Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

o ηλιας ευτυχως ειναι πολυ βολικο παιδακι και δεν παραπονιεται ευκολα!!!σημερα θα ξεκινησουμε να κανουμε μπανιο για να μουλιασουν τα ραματα και να φυγουν!!!ακομα βεβαια το πρησιμο δεν εχει φυγει!!!!

ομως θα τον στειλω την δευτερα σχολειο γιατι ειναι υπερκινητικος και τον φοβαμαι!!!ασε που τον τραβανε λιγο τα ραματα και περπαταει χαζα!!μη μου το κοροιδευουν το παιδακι μου!!!

πηραμε τους βαθμους μας σημερα και ολα πηγαν καλα!!!!και για τους δυο!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

o ηλιας ευτυχως ειναι πολυ βολικο παιδακι και δεν παραπονιεται ευκολα!!!σημερα θα ξεκινησουμε να κανουμε μπανιο για να μουλιασουν τα ραματα και να φυγουν!!!ακομα βεβαια το πρησιμο δεν εχει φυγει!!!!

ομως θα τον στειλω την δευτερα σχολειο γιατι ειναι υπερκινητικος και τον φοβαμαι!!!ασε που τον τραβανε λιγο τα ραματα και περπαταει χαζα!!μη μου το κοροιδευουν το παιδακι μου!!!

Δεν έβαλες το ΔΕΝ στο σχολείο και σκέφτηκα ωραία μάνα επειδή είναι υπερκινητικός θα τον στείλει σχολείο για να γλιτώσει! Ναι άστον καλύτερα να μείνει σπίτι μέχρι να αναρρώσει τελείως και πλησιάζει και το Πάσχα και νομίζω δεν θα χάσει και πολλά μαθήματα...

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Έχω καιρό να μπω γιατί είχαμε πρόβλημα με την hol και έχασα επεισόδια..Τι έπαθε καλέ πάλι το παιδί??Περαστικά σας...

Οι υπόλοιπες καλά?Τα παιδάκια σας?Φιλάκια σε όλες..

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Δεν έβαλες το ΔΕΝ στο σχολείο και σκέφτηκα ωραία μάνα επειδή είναι υπερκινητικός θα τον στείλει σχολείο για να γλιτώσει! Ναι άστον καλύτερα να μείνει σπίτι μέχρι να αναρρώσει τελείως και πλησιάζει και το Πάσχα και νομίζω δεν θα χάσει και πολλά μαθήματα...

να σου πω....με το ζορι καθεται σε ησυχια....:twisted::twisted:...και νευριαζω γιατι φοβαμαι μην φαει καμια ξωφαλτση πανω στην επεμβασουλα!!:oops:....καθολου δυσκολο να γινει αυτο οταν υπαρχουν τρια αγορια στο σπιτι !!!τωρα για να φανταστεις παιζει πλει με τον μεγαλο και νομιζω οτι η καρεκλα θα σπασει ετσι οπως κουνιεται....ασε που βγαζει ολη την ενεργεια του με φωνες!!!

παντως διαβαζει καθημερινα τα μαθηματα του οποτε δεν μενουμε πισω και ετσι δεν αγχωνομαι....!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Έχω καιρό να μπω γιατί είχαμε πρόβλημα με την hol και έχασα επεισόδια..Τι έπαθε καλέ πάλι το παιδί??Περαστικά σας...

Οι υπόλοιπες καλά?Τα παιδάκια σας?Φιλάκια σε όλες..

τατη μου ειπαμε ....καιρο εχουμε να παμε:rolleyes:....[καραμανδανειο]...διπλα μας ειναι...δεν παμε για κανα καφε;;!!

την προηγουμενη παρασκευη χρειαστηκε να κανουμε μια μικρη επεμβαση:oops:!!!!

μπκηκαμε πρωι πρωι και βγηκαμε βραδακι γιατι ενω ο οργανισμος του αντεδρασε καλα στην αναισθησια σε γενικες γραμμες...μετα απο το χειρουργειο ενω ξυπνησε αερατος και ομιλιτικος στη συνεχεια του βγηκαν ζαλαδες και ναυτιες ετσι κατσαμε μεχρι να συνελθει τελειως να μπορει να σηκωθει και να παει τουαλετα!!μετα το σαββατοκυριακο ηταν λιγο δυσκολο !!τον τραβαγανε τα ραμματα, ποναγε λιγο φοβοτανε να περπατησει .....!!ηταν μεχρι σημερα να μην παει σχολειο αλλα λεω να τον κρατησω .....και να παει απο δευτερα!!!!

αυτα τα λιγα επαθε το παιδι παλι!!!

