Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Βρε....έφυγες??

Αν δεν σε πρόλαβα...καλή επιτυχία αύριο!κουράγιο...ελπίζω να μη χρειαστεί τίποτα τελικά.

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειμαι ενα πτωμα σημερα γιατι εκανα αρκετες δουλειες εδω στο σπιτι και συν της αλλης ειμαι και αυπνη οοολο το βραδυ,πονουσε η μεση μου μαμωτο!Ευτυχως που σημερα ειναι απεργια και δεν πηγα σχολειο,μου ηρθε κουφετο μπορω να πω!

Να σας πω κατι κοριτσια μου,σας ανεφερα πως αρχισε ο μικρος σταθμο...,ομως αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι.Πως θα τον καταφερω να κοιμαται τα μεσημερια?Ειναι σε μεγαλη υπερενταση καθε μεσημερι που δεν θελει με τιποτα να κοιμηθει.Θελει dvd και να παιζει φυσικα.Αν δεν περασει το δικο του γινεται χαμος,πολυ γκρινια!Εχω προσπαθησει τα παντα.Πριν παει σταθμο κοιμοταν,τωρα τι να κανω?Αχ ποσο θελω να ξαπλωσω εστω για μιση ωριτσα να ξεκουραστω!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Ειμαι ενα πτωμα σημερα γιατι εκανα αρκετες δουλειες εδω στο σπιτι και συν της αλλης ειμαι και αυπνη οοολο το βραδυ,πονουσε η μεση μου μαμωτο!Ευτυχως που σημερα ειναι απεργια και δεν πηγα σχολειο,μου ηρθε κουφετο μπορω να πω!

Να σας πω κατι κοριτσια μου,σας ανεφερα πως αρχισε ο μικρος σταθμο...,ομως αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι.Πως θα τον καταφερω να κοιμαται τα μεσημερια?Ειναι σε μεγαλη υπερενταση καθε μεσημερι που δεν θελει με τιποτα να κοιμηθει.Θελει dvd και να παιζει φυσικα.Αν δεν περασει το δικο του γινεται χαμος,πολυ γκρινια!Εχω προσπαθησει τα παντα.Πριν παει σταθμο κοιμοταν,τωρα τι να κανω?Αχ ποσο θελω να ξαπλωσω εστω για μιση ωριτσα να ξεκουραστω!

Το βράδυ τι ώρα κοιμάται? Πάντως και μείς επειδή δεν ήθελε να κοιμάται τα μεσημέρια του είπαμε ότι το μεσημέρι θα κάνει ησυχία και θα παίζει με τα παιχνίδια του ή θα βλέπει dvd ξαπλωμένος στο δωμάτιο μας. Και στις 2 περιπτώσεις μετά από μισή ώρα κοιμάται ή στο κρεβάτι ή στη μοκέτα.χαχα!Κάποιες μέρες όπως χτές δεν κοιμάται μεσημέρι αλλά έπεσε ξερός από τις 19.00 και σηκώθηκε στις 08:30 το πρωί.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Τοκ τοκ είναι κανείς εδώ!!!

καλημερα!!!!!αντε σιγα σιγα να μπαινουμε στους ρυθμους μας......

ζωιτσα;;;;καλα εισαστε εσεις;;

εμεις αναρωνουμε με λιγη γκρινιτσα αλλα δεν γινεται αλλιως!!!....

κατα τ'αλλα καλα ειμαστε.....ετοιμαζομαστε για βαθμους....να παρουμε και να δωσουμε τις λαμπαδες μας...και περιμενουμε τις διακοπες του πασχα....

παντως πολυ ησυχια υπαρχει στην πατρα!!!εχεις δικιο ζωη!!!!

ΚΟΠΕΛΙΕΕΕΕΕΕΕςςςςςς ειστε ολες καλα;;;;;ειδικα εσεις με την κοιλιτσα!!!!

που ειστε καλε;;;

να 'στε καλα ολες .........φιλια!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα!!!!!αντε σιγα σιγα να μπαινουμε στους ρυθμους μας......

