Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 hours ago, Katiamaxiking said:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Έχουμε πάει σε δυο ανδρολόγους, είναι μια ορμόνη υψηλή και δημιουργεί τι μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων, δεν πιστεύουν ότι διορθώνεται και ότι είναι "κατασκευαστικό" του. Ο ένας ήταν ανένδοτος να μη χάσουμε χρόνο και να πάμε για εξωσωματική και ο άλλος του έδωσε ένα σωρό βιταμίνες για ενίσχυση 

19 hours ago, Ελπίδα88 said:

Επιτέλους να κάπου που μπορώ να απαντήσω και εγώ 😂 (είμαι και εγώ πρωτάρα και όλα λέω τα κορίτσια πως εγώ δεν γνωρίζω να σας απαντάω σε αυτά που λέτε ) 

Τα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο του εοππυ είναι εντελώς δωρεάν και είναι οι ορμόνες.  Τα υπόλοιπα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο σου έχουν κάποια συμμετοχή.  Εμένα μου βγήκαν περίπου 140€

Το πρήξιμο δεν είναι κάτι τρομερο, και εμένα μου το ανέφεραν αλλά οκ δεν είναι ότι έγινα και σαν μπαλόνι. Να σου πω την αλήθεια είμαι τόσο χαρούμενη που ξεκίνησα που ούτε με νοιάζει.  

αν δεν κάνω κάνω λάθος έχεις την επιλογή αν εσύ δεν το θέλεις να μην βάλεις δύο. Δεν μπορεί να σου το επιβάλει ο γιατρός.  Ο δικός μου πάντως μου είπε πως ρωτάει για την μεταφορά δύο εμβρύων. 

Ναι και εμένα ρωτάει αλλά και αυτή και η γυναικολόγος μου είναι της άποψης να αυξήσουμε τις πιθανότητες μην τραβήξω την ταλαιπωρία και δε γίνει τίποτα

18 hours ago, karlajo said:

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Η επιτροπή πόσο καιρό κάνει να απαντήσει; Η εξωσωματικός μου είπε ότι είναι άμεση. Έχω ραντεβού αύριο μαζί της και ελπίζω να πούμε και για ποιο πρωτόκολλο θέλει να ακολουθήσει 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Δαλιδά όντως ο καιρός θα είναι ασχημός το ΣΚ εκτός απο συννεφιά , θα εχει χαμηλές θερμοκρασίες ... :(

Μα δεν είναι αδικία;;;Κ αυριο το μεσημέρι θα έχει 21 βαθμούς κ από Παρασκευή 13!!!!!!

Κ είναι το μόνο ελεύθερο ΣΚ κλαψ...κλαψ...

Να δούμε αν παίζει κανα καλό παιδικό στο σινεμά για Σαβ. απόγευμα λοιπόν...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!

Και εσείς να χαίρεστε τα μωρά σας..μικρά..και μεγάλα!!

Δεν τους έκανα τίποτα εχθές αλλά θα κάνουμε το Σάββατο!!!Θα φτιάξω και στον Παναγιώτη την τούρτα Mickey που σας έλεγα..Θα έχω και καβάτζα όμως σε περίπτωση που δεν τρώγεται όπως φοβάται η Lucky (χα!χα)

Κάνε και τις χαρτοπετσετούλες νούφαρο όπως λέει η Βίκυ ή τις βάρκες που δεν θυμόμαστε πως γίνονται και η τύχη θα είναι με το μέρος σου! Και αν ο Μίκυ μοιάζει με κάτι άλλο δεν πειράζει η προσπάθεια μετράει...καλή επιτυχία!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Κάνε και τις χαρτοπετσετούλες νούφαρο όπως λέει η Βίκυ ή τις βάρκες που δεν θυμόμαστε πως γίνονται και η τύχη θα είναι με το μέρος σου!!

