Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Θαύμα, θάυμα!!!!!

Τα κατάφερα!!!

Θα έρθω και εγώ το βράδυ :P

Δεν ξέρω αν θα προλάβω να έρθω στο ραντεβού των 9.30 για αυτό Σωτηρία το νου σου στο τηλέφωνο :D

Μέχρι τότε φιλάκια!!!

1200223.png

1210897.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον....μια χαρα και αυτη ησυναντηση....το χαρηκα πολυ!!!!

σωτηρια μας την εσκασες!!αντε την επομενη φορα να 'μαστε περισσοτερες!!!!

να'στε καλα και ναεχετε ενα καλο σβκ

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ήπια και για σένα doroula και πάλι καλά που κατάφερα να φύγω με το αυτοκίνητο (3 ποτήρια κρασί)! Την άλλη φορά θα πας εσύ και θα πιείς και για μένα!χαχα

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Λοιπόν, σας εχω ωραία προτασούλα.

SALUMERIA στην Παντανάσσης 27 που είναι ενα γλυκούλι bistro με ειδίκευση στα κρασιά (βλέπε vinum στυλάκι) ή

ΛΟΥΛΟΥΔΙ απέναντι απο Αρχ. Ωδείο παρόμοια φάση.

Και τα δύο έχουν ποτακι-κρασακι και μερικά πιάτα για όποα πεινάει.....:-P:-P

Το σέρβις ευγενέστατο (χμ!) οι κεφτέδες ανεπανάληπτοι! (Την επόμενη φορά αν είναι για φαγητό συνάντηση σε πάρκο με τα ταπεράκια μας!χαχα!αυτά βέβαια δεν κατάφεραν να χαλάσουν την ωραία μας συνάντηση...άντε και στην επόμενη!

Διαφημίσεις

λοιπον χθες ξεχασα να σας πω οτι ημουν παλι.............καραμανδανειο!!!!!!!!!!!!

ο γιαννης γυρισε το δαχτυλο του στην προπονηση πρηστηκε και μαυρισε!!!

στην αναμονη περιμεναν αλλη μια μαμα και γιος που το παιδακι χτυπησε σαββατο βραδυ το χερι του το πηγε κυριακη μεσημερι γιατι επεμενε το πρησιμο και τελικα ηταν καταγμα που μπορει να χρειαστει χειρουργειο και επειδη δεν το πηγε απο την αρχη τα ακουσε απο τους γιατρους η γυναικα!!!!

και το σημαντικο!!!!!!:

ηταν μια οικογενεια που ταξιδευε ακρατα αιγιο και δεν φοραγαν ζωνες[γιατι ηταν μικρη αποσταση ειπαν] και τρακαραν οχι πολυ.........τα δυο παιδια πισω χτυπησαν περισσοτερο απο τους γονεις γιατι χτυπησαν στα μπροστινα καθισματα!!!!!ΖΩΝΕς ακομα και σε μικρες αποστασεις κοριτσια!!

το ενα μεχρι και μαγνητικη εκανε γιατι χτυπησε κεφαλι και δεν θυμοταν τπτ απο το τρακαρισμα!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλες , και περαστικά στα μικρά που τάλαιπωρούνται.

Καλά πήγε η συνάντηση απο οτι διάβασα , ελπίζω στην επόμενη να καταφέρω κ εγω να ερθω.

Το Σάββατο στις 6-3 , γίνετε Ημερίδα για την Ενδοσχολική Βία , σας παραθέτω το λινκ , ίσως να ενδιαφέρει κάποιες!

http://gree.ach.sch.gr/index.php/2009-09-09-17-32-10/50-2009-11-12-11-17-57/198-2010-02-23-11-22-00.html?&cal_offset=2n

επίσης δείτε και αυτό , έχουν πάει φίλοι κ είπαν ηταν πολύ καλά! Αν είναι κανονίζουμε μια Κυριακάτικη οικογενέιακή εκδομούλα , τώρα που στρώνει ο καιρός!

http://www.diaskedasi.gr/show_kat5.asp?id=3969

Επεξεργάστηκαν by Afroditi D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Διαφημίσεις

vickytsek εσυ τελικα πηγες την κυριακη;;πολυ ωραια φαινεται να ειναι!!!!

τι σου ειπαν απο τιμες;;;και για παρτυ ειναι ωραια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

λοιπον χθες ξεχασα να σας πω οτι ημουν παλι.............καραμανδανειο!!!!!!!!!!!!

στην αναμονη περιμεναν αλλη μια μαμα και γιος που το παιδακι χτυπησε σαββατο βραδυ το χερι του το πηγε κυριακη μεσημερι γιατι επεμενε το πρησιμο και τελικα ηταν καταγμα που μπορει να χρειαστει χειρουργειο και επειδη δεν το πηγε απο την αρχη τα ακουσε απο τους γιατρους η γυναικα!!!!

και το σημαντικο!!!!!!:

ηταν μια οικογενεια που ταξιδευε ακρατα αιγιο και δεν φοραγαν ζωνες[γιατι ηταν μικρη αποσταση ειπαν] και τρακαραν οχι πολυ.........τα δυο παιδια πισω χτυπησαν περισσοτερο απο τους γονεις γιατι χτυπησαν στα μπροστινα καθισματα!!!!!ΖΩΝΕς ακομα και σε μικρες αποστασεις κοριτσια!!