αφου σκεφτομαι να παω να του διαβασουν καμια ευχη γιατι συνεχεια κατι παθαινει!!!:confused:

εσενα τα δικα σου ;;;καλα;;;η μπουμπου σου;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

να σου πω....με το ζορι καθεται σε ησυχια....:twisted::twisted:...και νευριαζω γιατι φοβαμαι μην φαει καμια ξωφαλτση πανω στην επεμβασουλα!!:oops:....καθολου δυσκολο να γινει αυτο οταν υπαρχουν τρια αγορια στο σπιτι !!!τωρα για να φανταστεις παιζει πλει με τον μεγαλο και νομιζω οτι η καρεκλα θα σπασει ετσι οπως κουνιεται....ασε που βγαζει ολη την ενεργεια του με φωνες!!!

παντως διαβαζει καθημερινα τα μαθηματα του οποτε δεν μενουμε πισω και ετσι δεν αγχωνομαι....!!

Έλα μην ανησυχείς στο σπίτι είναι στα καλύτερα χέρια!!!Και αφού διαβάζετε και τα μαθήματα ακόμα καλύτερα...ας το δεί σαν διακοπές...τους χυμούς του, τα τοστάκια...μμμμ!αφού λέω να περάσω και γώ από κει να με περιποιηθείς!ζηλεύω!φιλιά...

*α δεν μου τελείωσες για το Φουσέκη...ποιό ήταν το πρόβλημα τελικά; σε ποιόν πάτε εσείς τώρα; Πάντως ο Μάξιμος τα πήγε καλά εκεί βέβαια του λέω όταν πάμε σε γιατρούς τώρα ότι τον ελέγχουν για να δούν αν θα πάρει άδεια ως πειρατής που είναι για να ανέβει στο πειρατικό πλοίο!χαχα!πολύ γέλοιο. Αλλά πιάνει!

Καλημέρα κορίτσια! :D

Βίκυ74 καλή ανάρρωση στον Ηλία σου , σιδερένιος!

Z&P&M όχι το ιστιολόγιο δεν εχει καμια σχέση με το επάγγελμα μου ... απλό χόμπι , μια προσπάθεια να μαζέψω (σε ένα πιο προσωπικό χώρο) τις συνταγές που έχω "ανεβάσει"σε διάφορες μαγειρικές σελίδες - αγαπημένες γευσείς και "νέα" - "ειδήσεις" που θεωρώ ενδιαφέροντα ... χαίρομαι που σου άρεσε.

Γενικά τι άλλα κάνετε βρε κορίτσια ;

Τα παιδιά ασχολούνται με κάποια εξωσχολική δραστηριότητα , αθλητική πχ ; θα ήθελα να ξεκινήσω κάποια δραστηριότητα τον γιο μου ... στον Δ.Ριου που μένουμε είναι η ΔΕΠΑΡ http://www.depar.gr/ αλλά εκει ξεκινούν τα παιδάκια (ζωγραφική , θεατρικό παιχνίδι , κατασκευές με πήλο κ.α) μετά τα 4 ... οπότε απο Σεπτέμβρη θα κοιτάξω να τον γράψω εκεί ... αλλά σε 2 μήνες που ξεκινάω πάλι γραφείο , θα ήθελα να έχει κάτι να ασχοληθεί το καλοκαίρι ...

καποιά βραδυνή βολτούλα απο εβδομάδα ; τι λέτε ;

αυτά φιλιά σε όλες

Επεξεργάστηκαν by Afroditi D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Κορίτσια είμαι εξωφρενών...η ιδιοκτήτρια του σταθμού του Μάξιμου όταν τον πήρα σήμερα μου είπε ότι ήταν πολύ καλός σήμερα όχι όπως χτές που έκανε βλακείες...χτές που τον πήρα όμως δεν μου είπε τίποτα η κυρία...

Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο μου είπε ο Μάξιμος (ο οποίος σίγουρα θεώρησε ότι η κυρία του παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά του) ότι η μητέρα της η οποία μαγειρεύει στο σταθμό του τράβηξε χτές το αυτί και του είπε ότι θα του το βγάλει, ότι θα τον βγάλει τιμωρία και ότι θα φάει ξύλο...και τον ξέρω δεν λέει ποτέ ψέματα...γιατί μου το έχει πεί μόνος του όταν έχει πχ χτυπήσει άλλο παιδί (παιδί βέβαια που τον χτυπούσε 2 βδομάδες συνεχόμενα αλλά δεν πειράζει! έτσι είναι τα παιδιά)...

http://www.somatikitimoria.gr/dekalogos.htm

Το πρόβλημά μου δεν είναι μόνο ότι του τραβήχτηκε το αυτί κίνηση που με πάει πίσω σε εποχές πριν πάω εγώ σχολείο αλλά και ότι άτομο που δεν έχει σπουδάσει το αντικείμενο τιμώρησε ένα παιδί στο σταθμό που πάει για να προετοιμαστεί για το σχολείο. Έτσι το βλέπω εγώ και άλλωστε γι αυτό πληρώνω 300? το μήνα για να είναι στα χέρια ειδικών. Τώρα εκτύπωσα της κυρίας του το συννημένο αρχείο και της έγραψα επάνω ότι θα ήθελα να την παρακαλέσω να μην ξανα επαναληφθεί σωματική τιμωρία στο Μάξιμο και με την διαπαιδαγώγησή του να ασχολούνται μόνο άτομα που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο.