το γελας;;;;;;........εψαχνα στο parents κατι ασχετο και μου εβγαλε τοπικ για διπλωμα πετσετας!!!χαχαχα:D:D:D:D

τελικα κι αλλοι κουβαλανε την τρελλα μου;;;;;;;χιχιχι;);)!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα! :)

Μα δεν είναι αδικία;;;Κ αυριο το μεσημέρι θα έχει 21 βαθμούς κ από Παρασκευή 13!!!!!!

Κ είναι το μόνο ελεύθερο ΣΚ κλαψ...κλαψ...

Να δούμε αν παίζει κανα καλό παιδικό στο σινεμά για Σαβ. απόγευμα λοιπόν...

.... το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι στεγνώνουν τα ρουχα εμέσως ... οπότε ΣΚ σιδερώματος θα εχω εγώ ... :mad:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Καλημέρα και από εμένα! Χρόνια πολλά ΤΑΤΗ αν και καθυστερημένα!

Κατι έχει πάθει ο υπολογιστής μου και με πετάει από το ιντερνετ συνέχεια. :(:(:(

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Δαλιδά σήμερα στον παιδικό μας ενημέρωσαν και για αυτή την παράσταση που θα είναι στην πόλη μας το 3ήμερο ...

Γειά σου Ευάκι!

Ο Μάγος του Οζ

Οι θεατρικές επιχειρήσεις Γιάννη Χριστόπουλου πιστές στο ραντεβού τους επισκέπτονται για 4η συνεχή χρονιά την πόλη της Πάτρας. Φέτος, παρουσιάζουν το γνωστό παιδικό θεατρικό μιούζικαλ "Ο Μάγος του Οζ", του Φ. Λ. ΜΠΑΟΥΜ, μία πολυέξοδη παραγωγή την οποία υπογράφουν κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου!

Οι σκηνοθετικές οδηγίες είναι του Χάρη Ρώμα, το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Ζουγανέλη, οι εντυπωσιακές χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου, η θεατρική διασκευή του Μάνου Βενιέρη, τα 25 μοναδικά κοστούμια της Σήλιας Δεμίρη, τα 3 μαγευτικά σκηνικά ζωγράφισε η Ελενα Νικηφόρου, οι φωτισμοί είναι του Γιώργου Βαζαίου και το μακιγιάζ της Αιμιλίας Χριστοπούλου.

"Ο Μάγος του Οζ" θα παρουσιαστεί για 3 μέρες στο "ΙΝΤΕΑΛ" και το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι:

Παρασκευή 5 Μαρτίου, ώρα παράστασης 7.00μ.μ.

Σάββατο 6 Μαρτίου, 'ωρες παραστάσεων 5.30 μ.μ. & 7.30 μ.μ. και την Κυριακή 7 Μαρτίου, ώρες παραστάσεων 11.30 π.μ. & 6.00 μ.μ. Ισχύουν εργατικά εισιτήρια (6944.283935)

"Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ", που το καλοκαίρι έκανε πραγματικό θρίαμβο λαμβάνοντας μέρος σε πολλά φεστιβάλ της χώρας, είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο. Ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστή σε πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες!

ΤΟ ΕΡΓΟ

Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή Ντόροθυ, τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο και το ΛΙΟΝΤΑΡΙ, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση.

Οι Ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του ΟΖ με στόχο να φτάσουν στην αστραφτερή σμαραγδούπολη η οποία κατοικείται από τους Πολυφαγάκηδες.

Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμός τους να συναντήσουν τον ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια...ένα από αυτά και της κακιάς Νεράιδας της Δύσης, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την καλή παρουσία της καλής Νεράιδα Γκίλντακαι έτσι οι μικρή ταξιδευτές θα φτάσουν επιτέλους στο πράσινο παλάτι του ΟΖ, όπου εκεί...!

