Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Μόλις έκανα ένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο σταθμό...τη ρώτησα αν τράβηξε κάποιος το αυτί του Μάξιμου και εκείνη βέβαια αρνήθηκε κατηγορηματικά. Της είπα βέβαια ότι εκείνος είπε ότι το τράβηξε η μητέρα της μετά εκείνη μου είπε ότι ο Μάξιμος της λέει κάτι περίεργα αυτή την εβδομάδα ότι τον πειράζουν παιδιά που δεν τον έχουν πειράξει (εμένα δεν μου έχει πεί τίποτα αυτή την εβδομάδα για κανένα παιδί και όσες φορές μου έχει πεί στο παρελθόν ήταν αλήθεια). Της ξεκαθάρισα ότι δεν μου αρέσει η ιδέα της σωματικής τιμωρίας όπως επίσης το ότι τον στέλνω εκεί για να είναι με εκπαιδευμένα άτομα και δεν θα ανεχτώ διαπαιδαγώγηση της δεκαετίας 60. Αυτά για την ώρα!

Ο Μάξιμος με ρώταγε το πρωί αν είναι εντάξει να ρίξει μπουνιά όταν του ξανατραβήξει το αυτί...εγώ του είπα απλά να είναι καλό παιδί, να ακούει τις κυρίες του και αν τον πειράξει κανείς να μου το πεί...και με ρωτάει: Και θα πας εσύ να του ρίξεις μπουνιά;χαχα

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

ωραια!!!παει η δευτερα, παει η τριτη........η τεταρτη και η πεμπτη παιζει;;;

το βλεπω εγω......παλι παρασκευη θα παμε!!!!!!!χαχα!!

Ας πάει Παρασκευή δεν είναι και άσχημη ιδέα! Δυστυχώς βέβαια εγώ ξέρω 1 μέρα πρίν τι δουλεύει ο σύζυγος.

:D

Καλημέρα! Μόλις έκανα ένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο σταθμό...τη ρώτησα αν τράβηξε κάποιος το αυτί του Μάξιμου και εκείνη βέβαια αρνήθηκε κατηγορηματικά. Της είπα βέβαια ότι εκείνος είπε ότι το τράβηξε η μητέρα της μετά εκείνη μου είπε ότι ο Μάξιμος της λέει κάτι περίεργα αυτή την εβδομάδα ότι τον πειράζουν παιδιά που δεν τον έχουν πειράξει (εμένα δεν μου έχει πεί τίποτα αυτή την εβδομάδα για κανένα παιδί και όσες φορές μου έχει πεί στο παρελθόν ήταν αλήθεια). Της ξεκαθάρισα ότι δεν μου αρέσει η ιδέα της σωματικής τιμωρίας όπως επίσης το ότι τον στέλνω εκεί για να είναι με εκπαιδευμένα άτομα και δεν θα ανεχτώ διαπαιδαγώγηση της δεκαετίας 60. Αυτά για την ώρα!

Ο Μάξιμος με ρώταγε το πρωί αν είναι εντάξει να ρίξει μπουνιά όταν του ξανατραβήξει το αυτί...εγώ του είπα απλά να είναι καλό παιδί, να ακούει τις κυρίες του και αν τον πειράξει κανείς να μου το πεί...και με ρωτάει: Και θα πας εσύ να του ρίξεις μπουνιά;χαχα

καλο!!! βαλε τα γαντια του μποξ και πηγαινε!!:D:D:D:D!!!

Ας πάει Παρασκευή δεν είναι και άσχημη ιδέα! Δυστυχώς βέβαια εγώ ξέρω 1 μέρα πρίν τι δουλεύει ο σύζυγος.

ωραια...... οποτε οποια μερα μαθεις ποτε δεν δουλευει πες μας ......το κανονιζουμε γι'αυτη την μερα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

εσενα τα δικα σου ;;;καλα;;;η μπουμπου σου;;

Δόξα τω Θεω Βίκυ μου εμείς όλα καλά...

Ζωή ελπίζω να συνετιστούν και να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο ξανά σε κανένα παιδάκι αν και εγώ στην θέση σου δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να ήμουν τόσο ήρεμη...Μάλλον θα έβγαινε μεγάλη Κατίνα απο μέσα μου...

Κανονίζετε βλέπω ξανά για βολτούλα..Για πείτε μπας και καταφέρω και εγώ να έρθω...Για Παρασκευή πάντως είμαι μέσα...

Φιλάκια σε όλες..

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Καλημέρα! πως περνάτε το ΣΚ ; όλα καλά ;

εμείς πολύ χαλάρωση , και απο υγεία μια χαρά! το μεσημεράκι μετά το φαγητό λέμε να πάμε βόλτα για καφέ στο ιππικό όμιλο στο Καστρίτσι!

τελικά θα βρεθούμε λέτε την Παρασκευή ; είναι μέσα και η Γιάννα και η Βίκη (vickytsek)!

καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλες! :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

τελικά θα βρεθούμε λέτε την Παρασκευή ; είναι μέσα και η Γιάννα και η Βίκη (vickytsek)!

Καλημερούδια όμορφες!!!

Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω την Παρασκευή...

Θα πάρει ο άντρας μου άδεια και λέμε να πάμε κάπου τετραημεράκι...

Μήπως παίζει να το κάνουμε Τετάρτη?

Αν όχι δεν πειράζει... Next time ;)

1200223.png

1210897.png

Διαφημίσεις

τι κα622839k5ptl85j9p.gifνετε;; ελπιζω να ειχατε καλο σβκ...εμεις ειχαμε παει αθηνα ....να δωσουμε και να παρουμε τα πασχαλινα μας δωρα!!!!!

αν κανονισετε για τεταρτη μπορω αλλα μονο για βραδακι!!!!

τα κοριτσακια με τις κοιλιτσες ειναι ολα καλα;;;;

για αντε ....κανονιστε να τα πουμε απο κοντα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα κοριτσάκια

αν και θελω πολύ να έρθω κ εγώ στη συνάντηση, είτε Τετάρτη είτε Παρασκευή είμαι κάπως συναχωμένη (εδώ κ 8 μέρες) κ δε θέλω να σας κολλήσω...στην περίπτωση που είναι έστω κ ελάχιστα μεταδοτικό

Να σας ρωτήσω...ξέρετε κανένα καλό ορθοπεδικό (για τον άντρα μου)

αυτος που πηγαίναμε περιστασιακά δεν είναι κ πολύ καλός

επίσης στο Βασιλόπουλο έχει έκπτωση 40% στις πάνες λίμπερο...

φιλιά και καλημέρες πολλές

Και Τετάρτη ΟΚ πάντα βέβαια αν δεν εργάζεται ο σύζυγος...αύριο το μεσημέρι θα μάθω σίγουρα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...