Ειδικά το τράβηγμα του αυτιού μου θυμίζει ένα παιδάκι στο δημοτικό που του τράβαγαν όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου το αυτί μέχρι και ο διευθυντής και είμαι σίγουρη ότι αυτοί έφταιγαν που το κορόιδευαν τα υπόλοιπα παιδιά.

Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική...εσείς πώς θα το βρίσκατε αν τραβούσαν το αυτί του δικού σας παιδιού (2,5 ετών) στο σχολείο?

Πιο πολύ θυμώνω επειδή είχα πεί ότι θα είμαι πιο ελαστική με το μικρό μέχρι να μιλήσει (θεωρούσα ότι έχει το ελαφρυντικό γιατί μπορεί να μη με καταλαβαίνει). Ο Μάξιμος μιλάει εδώ και 3 μήνες καλά δηλ. συνεννοήσε και πέρα του ότι είναι πολύ εγκάρδιο παιδί ακούει όταν του εξηγήσεις. Τα έχω πάρει τώρα!

Afroditi D

Εγώ παώ με το μικρό κάθε Σάββατο πρωί baby swimming στο ΝΟΠ στην Ακτή Δυμαίων. Είχε σταματήσει από Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο λόγω του κρύου οπότε περιμένω να με πάρουν από μέρα σε μέρα. Τώρα απ ότι είδα ο μικρός σου είναι 3 και οπότε μάλλον δεν είναι για babyswimming αλλά σίγουρα θα έχει κολύμβηση και για μεγαλύτερα παιδιά αν θές.

Κορίτσια εγώ είμαι μέσα για βραδυνή συνάντηση την άλλη βδομάδα! Για σηκώστε τα χέρια!!!

Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική...εσείς πώς θα το βρίσκατε αν τραβούσαν το αυτί του δικού σας παιδιού (2,5 ετών) στο σχολείο?

Ζ&Ρ&Μ μου , σαφώς και δεν πρέπει να δεχτείς καμια τετοια συμπεριφορά προς το παιδί σου , δεν χρειάζετε καν να ανατρέχεις σε οποιαδήποτε άρθρο/νομοθεσία για να το υποστηρίξεις!!!

Έαν οι ανθρώποι που εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας παιδαγωγοί ή μή δεν μπορούν να ελένχουν τον εαυτό τους και τους βγαίνουν στην επιφάνεια οι υποσυνείδητες λειτουργίες τους - συμπεριφορές τους δεν φταίει ποτέ ενα παιδί!

Εγω θα μιλόυσα το συντομότερο δυνατόν μαζί της , και θα της ξεκαθαριζα πως δεν ανέχομαι τέτοιου είδους συμπεριφορές προς το παιδί μου!

όσο αφορά την κολύμβηση το σκεφτόμουν αλλά μεχρι πέρυσι ηταν αδύνατον , τελειωνα το γραφείο 6 το απόγευμα , και οι αποστάσεις δεν βολεύουν ... απο την μια άκρη της πόλης στην άλλη ... άσε που κάνουμε και μπάνια κάθε μέρα σχεδόν 3 ολόκληρους μήνες ! any way ...

λοιπόν για την βραδυνη εξοδό μέσα και εσύ ε ; ωραία αντε να οργανωθούμε!

περιμένουμε νεα σου για τον παιδικό του Μαξιμούλη!

καλό βράδυ σε όλες!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Διαφημίσεις

/QUOTE]

ζωη αυριο πρωι πρωι να πας και να μιλησεις!!!μηπως γινεται και τπτ αλλο και ο μαξιμος δεν το λεει γιατι φοβαται μην το μαλωσεις;;

οχι βεβαια δεν εισαι υπερβολικη...στο παιδι δεν μπορουν να κανουν τπτ ας ειναι και το πιο ζωηρο παιδι.....αν συμβαινει κατι με σενα πρεπει να συνενοηθουν για το οτιδηποτε...ουτε να το απειλουν και ποσο μαλλον να το κανουν πραξη!!!!:evil::evil:απαραδεκτο!!!

ο μαξιμος πως νοιωθει;;

γιια την αλλη βδομαδα εκτος δευτερας ....μεσα και εγω!!

για καφε η' για κρασι-μπυρα;;[αμα ειναι να φτιαξω ...κεφτεδακια!!!]χιχιχιχι!!:-D:-D:-D!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Εσύ κάνε τα κεφτεδάκια και γώ θα πάω να ξεκαθαρίσω με το σταθμό και μετά θα θέλω σίγουρα μπύρα!χαχα!

Ευχαριστώ κορίτσια...θα σας πώ αύριο!

Και εγώ μέσα για έξοδο εκτός Τρίτης όμως!

Περαστικά σας Βίκη!

ευχαριστουμε σωτηρια!!!!πως παει η κοιλιτσα;;ο μικρος;;

δεν πιστευω να μας την κανεις παλι;;;;;:D:D:D:D!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...