Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑς ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑς................

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Πήγαμε τελικά στον Ιπποκάμηλο πάρα πολύ ωραία αξίζει να κανονίσουμε οικογενειακός να πάμε,εχει ιππασία,ζωολογικό κήπο,φουσκοτά,καφετέρεια και φαγητό...όλα ωραία...ρώτησα για τα βαπτίσια θα μου κάνουν προσφορά εντός της εβδομάδας..

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑς ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑς................

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Πήγαμε τελικά στον Ιπποκάμηλο πάρα πολύ ωραία αξίζει να κανονίσουμε οικογενειακός να πάμε,εχει ιππασία,ζωολογικό κήπο,φουσκοτά,καφετέρεια και φαγητό...όλα ωραία...ρώτησα για τα βαπτίσια θα μου κάνουν προσφορά εντός της εβδομάδας..

Και μεις δεν έχουμε πάει ακόμα αλλά μου το είχαν πεί και έλεγα να κάνω τα γενέθλια του μικρού το καλοκαίρι εκεί, μιας και έχει και τρέλα με όλα τα ζωάκια. Πές τιμές όταν τις πάρεις!!!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλημέρα καλό μήνα! :)

dalida μου όλα καλά , λίγο περίεργα με τα 2 παιδιά αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα! Τι να πουν και οι άλλες μαμάδες που έχουν 3 κ 4 δλδ ...

Περαστικά και αγύριστα στο αντράκι σου!!!

Σωτηρία μου τι κάνει ο Γιωργάκης ; μήπως είσαι μέσα για την ημερίδα ενδοσχολικής βιάς ;

Βικάκι ετοιμή για κανένα πρωινό καφεδάκι ; Για πες κι'άλλα για τον ιπ.όμιλο ... (δεν σε ακουώ πολυ ενθουσιασμένη ή κανω λάθος ; - βεβαια ήταν κ αργάμιση ... η ωρα που έγραψες οπότε μπορεί να φταίει κ η ώρα ... )

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

dalida μου περαστικα σας.....τωρα ειστε καλυτερα απο την δυσπνοια;;

αντε τωρα να παρεις ουρα απο το μωρο!!!!ευτυχως που ειναι αγορακι... μπαινει πιο ευκολα το ειδικο σακουλακι!!!!!τ'αλλα τα εχεις καλα;;;

Ναι την δυπνοια την ξεπεράσαμε αμέσως με αερολίν στο νοσοκομείο! Ούρα πήραν κατευθείαν από την ηβική χώρα αυτοί, κ ευχομαστε να χτυπησαν κ εντερο, εξ ού κ το μικρόβιο!! Μετά έβαλαν σακουλάκι πάλι οι νοσοκόμες για να τον πλύνουν σωστά. Εμένα μου φαίνεται πιο δύσκολο στα κοριτσάκια, αλλά που να ξέρεις κι εσύ μάνα με 3 γιούς..:-D:-D:-D

Καλημέρα καλό μήνα! :)

dalida μου όλα καλά , λίγο περίεργα με τα 2 παιδιά αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα! Τι να πουν και οι άλλες μαμάδες που έχουν 3 κ 4 δλδ ...

Περαστικά και αγύριστα στο αντράκι σου!!!

Ευχαριστώ να 'σαι καλά!

Εμένα μου είχαν φανεί πιο ευκολα τα πράγματα στο 2ο, με την έννοια ότι βρήκε απασχόληση ο μεγάλος κ πως ο 2ος ήταν υπερβολικά ησυχος!!

Τώρα με τον 3ο βλέπω ζόρια, στον ψυχολογικό τομέα κυρίως, αλλά μόλις θα μεγαλώσει λιγάκι κι αυτός θα στρώσουμε φαντάζομαι!!!

Συμφωνεί κ ο συζυγος να πάμε αυτή τη Κυριακή Ιπποκάμηλο αλλά βλέπω από καιρό λέει συννεφιές κ κρύο πολύ.:cry::cry: Θα είναι ή δεν θα το ευχαριστηθούμε;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κούκλες?

Περαστικά στα μωράκια σας...

Εμένα σήμερα έχουν γενέθλια οι άντρες μου(μπαμπας και γιός)και είμαι πολύ χαρούμενη!!Αχ!πως περνάει ο καιρός..πέρασαν κιόλας 2 χρόνια..

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Τι κάνετε κούκλες?

Εμένα σήμερα έχουν γενέθλια οι άντρες μου(μπαμπας και γιός)και είμαι πολύ χαρούμενη!!Αχ!πως περνάει ο καιρός..πέρασαν κιόλας 2 χρόνια..

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!!

Να τα εκατοστήσουν!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Τι κάνετε κούκλες?

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!!

Να τον χαιρεσαι τον Παναγιώτη σου κ τον αντρούλη σου!!!!

Θα τους κάνεις κανα παρτάκι;;;

Αλλά τι ρωτάω, με βρεφη για πάρτυ είσαι, χιχιχι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κούκλες?

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!!

τατη μου να τους χαιρεσαι και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!

χρονια τους πολλα!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα!

ΤΑΤΗ χιλιόχρονοι οι άντρες σου , να είναι πάντα γεροί & ευτυχισμένοι! Να τους χαίρεσαι! :)

Δαλιδά όντως ο καιρός θα είναι ασχημός το ΣΚ εκτός απο συννεφιά , θα εχει χαμηλές θερμοκρασίες ... :(

Τόνια μου τι κάνουν οι Κωνσταντινοχαραλάμπιδες σου ; :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!

Και εσείς να χαίρεστε τα μωρά σας..μικρά..και μεγάλα!!

Δεν τους έκανα τίποτα εχθές αλλά θα κάνουμε το Σάββατο!!!Θα φτιάξω και στον Παναγιώτη την τούρτα Mickey που σας έλεγα..Θα έχω και καβάτζα όμως σε περίπτωση που δεν τρώγεται όπως φοβάται η Lucky (χα!χα)

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...