Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Καλά να περάσουμε όλοι. Ελπίζω ο καιρός να είναι με το μέρος μας και όχι μόνο για την παρέλαση αλλά να πάμε και κάπου την Δευτέρα!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

αυτα....να σου πω ακομα οτι περα απο συνονοματες και τα πρωτα μας παιδια εχουν το ιδιο ανομα γιατι οπως ξερεις........σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει!!και οτι ο γιαννης μου γεννηθηκε μια μερα πριν τον δικο σου[24].βεβαια πολλα χρονια πριν!!!

να σου ζησουν τα ζουζουνια σου και να σκεφτεσαι θετικα!!!!

Κ γω με πρωτότοκο που θα κάνει το σπιτάκι μου προκοπή από το όνομα του, χιχιχιχι....

Κοριτσάκια καλά να περάσετε, όσες βγουν ευχομαι να μην βρέξει τουλάχιστον κ καλά κούλουμα να έχουμε!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Που είναι όλα τα κοριτσάκια μου??Ξεκουράζεστε απο εχθές?Αχ πόσο ζηλεύω όσες διασκεδάσατε εχθές...Εμείς μόνο μια μικρή βόλτα καταφέραμε να κάνουμε με τον μικρό και λόγω του σκ...καιρου γυρίσαμε άρων αρων σπίτι..Το βράδυ ο άντρας μου ήταν κουρασμένος(τον είχα βλεπετε και έσκαβε όλη μέρα) και ξεράθηκε ενώ εγώ λύσαγα να βγω...Το τι νεύρα τον έχω δεν μπορώ να σας πω...Είναι οι ορμόνες μου που κάνουν πανηγύρι..Είναι που δεν έχουμε και κανέναν πέρα απο την αδερφή και την μαμά μου εδώ στην Πάτρα..είναι που δεν έχω βγει απο το σπίτι απο τη μέρα που γέννησα.είναι..είναι..είναι..είμαι να σκάσω..Θέλω ακόμα και σήμερα να τον πλακώσω σας λέω...μου χιλιοζήτησε συγνώμη αλλά τι να το κάνω!!Έχασα εγώ την ευκαιρία μου να ξεσκάσω μια και εχθες είχα εθελοντη να μου κρατήσει τα παιδιά??Περιμένω με αγωνία την επόμενη συνάντησή σας...

Α!Καλή Σαρακοστή!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

κοριτσάρες μου γεία σας και καλή σαρακοστή!!!!

ελπίζω να περάσατε όλες καλά και για όσες δεν τα καταφέραμε να διασκεδάσουμε ελπίζω του χρόνου!!!!!

εμείς περάσαμε ενα απαίσιο τριήμερο εξαιτίας του μοναχογιού μου...του κανακάρι μου..του έρωτά μου....που επιτέθηκέ μετά απο 5 μήνες στην αδερφούλα του ,στην κορούλα μου με τον χειρότερο τρόπο και της εγδαρε όλο το πρόσωπο λες και ήταν αγρια γάτα!!!!οι λεπτομέρειες είναι περιτές,η λύπη και η απογοήτευση απερίγραπτη....

πρόσέχετε τα παιδάκια σας!!!!

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

ελπίζω να περάσατε όλες καλά και για όσες δεν τα καταφέραμε να διασκεδάσουμε ελπίζω του χρόνου!!!!!

εμείς περάσαμε ενα απαίσιο τριήμερο εξαιτίας του μοναχογιού μου...του κανακάρι μου..του έρωτά μου....που επιτέθηκέ μετά απο 5 μήνες στην αδερφούλα του ,στην κορούλα μου με τον χειρότερο τρόπο και της εγδαρε όλο το πρόσωπο λες και ήταν αγρια γάτα!!!!οι λεπτομέρειες είναι περιτές,η λύπη και η απογοήτευση απερίγραπτη....

Αχ!βρε κοριτσάκι μου περαστικά σας..Τι να πω?Είναι μονίμως το άγχος μου αυτό..Ο δικός μου ήδη της ρίχνει μερικές ευτυχώς ελαφριές αλλά και εγώ φοβάμαι..αν κάποια στιγμή δεν τον προλάβω?Πολύ δύσκολη η θέση σου καταλαβαίνω!!Και πάλι περαστικά σας!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Αχ!βρε κοριτσάκι μου περαστικά σας..Τι να πω?Είναι μονίμως το άγχος μου αυτό..Ο δικός μου ήδη της ρίχνει μερικές ευτυχώς ελαφριές αλλά και εγώ φοβάμαι..αν κάποια στιγμή δεν τον προλάβω?Πολύ δύσκολη η θέση σου καταλαβαίνω!!Και πάλι περαστικά σας!

Είμαστε σε παρόμοιες ηλικίες και φύλα....και εμένα που και που έριχνε καμία ελαφρια αλλά αυτό δεν το περίμενα με τίποτα...θεωρούσα οτι όλα ήταν τέλεια μεταξύ τους!!!!

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Καλή σαρακοστή σε όλες μας ευχομαι, να χαιρόμαστε τις οικογενειες μας!

