Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Rozi92 είπε:

Κορίτσια έκανα 3η χοριακή σήμερα...η 1η 16/12 βγήκε 74, η 2η 18/12 135 και μετά από τέσσερις μέρες 21/12 344,7 ( σε άλλο εργαστήριο νοσοκομείου λόγω Κυριακής). 

Αγχώθηκα τρελα, ότι κάτι δεν πάει καλά... ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω χοριακή σε 2 μέρες, ότι δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνεται οχι οσο θα πρεπε βέβαια, είναι και άλλο εργαστήριο, αλλά θα δείξει...

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Βιταμίνες γυμναστική συνεχώς … διατροφή έτσι και έτσι …

έχουμε κάποια σπερματοζωάρια αλλά νομίζω το θέμα είναι στο dfi τώρα περιμένουμε και τα νεότερα αποτελέσματα να δούμε μήπως καλυτέρευσαν τα πράγματα αλλιώς νομίζω θα προχωρήσουμε σε βιοψία …

προεμφυτευτικό θα ήθελα πολύ γιατί έχω ήδη δύο αποβολές αλλά διάβασα πως θέλουν 3 για να γίνει …

δηλαδή έλεος δεν μας φτάνουν όλα αυτά που τραβάμε πρέπει να τα περάσουμε και τρεις φορές για να μπορέσουμε να κάνουμε προεμφυτευτικό….

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

• Ευχαριστώ 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γεια σας!!! Εμείς λίγα πράγματα, ένα πάρτυ το Σάββατο και τις υπόλοιπες μέρες να προσπαθούμε να βρούμε κενό μεταξύ βροχής και βροχής για να βγάλουμε το παιδί βόλτα..έλεος!!!

Βικάκι πώς είναι η μικρούλα, καλύτερα??

Πότε θα βρεθούμε βρε κορίτσια??

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπεραααα!!!!!

σημερα η μερα μου ξεκινησε με καραμανδανειο .......πηγα τον αλεξανδρο με πυρετο ακατεβατο!!!!η διαγνωση [μετα απο μαχη γιατρου και αλεξανδρου]ηταν αμυγδαλιτιδα.....οποτε δεν τη γλυτωσαμε την αντιβιοσουλα!!!!παλι με μαχη εννοειται!!!ελπιζω απο αυριο να ειμαστε καλυτερα!!και να φανταστειτε ηταν ο μονος που δεν βγηκε απο το σπιτι ολο το σβκ.τι να πω;;!!!

εσεις πως ειστε;;;;τα ζουζουνια σας;;;;

ελπιζω ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλησπεραααα!!!!!

σημερα η μερα μου ξεκινησε με καραμανδανειο .......πηγα τον αλεξανδρο με πυρετο ακατεβατο!!!!η διαγνωση [μετα απο μαχη γιατρου και αλεξανδρου]ηταν αμυγδαλιτιδα.....οποτε δεν τη γλυτωσαμε την αντιβιοσουλα!!!!παλι με μαχη εννοειται!!!ελπιζω απο αυριο να ειμαστε καλυτερα!!και να φανταστειτε ηταν ο μονος που δεν βγηκε απο το σπιτι ολο το σβκ.τι να πω;;!!!

εσεις πως ειστε;;;;τα ζουζουνια σας;;;;

ελπιζω ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς ευτυχώς δεν αρρωστήσαμε και ας βραχήκαμε στην παρέλαση...περαστικά σας!όταν συνέλθετε να τα πούμε!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλημέρα!!!Καλή Σαρακοστή.Τί κάνετε κοριτσάκια??Τί κάνουν τα παιδάκια σας???Εμείς μια χαρά,ρουθουνίζουμε λιγάκι,αλλά οκ,λίγο οτριβίν και θα μαστε μια χαρά.Θα κανονίσουμε καμιά συναντησούλα,τί λέτε???Φιλιά σε όλες και στα μικράκιασας!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως ξέρει κάποια πότε έχει καραγκιόζη και πού;:::είχα ακουσει για Σάββατο κ Κυριακή στις 11.00 αλλά τίποτα περισσότερο αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει...

Συνάντηση πότε θα κάνουμε;;;;

Εγώ προτείνω βραδάκι μόνες.....

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Μήπως ξέρει κάποια πότε έχει καραγκιόζη και πού;:::είχα ακουσει για Σάββατο κ Κυριακή στις 11.00 αλλά τίποτα περισσότερο αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει...