Ας τους ακολουθήσουμε λοιπόν και εμείς, με πολύ μουσική χορό, τραγούδι, γέλιο, θέαμα στο ταξίδι τους και...η συνέχεια επί σκηνής!"

Παίζουν 8 επαγγελματίες ηθοποιοί γνωστοί από το θέατρο και την τηλεόραση: Στέλλα Μπονάτσου, Κατερίνα Αναστασίου, Βασίλης Θεοδωρίδης, Μαίρη Χρονοπούλου, Βασίλης Λέκος, Διονύσης Στραβοράβδης, Τίνα Αλεξοπούλου και ο Κώστας Μπακάλης.

http://www.simerini.gr/?section=32&newsid35=17240

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

το γελας;;;;;;........εψαχνα στο parents κατι ασχετο και μου εβγαλε τοπικ για διπλωμα πετσετας!!!χαχαχα:D:D:D:D

Ελα βρε δεν γελάμε... Πείτε κι εδώ καμμιά ιδέα που τις προάλλες είχα τραπέζι κι επειδή δεν είχα άλλες από κοινές χαρτοπετσέτες έβγαλα τις λινές κ βαρέθηκα να πλένω κ να σιδερώνω...

Δαλιδά σήμερα στον παιδικό μας ενημέρωσαν και για αυτή την παράσταση που θα είναι στην πόλη μας το 3ήμερο ...

Γειά σου Ευάκι!

Ο Μάγος του Οζ

Οι θεατρικές επιχειρήσεις Γιάννη Χριστόπουλου πιστές στο ραντεβού τους επισκέπτονται για 4η συνεχή χρονιά την πόλη της Πάτρας. Φέτος, παρουσιάζουν το γνωστό παιδικό θεατρικό μιούζικαλ "Ο Μάγος του Οζ", του Φ. Λ. ΜΠΑΟΥΜ, μία πολυέξοδη παραγωγή την οποία υπογράφουν κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου!

Ευχαριστούμε Αφροδίτη!!!! Την είχαμε δει την παρασταση το καλοκαίρι στις εκδηλώσεις στο κάστρο του Ρίου! Οντως είναι πολύ καλή!!! Να πάτε όσες μπορέσετε!!

Από σινεμά είδα πως τις ώρες που μας βολευει έχει μόνο την "πριγκήπισσα με τον βάτραχο". Το έχετε δει;;Είναι και για αγοράκια ή θα με κράξουν;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Έλα μπορώ να βγάλω και δίπλωμα χαρτοπετσέτας???Δίκυκλης ή τρίκυκλης???Σε πειράζω...λοιπόν η επόμενη συνάντηση θα είναι αφιερωμένη στις χαρτοπετσέτες και το δίπλωμα για διάφορες εκδηλώσεις! Στην μεθεπόμενη η Τάτη θα μας δείξει να κάνουμε τούρτες Μίκυ άντε και για να σου δώσω τροφή για να με πειράζεις και εσύ αγόρασα χτές ένα κέντημα Winnie και έχω παραγγείλει και έναν πίνακα. Το μικρό το ξεκίνησα ήδη σταυροβελονιά!καμιά ιδέα για τις άλλες μας συναντήσεις;;;...όχι τιποτ'άλλο για να αποκτήσουν νόημα οι συναντήσεις μας και να μην μπεκροπίνω μόνο!

Έλα μπορώ να βγάλω και δίπλωμα χαρτοπετσέτας???Δίκυκλης ή τρίκυκλης???Σε πειράζω...λοιπόν η επόμενη συνάντηση θα είναι αφιερωμένη στις χαρτοπετσέτες και το δίπλωμα για διάφορες εκδηλώσεις! Στην μεθεπόμενη η Τάτη θα μας δείξει να κάνουμε τούρτες Μίκυ άντε και για να σου δώσω τροφή για να με πειράζεις και εσύ αγόρασα χτές ένα κέντημα Winnie και έχω παραγγείλει και έναν πίνακα. Το μικρό το ξεκίνησα ήδη σταυροβελονιά!καμιά ιδέα για τις άλλες μας συναντήσεις;;;...όχι τιποτ'άλλο για να αποκτήσουν νόημα οι συναντήσεις μας και να μην μπεκροπίνω μόνο!

