριο......

Ζωη μου τι αλλαγη και αυτη!Συγγνωμη αλλα μπορω να πω πως το LUCKY μου αρεσε περισσοτερο,πιο παιχνιδιαρικο,αλλα εσυ βεβαια ξερεις....

ωραια γιατι εχουμε και ρο να τα πουμε απο κοντα!!!!!και εγω εχω βεβαια κατι δουλειες νωρις αλλα αν το κανονισουμε πιο αργα πιστευω θα προλαβω!!!!η αληθεια ειναι και για μενα αυριο θα δειξει!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

1934272m3qq98bap7.gif

Για Τετάρτη οκ απο εμένα και την Βίκη (vickytsek) , με την Dalida , μπορεί να επικοινωνήσει κάποια ; μένει κάποια άλλη που ξεχνάμε ;

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Τελικά ΟΚ και γώ για άυριο!!!!ώρα και μέρος περιμένω!φιλιά!

@doroula: Γιαυτό το άλλαξα γιατί ήταν παιχνιδιάρικο και άφηνε υπονοούμενα!χαχα!Θα σου πώ από κοντά το λόγο!xxx και σε περιμένω αύριο... θα κάνεις παρέα με μένα που δεν παθαίνω τίποτα!

@BIKY74: Παιδί μου νηστεύουμε...κολοκυθοκεφτέδες να φτιάξεις!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

:)

Εννοείται!!!!! Αυτή τη φορά η σειρά σου να προτείνεις!:P:p

Αρα λέμε αύριο??? Πείτε ώρα και μέρος και είμαι μέσα!

ΑΧ!!κοριτσια αν περιμενετε απο μενα να σας πω μερος παλι flo θα παμε!!!:D:D

οποτε για μερος πειτε εσεις!!!....

ωρα;;;;εγω μπορω μετα τις 8.30...βολευει;;;

και ειμαστε:

vickytsek ο.κ

yiannaf ο.κ

BIKY74 ο.κ

Z&P&M ο.κ

Afroditi D ο.κ

evi mou ο.κ

Sotiria ο.κ

και παιζονται οι δυο αρρωστουλες μας......οποια νοιωσει καλυτερα ελπιζω να ερθει!!!!!:):)

katerinaki7575

doroula

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα!

Εγώ θα μπορέσω να σας βρώ μετά τις 9.30 ,

μπορούμε να πάμε υψ.αλώνια (orien express) ή beer sosaity ή τρελή ροδιά ή Τριών ναυάρχων ... ή όπου αλλού αποφασιστεί! :)

θα μπώ πάλι αργότερα!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Καλημέρα κ από μένα!!!

Αχ βρε σκατουλίτσες, πάλι κανονίζετε έξοδο;;Κ μάλιστα λέτε κ ωραία μαγαζάκια;;;

Εγώ δυστυχώς εκείνες τις ώρες είναι αδύνατο να εξέλθω μόνη.:cry::cry::cry:

Αν κανονίσετε τίποτα με παιδάκια όμως μέσα, για να μπορώ να πάρω μαζί μου κανένα. Μην τα φορτώσω όοολα στον σύζυγο...δεν ξέρω αν θα τους βρω στην θέση τους όταν γυρίσω...καταλαβαίνετε...χιχιχι...:mrgreen::mrgreen:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....

ΥΓ: Πιείτε μία McFarland για μένα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλημέρα και απο εμένα!

Εγώ θα μπορέσω να σας βρώ μετά τις 9.30 ,

μπορούμε να πάμε υψ.αλώνια (orien express) ή beer sosaity ή τρελή ροδιά ή Τριών ναυάρχων ... ή όπου αλλού αποφασιστεί! :)

θα μπώ πάλι αργότερα!

Να δώ που θα παρκάρουμε...εγώ λέω την επόμενη φορά να βάλουμε και πουλμανάκι μιας και έχουμε μαζευτεί αρκετές σιγά σιγά!χαχα!είναι κανένα από όλα αυτά που δεν έχει μουσική? Γιατί θέλουμε και να μιλήσουμε!Θα μπώ αργότερα να δώ που αποφασίσατε!

@ΒΙΚΥ74: Πάμε για clubbing (αν κρίνω από την ώρα) και για να συμπληρώσω την ερώτηση σου...εγώ τώρα πάω gym για να είμαι σε φόρμα για το βράδυ και περιμένω να δώ που αποφασίσατε...στο δασύλλιο δεν είναι καλά...και έχω 15 χρόνια να πάω!

Θα σας απαντησω αργοτερα!Μωλις μπηκα σπιτι,μου εφυγε η ψυχη στο περπατημα σημερα, επρεπε να γινουν καποιες δουλειες στο κεντρο,και τωρα δεν νοιωθω και πολυ καλα,αρκετη κουραση αισθανομαι!Παω να ξαπλωσω μεχρι τις 2:30 που ερχεται ο μικρος.Θα τα πουμε αργοτερα.....

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...