ζωιτσα;;;;καλα εισαστε εσεις;;

εμεις αναρωνουμε με λιγη γκρινιτσα αλλα δεν γινεται αλλιως!!!....

κατα τ'αλλα καλα ειμαστε.....ετοιμαζομαστε για βαθμους....να παρουμε και να δωσουμε τις λαμπαδες μας...και περιμενουμε τις διακοπες του πασχα....

παντως πολυ ησυχια υπαρχει στην πατρα!!!εχεις δικιο ζωη!!!!

ΚΟΠΕΛΙΕΕΕΕΕΕΕςςςςςς ειστε ολες καλα;;;;;ειδικα εσεις με την κοιλιτσα!!!!

που ειστε καλε;;;

να 'στε καλα ολες .........φιλια!!

Ε πάλι καλά αφού έχετε μόνο λίγη γκρινίτσα...το φαντάζομαι φοβερό. Εμείς είμαστε καλά για την ώρα...σήμερα θα πάμε πάλι παιδίατρο να μας ακούσει μιας και δεν πήραμε καθόλου αντιβίωση και έκλεισα και ένα ραντεβού στον οδοντίατρο γιατί δεν έχουμε πάει καθόλου και έχω ακούσει ότι πέρα από τον έλεγχο είναι καλό να γίνει και μια φθορίωση!σίγουρα θα πηγαίνουν καλά τα κορίτσια...αλλά ας δώσουν κανένα σημείο ζωής δεν είναι κακό!xxx

Ε πάλι καλά αφού έχετε μόνο λίγη γκρινίτσα...το φαντάζομαι φοβερό. Εμείς είμαστε καλά για την ώρα...σήμερα θα πάμε πάλι παιδίατρο να μας ακούσει μιας και δεν πήραμε καθόλου αντιβίωση και έκλεισα και ένα ραντεβού στον οδοντίατρο γιατί δεν έχουμε πάει καθόλου και έχω ακούσει ότι πέρα από τον έλεγχο είναι καλό να γίνει και μια φθορίωση!σίγουρα θα πηγαίνουν καλά τα κορίτσια...αλλά ας δώσουν κανένα σημείο ζωής δεν είναι κακό!xxx

σε ποιον παιδοδοντιατρο πατε;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα και από δω!!!Όλες καλά????Αφροδιτάκι,καλά είμαστε και μεις,πολλή,πολλή δουλειά.Εσύ επέστρεψες????Εσείς,καλά???Το Μαράκι???μεγάλωσε κ αυτό και δεν το έχουμε δει...κουκλί θα είναι βέβαια!!!!!:D:DΦιλώ σας!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Να'μαι κι εγώ!!! Μεταξύ ναυτίας και εμετού...δεν είχα κουράγιο να γράψω κορίτσια!!

Αλλά νιώθω καλύτερα και θα δραστηριοποιηθώ και πάλι!!!:P:p:p

Να σας ρωτήσω, απο πότε πλενουν τα δόντια τους τα μικρά σας???

Εμείς δοκιμάσαμε με νερό αλλά τίποτα...την οδοντοβουρτσα δαγκωμα και παιχνίδι....:?:?

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Να'μαι κι εγώ!!! Μεταξύ ναυτίας και εμετού...δεν είχα κουράγιο να γράψω κορίτσια!!

Αλλά νιώθω καλύτερα και θα δραστηριοποιηθώ και πάλι!!!:P:p:p

Να σας ρωτήσω, απο πότε πλενουν τα δόντια τους τα μικρά σας???

Εμείς δοκιμάσαμε με νερό αλλά τίποτα...την οδοντοβουρτσα δαγκωμα και παιχνίδι....:?:?

σωτηρια σε καταλαβαινω και εγω στην αρχη ετσι ημουν στις εγκυμοσυνες μου......

του μικρου του ειχα παρει απο 1χρονου οδοντοβουρτσα[για την ηλικια του εννοειται]γιατι ζηλευε τους μεγαλους....οποτε εβλεπε βλεπει τους μεγαλους θελει και αυτος......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...