το ενα μεχρι και μαγνητικη εκανε γιατι χτυπησε κεφαλι και δεν θυμοταν τπτ απο το τρακαρισμα!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Πάντα ζώνες στο αυτοκίνητο και τα παιδιά πάντα στο ειδικό κάθισμα όσο και αν γκρινιάζουν. Εννοείται πώς προτιμούν να κάθονται όρθια στη μέση αλλά είναι πολύ επικίνδυνο. Βέβαια καλύτεροι είναι οι γονείς που έχουν τα μωρά μπροστά χωρίς ζώνη ή πάνω στα μηχανάκια σάντουιτς. Φανταστείτε ότι και τα καθίσματα που πουλάνε στα μαγαζιά δεν είναι πάντα ασφαλή για τα παιδιά. Συγκεκριμένα όταν ήταν να πάρω το 2ο κάθισμα του μικρού μπήκα στο site του γερμανικού ADAC που είναι αντίστοιχο της ΕΛΠΑ και τεστάρει κάθε χρόνο καθίσματα και βάζει και video από τα τέστ. Ένα κάθισμα πολύ γνωστής εταιρείας είχε κοπεί αλλά το βρήκα στην αγορά να πωλείται κανονικά. Μου έκανε εντύπωση γιατί όχι μονο δεν ήταν ασφαλές αλλά έκλεινε προς τα μπροστά σε ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάει τη σπονδυλική στήλη του παιδιού. Ούτως ή άλλως πρέπει να προσέχουμε τι αγοράζουμε αλλά εννοείται ότι πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά τα οποία έχουν σχέση με την ασφάλεια των παιδιών μας. (καθίσματα-κράνη για ποδήλατα κτλ.)

Καλό μήνα στις Πατρινοπούλες!

Εμείς ήμασταν νοσοκομείο με το μπεμπόνι 9 μέρες. Με ψιλοδύσπνοια πήγαμε, δεν αποφάσισαν τι είχαμε. Παν/κο γαρ. Περιμένω την ενημέρωση που στέλνουν σπίτι να δω τι απεφάνθη η επιστημονική κοινότητα:tongue::tongue::tongue:

Μάλλον έκανε κ ουρολοίμωξη κ τρέχουμε κ για επιπλέον εξετάσεις. Anyway....

Καλημέρα και απο εμένα κορμάρες! Καλό ΣΚ σε όλες!

Aφροδιτούλα σας διάβαζα πολύ καιρό πριν γραφτώ κ σε διάβαζα συνέχεια. Είχες χαθεί κ αναρωτιόμουν μη συνέβη κάτι; Όλα καλά;;

Λοιπόν, σας εχω ωραία προτασούλα.

SALUMERIA στην Παντανάσσης 27 που είναι ενα γλυκούλι bistro με ειδίκευση στα κρασιά (βλέπε vinum στυλάκι) ή

ΛΟΥΛΟΥΔΙ απέναντι απο Αρχ. Ωδείο παρόμοια φάση.

Και τα δύο έχουν ποτακι-κρασακι και μερικά πιάτα για όποα πεινάει.....:-P:-P

Τί λέτε?

Τι μου θυμίσατε τώρα! Λουλούδι;;; Ως φοιτητές πηγαίναμε εκεί...

τελικα δεν ξερω......φταει οτι ειμαστε κοντα του[καραμανδανειο]δεν ξερω..!!

με πηρανε τηλ. απο το σχολειο ο ηλιας μου μετρησε τα σκαλοπατια 10 παρκαλω...!!!!

πως δεν μου χτυπησε πιο πολυ το παιδι μου ;;;;.....

την γλυτωσαμε μ'ενα διαστρεμμα στο γονατο το δεσαμε και θα ειμαστε ετσι μεχρι την αλλη βδομαδα που θα παμε να μας ξαναδουμε!!!!τι να πω!!!!!

το παιδακι μου ειχε χασει το χρωμα του ....οι δασκαλοι ευτυχως μας πηραν τηλ. αμεσως!!!

και το σημαντικο!!!!!!:

Τουλάχιστον τρίτωσαν οι επισκέψεις στο Καραμανδάνειο. Ευχομαι να μην ξαναπεράσετε ούτε για βόλτα απ' έξω...

επίσης δείτε και αυτό , έχουν πάει φίλοι κ είπαν ηταν πολύ καλά! Αν είναι κανονίζουμε μια Κυριακάτικη οικογενέιακή εκδομούλα , τώρα που στρώνει ο καιρός!

Μπαίνω να δω καιρό για Κυριακή μιας κ είναι το μόνο ΣΚ που είναι ελευθερος ο συζυγος μπας κ πάμε. Εψαχνα να βρω πληροφορίες αλλά τώρα που είδα φωτό φαίνεται καλό.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλό μήνα στις Πατρινοπούλες!

Εμείς ήμασταν νοσοκομείο με το μπεμπόνι 9 μέρες. Με ψιλοδύσπνοια πήγαμε, δεν αποφάσισαν τι είχαμε. Παν/κο γαρ. Περιμένω την ενημέρωση που στέλνουν σπίτι να δω τι απεφάνθη η επιστημονική κοινότητα:tongue::tongue::tongue:

Μάλλον έκανε κ ουρολοίμωξη κ τρέχουμε κ για επιπλέον εξετάσεις. Anyway....

dalida μου περαστικα σας.....τωρα ειστε καλυτερα απο την δυσπνοια;;

αντε τωρα να παρεις ουρα απο το μωρο!!!!ευτυχως που ειναι αγορακι... μπαινει πιο ευκολα το ειδικο σακουλακι!!!!!τ'αλλα τα εχεις καλα;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...