Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερχόμενη από Ηρώων Πολυτεχνείου στρίβεις δεξιά στην Αγ. Κωνσταντίνου.

Κοιτάς στα αριστερά σου, στο δεύτερο στενό στρίβεις αριστερά (εχει και μια πινακίδα MItsubishi Service εκεί).

Μετα απο 50 μέτρα στο δεξί σου χέρι με ανετο χώρο για παρκάρισμα είναι αυτός ο μεγάλος παιδότοπος, τον βλέπεις σίγουρα. "Παιχνιδούπολη" Αχελώου και Καραμανλή.

Ελάτε να σας δούμε, έχουμε καιρό να τα πούμε!!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

εμείς τα απογέυματα δεν μπορούμε γιατί κοιμίζω την μπέμπα μου...

Κυριακή πρωί θα πάμε καραγκιόζη 11.30 παράσταση,όποια θέλει ας έρθει να τα πούμε....

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Καλησπέρα μανούλες. Θα ρωτήσω και εδώ: τελικά αν κάποιος έχει στίγμα μπορει να δώσει δείγμα για νωτιαίο μυελο? Εγώ δε μπορω λόγω εγκυμοσύνης αλλά θέλει ο άντρας μου ο οποίος έχει στίγμα και σίγουρα θα θέλουν κάποια από τα αδέρφια του (είναι 11 αδέρφια οπότε θα μαζευτούν δείγματα για να φύγουν για Αθήνα) τα περισσότερα όμως έχουν στίγμα.

Νεφέλη : 1-1-08

Άλκηστις: 1-4-09

Μπεμπούλα: 17-6-10

Καλησπέρα μανούλες. Θα ρωτήσω και εδώ: τελικά αν κάποιος έχει στίγμα μπορει να δώσει δείγμα για νωτιαίο μυελο? Εγώ δε μπορω λόγω εγκυμοσύνης αλλά θέλει ο άντρας μου ο οποίος έχει στίγμα και σίγουρα θα θέλουν κάποια από τα αδέρφια του (είναι 11 αδέρφια οπότε θα μαζευτούν δείγματα για να φύγουν για Αθήνα) τα περισσότερα όμως έχουν στίγμα.

Καλησπέρα από ότι έλεγαν δεν υπάρχει πρόβλημα με στίγμα...

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!!!!

τελικα την πατησα και εγω με το λαιμο μου και ειμαι χαλια!!!!

το ιδιο και ο αντρουλης μου και μας ακολουθει και ο μεγαλος μου.....

τουλαχιστον ειναι καλυτερα ο μικρος αν και μου αλλαξε ταφωτα με την αντιβιωση....

μαχη κανονικη σας λεω!!!!!

πολυ θα ηθελα να ερθω στο παιδοτοπο και στο καραγκιοζη......

θα το ξανακανονισουμε οταν ειμαστε λιγο καλυτερα;;;;;;

σας χαιρετωωωωωω να εχετε ενα καλο σβκ

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Περαστικά σας! Φυσικά ξανακανονίζουμε!

Φιλάκια Αφροδιτούλα!!!:tongue:

Αύριο θα πάμε είπαμε με τη vickytsek στον καραγκιόζη, όποια μπορεί ας έρθει.

mamma-mia μέσα για την Τετάρτη....θέλω να ακούσω πόσο χάλια τα πάω χιχιχιχιχι :lol:

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

Πήγαμε τελικά καραγκιόζη και μας άρεσε πολύ...όποτε θέλετε κανονίζουμε πάλι με τα παιδάκια μας....

Χώρις τα παιδάκια μας λέμε να κανονίσουμε ένα βραδάκι ,εγω προτείνω Πέμπτη 25.5 ή όποτε μπορείτε οι περισσότερες....

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Πήγαμε τελικά καραγκιόζη και μας άρεσε πολύ...όποτε θέλετε κανονίζουμε πάλι με τα παιδάκια μας....

Χώρις τα παιδάκια μας λέμε να κανονίσουμε ένα βραδάκι ,εγω προτείνω Πέμπτη 25.5 ή όποτε μπορείτε οι περισσότερες....

Εμένα για καραγκιόζη δεν πιστεύω να καθίσει...

για βράδυ χωρίς παιδιά είμαι μέσα...αλλά δε μπορώ αυτή την Πέμπτη 25/2

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...