Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Δεν ξέρω να πλέκω οπότε θα μου μάθεις...ραπτομηχανή ξέρεις; γιατί έλεγα να πάω να μάθω...όπως κεντούσα χτές σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε και να πάω ζωγραφική θα μου άρεσε πολύ και θέλω να μάθω ακόμα πιάνο και γαλλικά.Οπότε το βρήκα εσύ θα μου μάθεις πιάνο, η doroula θα μου κάνει ζωγραφική και μου μένει μόνο η ραπτομηχανή και τα γαλλικά!

Εκτός απο τις θεσπέσιες τούρτες μου μπορώ να μοιραστώ μαζί σας και τις γνώσεις μου στα γαλλικά(πάνε 15 χρόνια βέβαια που δεν τα έχω μιλήσει αλλά απο οτι κατάλαβα ξέρω περισσότερα απ όλες σας!!!!)

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α!!!Δεν σας είπα!!Όλα ήταν πολύ όμορφα σήμερα και...η τούρτα μου εκτός απο το οτι βλεπόταν..τρωγόταν κιόλας!!!!!!

οποτε μας στελνεις τη συνταγη .......η' καλυτερα στην επομενη συναντηση φερνεις ταπερακι οπως λεει και η ζωη για να δοκιμασουμε!!!χαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ζωη;;;;;;που εισαι;;

Εδώ είμαι! Άργησα 2 μέρες μόνο!χαχα!

Άσε έχω το Μάξιμο πάλι με πυρετό ξαφνικά από χτές αφού όλη την εβδομάδα ήταν καλά και στο σταθμό. Τηλεφωνικά ο γιατρός είπε ότι τώρα αυτή θα είναι άλλη ίωση οπότε θα ξαναπάμε αύριο να μας δεί μιας και ο πυρετός επιμένει πάνω από 39 και με το Depon απλά κατεβαίνει μέχρι 38,5. Με έχουν τρομάξει και κάτι γνωστοί μας που πήγαν τώρα και 2 μικρά τους στο νοσοκομείο και ο μικρός που είναι ίσα με το Μάξιμο αλλά δεν πάει σταθμό είχε τα ίδια συμπτώματα. Ελπίζω να μας περάσει στο σπίτι και να μη χρειαστούμε νοσοκομείο!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

οποτε μας στελνεις τη συνταγη .......η' καλυτερα στην επομενη συναντηση φερνεις ταπερακι οπως λεει και η ζωη για να δοκιμασουμε!!!χαχα!!!

Τι να μας κάνει το ταπεράκι????Ολόκληρη τούρτα θέλουμε!

Διαφημίσεις

Α!!!Δεν σας είπα!!Όλα ήταν πολύ όμορφα σήμερα και...η τούρτα μου εκτός απο το οτι βλεπόταν..τρωγόταν κιόλας!!!!!!

Μπράβο ΤΑΤΗ έτσι για να μάθουν αυτοί που κατηγορούν τη νέα γενιά! Και μορφωμένες είμαστε, κάνουμε και γλυκά!Τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε!χαχα!

Άσε έχω το Μάξιμο πάλι με πυρετό ξαφνικά από χτές αφού όλη την εβδομάδα ήταν καλά και στο σταθμό. Τηλεφωνικά ο γιατρός είπε ότι τώρα αυτή θα είναι άλλη ίωση οπότε θα ξαναπάμε αύριο να μας δεί μιας και ο πυρετός επιμένει πάνω από 39 και με το Depon απλά κατεβαίνει μέχρι 38,5. Με έχουν τρομάξει και κάτι γνωστοί μας που πήγαν τώρα και 2 μικρά τους στο νοσοκομείο και ο μικρός που είναι ίσα με το Μάξιμο αλλά δεν πάει σταθμό είχε τα ίδια συμπτώματα. Ελπίζω να μας περάσει στο σπίτι και να μη χρειαστούμε νοσοκομείο!

ζωη περαστικα σας!!!!

μωρε ειναι και αυτος ο μουρλοκαιρος......τα περισσοτερα παιδακια την εχουν πατησει μ' αυτο το καιρο!!!!

περιμενουμε νεα σου για το μαξιμο!!!!!

καλο βραδυ!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Περαστικούλια σας καλέ!!!!Ξαναπήγατε στον γιατρό?Τι σας είπε?Ελπίζω όλα να είναι καλά...

Όσο για την τούρτα..φυσικα και τα κάνει όλα η ''νέα''(λέμε τώρα..) γενιά..

Φιλιά σε όλες...

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Περαστικούλια σας καλέ!!!!Ξαναπήγατε στον γιατρό?Τι σας είπε?Ελπίζω όλα να είναι καλά...

Όσο για την τούρτα..φυσικα και τα κάνει όλα η ''νέα''(λέμε τώρα..) γενιά..

Φιλιά σε όλες...

Εννοείται τον πήραμε τηλέφωνο προχτές για να μας δώσει οδηγίες και πήγαμε και από εκεί χτές. Μιάς και δεν υπάρχει τρόπος να του δώσουμε την αντιβίωση είπε να μη του δώσουμε αλλά θα πάμε πάλι αύριο να τον ακούσει. Ευτυχώς ο πυρετός έπεσε χτές από μόνος του και ο βήχας δείχνει να σταματάει σιγά σιγά. Τον ρώτησα για εισπνοές μιας και μου είχε πεί η doroula ότι είχε πάρει ο δικός της μικρούλης και η μάσκα αρέσει στο Μάξιμο οπότε δεν δίνουμε μάχη. Αν πάει έτσι σήμερα θα πάει πάλι σταθμό αύριο. Συνήθισε και τον ορό ευτυχώς και θέλει να βάζει και μόνος του. Τελικά η ίωση ήταν και εκπαιδευτική για τον ορό και τις εισπνοές.

