Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑς ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑς................

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Πήγαμε τελικά στον Ιπποκάμηλο πάρα πολύ ωραία αξίζει να κανονίσουμε οικογενειακός να πάμε,εχει ιππασία,ζωολογικό κήπο,φουσκοτά,καφετέρεια και φαγητό...όλα ωραία...ρώτησα για τα βαπτίσια θα μου κάνουν προσφορά εντός της εβδομάδας..

Δεν μας είπες τελικά σου έκαναν την προσφορά?

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια γεια σας!!!!ελπιζω να'στε καλα.....εγω παντως δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου!!!αγχος......αγχος......πριν ακομα μεγαλωσουν στη κοιλια μας εμεις αγχωνομαστε!!τα εχουμε μεσα μας αγχωνομαστε....τα γενναμε το ιδιο και αρχιζει το μεγαλωμα και το αγχος εκει .......να ειναι γερα και ευτυχισμενα!!!!τι αλλο θελει ενας γονιος;;;;;;;; αυτα!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

κοριτσακια γεια σας!!!!ελπιζω να'στε καλα.....εγω παντως δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου!!!αγχος......αγχος......πριν ακομα μεγαλωσουν στη κοιλια μας εμεις αγχωνομαστε!!τα εχουμε μεσα μας αγχωνομαστε....τα γενναμε το ιδιο και αρχιζει το μεγαλωμα και το αγχος εκει .......να ειναι γερα και ευτυχισμενα!!!!τι αλλο θελει ενας γονιος;;;;;;;; αυτα!!!!!

Τί έπαθες παιδί μου και αγχώνεσαι τέτοια ώρα????

σου εχω στειλει π.μ

Αστα ναι σου απάντησα!Καλά λέω εγώ ότι όλα τα παιδιά έχουν πρόβλημα...πάντως αν ο δικός μου εμφανίσει και άλλο θα τον πάω για αλλαγή...έχει λήξει η εγγύηση αλλά ελπίζω να έχει και ένα χρόνο ακόμα χαριστική!

Διαφημίσεις

Α και σου έχω και λύση φύγε από το σπίτι δεν σου κάνει καλό που είστε γείτονες με το Καραμανδάνειο.

Α και σου έχω και λύση φύγε από το σπίτι δεν σου κάνει καλό που είστε γείτονες με το Καραμανδάνειο.

πες το ψεμματα!!!!

τα νευρα μου τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγω!!!!!

εχω και το μικρο που μου τα εχει κανει σαλατα!!!!......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

πες το ψεμματα!!!!

τα νευρα μου τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγω!!!!!

εχω και το μικρο που μου τα εχει κανει σαλατα!!!!......

Αν βρεις Ταξί έλα πάρε και μένα και πάμε για ποτάκι

Εγώ πίνω καφέ εδώ και μια ώρα στο γραφείο οπότε καταλαβαίνεις έχω super αντοχές!χαχα!και νεύρα και απ όλα!

Διαφημίσεις

Εγώ πίνω καφέ εδώ και μια ώρα στο γραφείο οπότε καταλαβαίνεις έχω super αντοχές!χαχα!και νεύρα και απ όλα!

τι το θελεις τον καφε τετοια ωρα κοπελα μου;;;

εχεις σκοπο να το ξενυχτησεις πολυ αποψε;;;;););)

ο μαξιμος κοιμαται τουλαχιστον για να εχετε την .......ηρεμια σας;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

τι το θελεις τον καφε τετοια ωρα κοπελα μου;;;

εχεις σκοπο να το ξενυχτησεις πολυ αποψε;;;;););)

ο μαξιμος κοιμαται τουλαχιστον για να εχετε την .......ηρεμια σας;;;

Ο Μάξιμος έχει ξεραθεί από τις 6.30 μάλλον του έπεσε βαρύ το πρωινό ξύπνημα ή θα σηκωθεί κατά τις 2 να κάνει after hour clubbing!Α! Δεν έχει τέτοια στην Πάτρα...άσε να του το ψιθυρίσω στο αυτί μήπως δεν το ξέρει.χαχα!

Εμείς θα δούμε καμία ταινιούλα τώρα!

Ο Μάξιμος έχει ξεραθεί από τις 6.30 μάλλον του έπεσε βαρύ το πρωινό ξύπνημα ή θα σηκωθεί κατά τις 2 να κάνει after hour clubbing!Α! Δεν έχει τέτοια στην Πάτρα...άσε να του το ψιθυρίσω στο αυτί μήπως δεν το ξέρει.χαχα!

Εμείς θα δούμε καμία ταινιούλα τώρα!

ωραια!!!και εγω την κανω γιατι αυριο θα ξυπνησουμε νωρις να παμε νοσοκομειο!!!!καληνυχτα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ωραια!!!και εγω την κανω γιατι αυριο θα ξυπνησουμε νωρις να παμε νοσοκομειο!!!!καληνυχτα!!!

Μη φεύγεις δεν πήρα το 2ο πμ

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...