λοιπον σκεφτομαι να το κανω επαγγελμα......εγω διακοσμηση στολισμο αντε η τατη τα γλυκα εσυ τα κεντητα θα σε βοηθησω και εγω που πλεκω και κενταω.....οποτε παρατηστε τα ολα κοπελιες η'μαλλον λογο οικονομικης κρισης δευτερη δουλεια σας βρηκα!!!!!χαχαχα

δε λενε:ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙς ΠΙΑΣΤΗΝΕ;;;

αντε βρε!!!!!παλι σας εφτιαξα!!!!!χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Δαλιδά αν μπεις στο you tube και γραψεις napkin folding θα σου βγαλει πολλα και τρελα! μεσα ειναι και το νουφαρο[που λεει η ζωη] που μπορεις να το πεις και τριανταφυλλο και αλλα!!!

παρε ιδεες για να εντυπωσιασεις στο επομενο τραπεζι σου!!!!!

τωρα αν δεν μπορεις να τα καταφερεις ελα στην επομενη συναντηση για να κανουμε

practice!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

λοιπον σκεφτομαι να το κανω επαγγελμα......εγω διακοσμηση στολισμο αντε η τατη τα γλυκα εσυ τα κεντητα θα σε βοηθησω και εγω που πλεκω και κενταω.....οποτε παρατηστε τα ολα κοπελιες η'μαλλον λογο οικονομικης κρισης δευτερη δουλεια σας βρηκα!!!!!χαχαχα

δε λενε:ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙς ΠΙΑΣΤΗΝΕ;;;

αντε βρε!!!!!παλι σας εφτιαξα!!!!!χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν ξέρω να πλέκω οπότε θα μου μάθεις...ραπτομηχανή ξέρεις; γιατί έλεγα να πάω να μάθω...όπως κεντούσα χτές σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε και να πάω ζωγραφική θα μου άρεσε πολύ και θέλω να μάθω ακόμα πιάνο και γαλλικά.Οπότε το βρήκα εσύ θα μου μάθεις πιάνο, η doroula θα μου κάνει ζωγραφική και μου μένει μόνο η ραπτομηχανή και τα γαλλικά!

Δαλιδά αν μπεις στο you tube και γραψεις napkin folding θα σου βγαλει πολλα και τρελα! μεσα ειναι και το νουφαρο[που λεει η ζωη] που μπορεις να το πεις και τριανταφυλλο και αλλα!!!

παρε ιδεες για να εντυπωσιασεις στο επομενο τραπεζι σου!!!!!

τωρα αν δεν μπορεις να τα καταφερεις ελα στην επομενη συναντηση για να κανουμε

practice!!!!!

Dalida φέρε και βιντεοκάμερα όμως γιατί η Βίκυ παίρνει φόρα και ενδιάμεσα θα σου μιλάμε και μεις οπότε όταν ξανακοιτάξεις θα το έχει τελειώσει και δεν το ξαναδείχνει!χαχα

Dalida φέρε και βιντεοκάμερα όμως γιατί η Βίκυ παίρνει φόρα και ενδιάμεσα θα σου μιλάμε και μεις οπότε όταν ξανακοιτάξεις θα το έχει τελειώσει και δεν το ξαναδείχνει!χαχα

α!!!!βεβαια μονο μια φορα τα δειχνω!!!!ελπιζω να τα πιανετε γρηγορα γιατι δευτερη φορα δεν εχει!!!χαχα!!

τωρα για ραπτομηχανη και γαλλικα δεν μπορω να σε εξυπηρετησω αλλα για τα υπολοιπα εδω ειμαι!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...