Συναντησούλες όλο μόνες προτείνετε...μήπως έχετε μπουχτήσει από τα μωρά!!!χαχα!εγώ βραδάκι μπορώ συνήθως πάντα!πείτε πότε και πού και θα είμαι εκεί!

Ναι ας μας πεί καμιά αν ξέρει...έχω 2 σημεία που νομίζω ότι έχω δεί κάτι περνώντας με το αυτοκίνητο. Στη Γερμανού λίγο πριν το αρχαίο ωδείο στην αριστερή πλευρά και στο πίσω μέρος από τη Veso εκεί απέναντι από τη Γ ΔΟΥ. Όταν ξαναπεράσω από κει θα προσπαθήσω να δώ καλύτερα γιατί περνάω με το αυτοκίνητο και δεν έχω δώσει βάση ως τώρα!

Διαφημίσεις

Αααα τη βγάλανε την προσφορά της Τετάρτης??? Απο τα Χρισστούγεννα έχω να πάω, αλλά τότε την είχαν ακόμα. Ναι πάμε και Τρίτη no problem,

αλλά pleaseeee όχι στο Valentine's Day:lol:

Είχε πολύ πλάκα η ταινία...αφού δεν με πήγατε εσείς πήγαμε σήμερα με το σύζυγο!Και απ ότι είδα ισχύει πάλι η προσφορά της Τετάρτης στις 2 η 1 free και έχει μία προσφορά τις Τρίτες 6,5€ από 8,5€...λοιπόν έχουμε να πάμε σινεμά, καραγκιόζη...για snowboard είναι καμία;;;να κάνουμε πλάνο συναντήσεων λέω εγώ!

Αααα τέλεια!!

Λοιπόν τί λές Βίκη για Κυριακή πρωί????

Ποιά μπορεί??

Επίσης βρήκα πρόσκληση για ημερίδες του Δήμου Πατρεων με θέμα "Είμαι γονιός, τα καταφέρνω¨?" Σκάναρα την πρόσκληση αλλά δεν μπορώ να τη βάλω εδώ. Γίνονται στο ΑΣΤΗΡ στις 6.30 μμ και θα μιλάνε παιδοψυχολόγοι, διατροφολόγοι.

Στις 24/2 Τετάρτη: Βοηθάω το παιδί μου να μεγαλώσει σωστά

και

στις 3/3 Τετάρτη: Ας μιλήσουμε για τις ουσίες.

Θα πάω σίγουρα στο πρώτο- το δεύτερο δεν είναι για εμας ακόμα:wink:

Τί λέτε, πάμε μαζί??

Επεξεργάστηκαν by Sotiria

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Αααα τέλεια!!

Λοιπόν τί λές Βίκη για Κυριακή πρωί????

Ποιά μπορεί??

Επίσης βρήκα πρόσκληση για ημερίδες του Δήμου Πατρεων με θέμα "Είμαι γονιός, τα καταφέρνω¨?" Σκάναρα την πρόσκληση αλλά δεν μπορώ να τη βάλω εδώ. Γίνονται στο ΑΣΤΗΡ στις 6.30 μμ και θα μιλάνε παιδοψυχολόγοι, διατροφολόγοι.

Στις 24/2 Τετάρτη: Βοηθάω το παιδί μου να μεγαλώσει σωστά

και

στις 3/3 Τετάρτη: Ας μιλήσουμε για τις ουσίες.

Θα πάω σίγουρα στο πρώτο- το δεύτερο δεν είναι για εμας ακόμα:wink:

Τί λέτε, πάμε μαζί??

Κορίτσια δεν ξέρω αν είδατε το μήνυμα που αναρτήθηκε χτες στο cafe για το μικρό Παναγιωτάκη που χρειάζεται συμβατό δότη για μυελό. Ήθελα να κάνω την εξέταση συμβατότητας αλλά μου είπαν στον Αγ. Ανδρέα ότι για ένα δείγμα δεν έχουν δυνατότητα να το στείλουν στην Αθήνα...άκου πράγματα! Και αν αυτό το ένα δείγμα είναι συμβατό!τελοσπάντων!Είπαν από 4 και πάνω τα στέλνουν.Θέλει καμιά σας ή συζυγοί σας να πάμε...κρίμα αυτό το μωράκι έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ. Στον Αγ. Ανδρέα αν είναι πρέπει να πάμε 4-5 άτομα μαζί στην αιμοληψία από Δευτέρα ως τις 13.00΄. Αν θέλει καμια πείτε μου please γιατί ψάχνω και στους γνωστούς μου.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...