Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Βίκη περαστικά σας...δύσκολος μήνας ε? Πώς είναι σήμερα? Δεν πήγε σχολείο?

Θα τα καταφέρεις την Παρασκευή να σε δούμε?

Θα βρεθούμε τελικά κατα τις 9.30?

Θα είμαστε αν δεν κάνω λάθος:

1. Vickytsek

2. Lucky

3. BIKY74

4. Sotiria

5. TATH

6. evi mou ?

7. mamma-mia ?

katerinaki7575 θα έρθεις???

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

στο σχολειο τον εστειλα αλλα του ειπα οτι πρεπει να ειναι προσεχτικος......

την παρασκευη θα τα κρατησει ο μπαμπας τους οποτε θα τα πουμε....

τωρα θα στειλω μνμ και στη δωρα αν μπορει!!!!οποτε αυριο τα λεμε απο κοντα...

το μαγαζι που βρισκεται ακριβως;;;;εκει θα βρεθουμε;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Το μαγαζί είναι επι της Γερμανού, δεν ξέρω αριθμό, όπως ανεβαίνεις απο Αγ Νικολάου, πας όπως σε πάει ο δρόμος. >Μόλις περάσεις νομίζω το Αρχ. Ωδείο στο δεξί χέρι. Τί ώρα θα πάς Βίκη?

Για όσες έχουν μεγαλύτερα παιδάκια που μπορούν να παρακολουθήσουν θέατρο

http://www.thebest.gr/calendar/view/event/521/2010-02-28

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

Και εγώ κοριτσάκια μου που δεν σας έχω ξαναδει(γιατί λίγο πολύ εσείς γνωρίζεστε),πως θα σας γνωρίσω??Θα μου κρατάτε τριαντάφυλλα?χαχαχαχα!!!!!

Α!Παρεπιπτόντως το όνομά μου είναι Κατερίνα,μην με ακούσει και κανένας γύρω να συστήνομαι σαν ΤΑΤΗ.

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Καλησπέρα τελικά θα έρθω και εγώ σίγουρα. Δε το ξέρω όμως το μαγαζί. Μήπως να συναντηθούμε κάπου; Στο Αρχαίο Ωδείο; Θα είναι πιο εύκολο και για την ΤΑΤΗ ετσι που δε γνωριζόμαστε.

Ωρα 9:30 τελικά;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Κοριτσάκια για να μην σας δεσμεύσω εγώ με την ώρα μια και δεν ξέρω αν θα προλάβψ να σας βρω έξω μήπως να μου στείλει κάποια με πμ το κιν της να την πάρω μόλις φτάσω να με βρει στην πόρτα?

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν 9κ μιση στο περ'ιπτερο και όποια δεν προλάβει τηλεφωνο. ΤΑΤΗ σου στελνω πμ. Τα λέμε κορίτσια αυριο. καληνύχτα!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Ωραία 9.30 στο περίπτερο...αν δεν προλάβω θα πάρω τη Βίκυ!xxx

@Βίκυ: Περαστικά σας και πάλι! Τι είναι αυτή η εβδομάδα....και ο Μάξιμος άρρωστος.

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλά να περάσετε κοριτσάκια...

εγώ δε θα μπορέσω να έρθω...ελπίζω την επόμενη φορά

Mαρινάκι να πάνε όλα καλά...τα καλύτερα....υπομονή και καθόλου αγχος...αν χρειαστείς κάτι πάρε με οποιαδίποτε στιγμή

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Kαλημερα....καλημερα!

Εγω παιδια το βλεπω απιθανο :-( να ερθω!Ο αντρας μου ειναι απο χθες στα Κυθηρα για δουλεια και δυστυχως επειδη εκει τα δρομολογια το χειμωνα ειναι ελαχιστα, το καραβι αναχωρει σημερα 5 ή 5:30 το απογευμα.Οπότε καταλαβαινετε τι ωρα θα φτασει σπιτακι μετα τις 12 προβλεπω.

Την επομενη φορα λοιπον ισως να τα πουμε,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ....ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ :-P !!!!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...