ζωη περαστικα σας!!!!

μωρε ειναι και αυτος ο μουρλοκαιρος......τα περισσοτερα παιδακια την εχουν πατησει μ' αυτο το καιρο!!!!

περιμενουμε νεα σου για το μαξιμο!!!!!

καλο βραδυ!!

Είναι και ο μουρλόκαιρος αλλά φταίει και ο σταθμός. Μάλλον είμαι η μόνη που κρατάω το μικρό άρρωστο στο σπίτι και για εκείνον αλλά και για τα άλλα παιδιά. Πάντως δεν δικαιολογείται να πηγαίνει 1 βδομάδα σταθμό και να αρρωσταίνει πάλι από άλλη ίωση και δεν πήγε σε άλλα παιδάκια το Σάββατο. Διαβάζω το χαρτί του σταθμού ότι δεν φιλιξενεί άρρωστα παιδιά και με καλεί η ίδια η ιδιοκτήτρια και μου λέει καλό είναι να τον φέρνεις καθημερινά έστω για 2 ώρες. Τι να πώ! Έχω θυμώσει λίγο και με το σταθμό γιατί έτσι μπορεί να λένε και στους άλλους γονείς οπότε για 2 ώρες κολάνε και τα υπόλοιπα παιδιά.

Διαφημίσεις

Είναι και ο μουρλόκαιρος αλλά φταίει και ο σταθμός. Μάλλον είμαι η μόνη που κρατάω το μικρό άρρωστο στο σπίτι και για εκείνον αλλά και για τα άλλα παιδιά. Πάντως δεν δικαιολογείται να πηγαίνει 1 βδομάδα σταθμό και να αρρωσταίνει πάλι από άλλη ίωση και δεν πήγε σε άλλα παιδάκια το Σάββατο. Διαβάζω το χαρτί του σταθμού ότι δεν φιλιξενεί άρρωστα παιδιά και με καλεί η ίδια η ιδιοκτήτρια και μου λέει καλό είναι να τον φέρνεις καθημερινά έστω για 2 ώρες. Τι να πώ! Έχω θυμώσει λίγο και με το σταθμό γιατί έτσι μπορεί να λένε και στους άλλους γονείς οπότε για 2 ώρες κολάνε και τα υπόλοιπα παιδιά.

εσυ καλα κανεις και δεν το πας το παιδι!!γιατι οταν ειναι αδιαθετο ειναι πιο ευπαθης ο οργανισμος του.!!

τωρα θα ξεκινησουν και οι αλλεργιες και θα γινει πανικος!!!

σε μας χτιζεται πολυκατοικια μπροστα απο το σπιτι μας και εχουμε μουρλαθει στη σκονη!!!τα πλακακια του μπαλκονιου μου αλλαξαν χρωμα!!!

αντε ν'ανοιξει λιγο ο καιρος....αν και εχουμε μελλλον ακομα!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

εσυ καλα κανεις και δεν το πας το παιδι!!γιατι οταν ειναι αδιαθετο ειναι πιο ευπαθης ο οργανισμος του.!!

τωρα θα ξεκινησουν και οι αλλεργιες και θα γινει πανικος!!!

σε μας χτιζεται πολυκατοικια μπροστα απο το σπιτι μας και εχουμε μουρλαθει στη σκονη!!!τα πλακακια του μπαλκονιου μου αλλαξαν χρωμα!!!

αντε ν'ανοιξει λιγο ο καιρος....αν και εχουμε μελλλον ακομα!!!!!

Άστα τα μπαλκόνια θα τα πλύνεις μια και καλή πριν έρθω να σε επισκεφτώ! Ξέρεις...έλεγχος για τα παντζούρια!χαχα!xxx

μια και καλή πριν ερθω να σε επισκεφτω![/b] Ξέρεις...έλεγχος για τα παντζούρια!χαχα!xxx

καλο και σωστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχι:tongue::tongue:

στα υποψιν!!!!!χαχαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημερούδια σε οοοολα τα τσουπια!:P

Ακουω ιωσουλες κλπ.Περαστικα στον Μαξιμο Ζωη!Κα στο δικο σου παιδακι Βικυ!

Και ο Γιωργος την περασμενη εβδομαδα περασε ''ήπια'' γαστρεντεριτιδα,μονο εμετους,χωρις πυρετο και διαρροια.Μετα τις 3 ημερες ομως εκανε λιγη.Γενικως γινεται ενας ψιλοχαμος στα σχολεια με γαστρεντερικα προβληματακια...

Απο Δευτερα ο μικρος ειναι καλα και ξεκινησε παλι τον σταθμο! Δυστυχως αυτα εχουν οι σταθμοι και τα σχολεια!

Lucky σου ειχα τηλεφωνησει μια μερα αλλα δεν απαντησες.Σε πηρα σχετικα για το προβλημα της συνδεσης σου που μου ανεφερες και θα σου μιλαγε ο Σακης!

Τις καλημερες μου.....,παω να ετοιμαστω για να παω και 'γω κολείο:P

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Και ο Μάξιμος πήγε πάλι σταθμό σήμερα! Τελικά πέρα από τη Wind έφταιγε και το κινητό μου και το έστειλα Αθήνα για επισκευή γιαυτό δεν θα αναγνώρισα και τον αριθμό σου όταν με πήρες. Τώρα χρησιμοποιώ άλλη συσκευή και δεν έχω πρόβλημα οπότε λύθηκε για την ώρα! Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...