Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

mama mia κατά τις 20 Ιουνίου θα αρχίσω να τρέχω κ εγώ ...

Σωτηρία καλύτερα είσαι ε ; μπράβο μπράβο!!! προσπαθώ να σε πάρω τηλ ... αλλα δεν ... μάλλον εχεις πρόβλημα με το σταθερό ε; , πάρε εσυ όποτε μπορέσεις ...

με την οδοντόβουρτσα θα σου έλεγα να τον ξεκινήσεις , να του την δίνεις σαν παιχνίδι την ώρα που τον κάνεις μπάνιο ... μετά καλό θα είναι να του τα καθαρίζεις και εσυ πιο προσεκτικά ...

καλό απογευμα σε όλες!:D

καμια βραδυνή έξοδος ; παίζει;

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και στο πρώτο Βίκη μου, που δεν εβλεπε άλλους??? ( Σε αυτη την κατηγορία είμαστε:rolleyes:)

ναι.....εχεις δικιο!!!!:):)περιπου 1,5 χρονων του πηρα την πρωτη αλλα του την εδινα μονο με νερακι χωρις οδοντοκρεμα......δεν υπηρχαν τοτε για τοσο μικρη ηλικια.....!!!!μετα σιγα-σιγα του πηρα μια με γευση φρουτων αν θυμαμαι καλα[σιγουρα δεν εκαιγε...]μιλαμε για μετα τα δυο.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

σε ποιον παιδοδοντιατρο πατε;;

Στο Φουσέκη στη Μαιζώνος απέναντι από το Στρούμπιο αλλά δεν έχω ξαναπάει...μου τον σύστησαν όμως για πολύ καλό!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Να'μαι κι εγώ!!! Μεταξύ ναυτίας και εμετού...δεν είχα κουράγιο να γράψω κορίτσια!!

Αλλά νιώθω καλύτερα και θα δραστηριοποιηθώ και πάλι!!!:P:p:p

Να σας ρωτήσω, απο πότε πλενουν τα δόντια τους τα μικρά σας???

Εμείς δοκιμάσαμε με νερό αλλά τίποτα...την οδοντοβουρτσα δαγκωμα και παιχνίδι....:?:?

Εγώ ξεκίνησα να του τα πλένω μόλις αρχίσαμε τις τροφές...και πριν είχα ένα ειδικό που είχα πάρει από το φαρμακείο έμοιαζε με δαχτυλίθρα και ήταν πολύ απαλό και του έκανε και μασαζ στα ούλα όταν άρχισαν να σκάνε τα πρώτα δόντια...τώρα τα πλένουμε πρωί βράδυ οπωσδήποτε. Δεν βλέπει τα αδέρφια του αλλά μπορεί να βλέπει εσάς όταν τα πλένετε!

ναι.....εχεις δικιο!!!!:):)περιπου 1,5 χρονων του πηρα την πρωτη αλλα του την εδινα μονο με νερακι χωρις οδοντοκρεμα......δεν υπηρχαν τοτε για τοσο μικρη ηλικια.....!!!!μετα σιγα-σιγα του πηρα μια με γευση φρουτων αν θυμαμαι καλα[σιγουρα δεν εκαιγε...]μιλαμε για μετα τα δυο.....

Τώρα υπάρχουν πολλές οδοντόκρεμες για μικρά και στα super market και την ηλικία την λέει επάνω!

Διαφημίσεις

Στο Φουσέκη στη Μαιζώνος απέναντι από το Στρούμπιο αλλά δεν έχω ξαναπάει...μου τον σύστησαν όμως για πολύ καλό!

χμ!!!!!ετσι μου ειχαν πει και μενα........και εκει τα πηγαινα στην αρχη!!!αλλα μετα σταματησα να τα πηγαινω γιατι τα πολυ μικρα........τα εκανε μεγαλα:mrgreen::mrgreen:.....για πηγαινε και εσυ και πες μου την γνωμη σου!!!!

ασχετο.......αλλαξες το νικνειμ σου:confused::confused::confused:;;;;;γιατι;;;;;και πως;;;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα...θα πάω σήμερα και θα δώ, άλλωστε δεν θα του κάνει και τίποτα μόνο να τα δεί και λίγο κρεμούλα...ελπίζω! Ναι το άλλαξα...για να μην είμαστε πολλές lucky!xaxa!

Φιλάκια σε όλες!

718178wfjpa82rh3.gif

Επιτέλους λιακάδα!!! να ξεκινήσουμε τις βολτες με τα καροτσια!

Z&P&M με γειά το νικ ναιμ ... (δεν εχω καταλάβει ποια είσαι - αλλά δεν εχει σημασία)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Ναι Αφρο μου η HOL έκανε αναβάθμισηκαι δεν ειχαμε τηλέφωνο και το κιν. για ομορφιά το έχω μερικές μέρες...σε παιρνω σε λίγο!

Lucky εσύ είσαι παιδί μου??? Με γεια!

Ευχαριστώ πολύ...καλά μπορεί να το αλλάξω όπου να ναι πάλι!χαχαχα!

Διαφημίσεις

718178wfjpa82rh3.gif

Z&P&M με γειά το νικ ναιμ ... (δεν εχω καταλάβει ποια είσαι - αλλά δεν εχει σημασία)

Η lucky αλλά δεν νομίζω να έχουμε γνωριστεί...αν δεν είχες έρθει στις 2 προηγούμενες συναντήσεις μας σίγουρα δεν με ξέρεις γιατί στην πρώτη είχα ραντεβού στα τυφλά με τη Βικυ74 οπότε και εκεί δεν ήσουν σίγουρα!Thanx πάντως!

[/b]

χμ!!!!!ετσι μου ειχαν πει και μενα........και εκει τα πηγαινα στην αρχη!!!αλλα μετα σταματησα να τα πηγαινω γιατι τα πολυ μικρα........τα εκανε μεγαλα:mrgreen::mrgreen:.....για πηγαινε και εσυ και πες μου την γνωμη σου!!!!

ασχετο.......αλλαξες το νικνειμ σου:confused::confused::confused:;;;;;γιατι;;;;;και πως;;;;;;

Καλός μου φάνηκε βέβαια πλήρωσα 30€ αν εννοούσες αυτό ότι τα μικρά τα κάνει μεγάλα μόνο για το check...δεν πειράζει όμως γιατί με παίνεψε που του πλένω τόσο καλά τα δόντια και έχει πάρα πολύ λίγη πέτρα που δεν αξίζει ακόμα να του κάνει καθαρισμό και φθορίωση. Είπε να πάμε πάλι από Σεπτέμβρη για να αξίζει...τώρα είμαι και γώ πιο ήσυχη γιατί δεν είμαι και οδοντίατρος...

718178wfjpa82rh3.gif

Καλημέρα Αφροδίτη! Μπήκα λίγο στο blog σου, έριξα μια γρήγορη ματιά και μου άρεσε πολύ...για πές μας λίγα γι'αυτό! Μου άρεσε και αυτά που αναφέρεις για τη Βενεζουέλα- Μεξικό γιατί η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα είμαστε λίγο αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και πέρα από κανένα φοβερό σεισμό και τα θύματά του δεν μαθαίνουμε τίποτα...το ότι ασχολήσε με αυτά τα νέα του πλανήτη έχει σχέση και με τη δουλέιά σου ή είναι το προσωπικό σου ενδιαφέρον?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...