Που είναι όλα τα κοριτσάκια μου??Ξεκουράζεστε απο εχθές?Αχ πόσο ζηλεύω όσες διασκεδάσατε εχθές...Εμείς μόνο μια μικρή βόλτα καταφέραμε να κάνουμε με τον μικρό και λόγω του σκ...καιρου γυρίσαμε άρων αρων σπίτι..Το βράδυ ο άντρας μου ήταν κουρασμένος(τον είχα βλεπετε και έσκαβε όλη μέρα) και ξεράθηκε ενώ εγώ λύσαγα να βγω...Το τι νεύρα τον έχω δεν μπορώ να σας πω...Είναι οι ορμόνες μου που κάνουν πανηγύρι..Είναι που δεν έχουμε και κανέναν πέρα απο την αδερφή και την μαμά μου εδώ στην Πάτρα..είναι που δεν έχω βγει απο το σπίτι απο τη μέρα που γέννησα.είναι..είναι..είναι..είμαι να σκάσω..Θέλω ακόμα και σήμερα να τον πλακώσω σας λέω...μου χιλιοζήτησε συγνώμη αλλά τι να το κάνω!!Έχασα εγώ την ευκαιρία μου να ξεσκάσω μια και εχθες είχα εθελοντη να μου κρατήσει τα παιδιά??Περιμένω με αγωνία την επόμενη συνάντησή σας...

Α!Καλή Σαρακοστή!!!

Τάτη λίγο πολύ ολες μόνες είμαστε χωρίς βοήθεια! Κ εγώ έχω να βγω για ποτάκι με τον αντρούλη περί τα τρία χρόνια, να μην σου πω τέσσερα! Στην αρχή μου κακοφαινόταν....τώρα κ συνήθισα αλλά κ άλλαξαν οι προτεραιοτητες μου. Δλδ θα προτιμήσω να το πιούμε σπιτάκι μας το ποτό μας κ να χαλαρώσουμε τα δυο μας από το να ξενυχτήσω έξω που δεν το αντέχω πια...ξέμαθα....

Αχ πολύ λυπάμαι. :-(:-(:-( Και εγώ καμμιά φορά βλέπω με πόση σκληρότητα φέρεται ο μεγάλος στον μεσαίο κ ανατριχιάζω... Τα μάτια μας 14 για να μην πω 1.000.014....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

βικυ ελπιζω να μην ειναι τπτ σοβαρο!!!!!και εμεις σημερα ειχαμε τετοια....ο δευτερος δαγκωσε τομ πρωτο!!!!!!!ελεος......μεχρι αιμα εβγαλε!!!!ειναι τ'αγορια ζωηρα...τι να κανουμε!!!!

λοιπον κοριτσια μου ευχομαι να περασατε καλα!!!!!

η ποδαρατη ηταν φανταστικη και στην μεγαλη παρελαση γιναμε μουσκιδια!!!!ομως μας αρεσε πολυ!!!!!

και η σημερινη μερα ηταν ο.κ και μερα ηρεμιας μετα απο ενα πολυ εντονο και χορευτικο σβκ!!!!:-P......:wink:

αντε ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!

ζωη;;;;;;;

βγηκατε τελικα;;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Βίκυ περαστικά στη μικρούλα σου...ελπίζω να ήταν το 1ο κ τελευταίο ξέσπασμα του Γιαννάκη...

κοριτσάκια κ του χρόνου...εμείς τίποτα ιδιαίτερο

κ ήμαρτον αυτός ο καιρός

Διαφημίσεις

ζωη;;;;;;;

βγηκατε τελικα;;;;;

Καλησπέρα και από μένα και Καλή Σαρακοστή!

Εννοείται πώς βγήκαμε!!!Το Σάββατο ο Μάξιμος δεν ήταν βέβαια στις καλυτερές του (είχε δίκιο βέβαια γιατί δεν του έφτιαξαν στολή) και μείς πήραμε τις δικές μας 7 παρά οπότε δεν προλάβαινα να του κάνω κάτι εκείνη την ώρα! Γυρίσαμε 9 σπίτι και μετά από την στολή του μπαμπά του του έφτιαξα τέλεια ποδιά-καπέλο-πουκάμισο και ήταν ο πιο ωραίος μάγειρας τη Κυριακή. Και το διασκεδάσαμε πολύ και ας έβρεχε όλη τη διαδρομή... (α και θαύμασαν και όλη τις ικανότητές μου στο να ράβω στο χέρι)

Είμασταν το γκρούπ barbeque: εμείς barbie και τα αγόρια μάγειρες!

Σήμερα είχε πολύ καλό αέρα και ο χαρταετός μας ανέβηκε όσο έφταναν οι 3 σπάγκοι (άλλους δεν είχαμε) αλλά δεν ξέρω αν θα είχε και νόημα γιατί ήδη τον διακρίναμε με δυσκολία!xxx σε όλες...πότε θα πάμε για ποτάκι???

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Περαστικά σας!

Α!Καλή Σαρακοστή!!!

Θέλεις να αλλάξουμε...εμείς δεν έχουμε κανέναν στην Πάτρα...αν είχα τη μαμά μου και την αδερφή μου δεν θα είχα πρόβλημα νομίζω! Είναι σίγουρα οι ορμόνες σου...και μεις δεν βγήκαμε βράδυ αλλά περάσαμε μετά τις παρελάσεις από Αγ. Νικολάου δεν χάσατε και τίποτα!!!Κράτα την όρεξή σου για μια μέρα που οι πόλη θα είναι πιο καθαρή και πιο συμμαζεμένος ο κόσμος μιας και έχετε καιρό να βγείτε μην πάθετε πολιτισμικό σοκ!Πάντως και μείς όποτε καταφέρνουμε και βγαίνουμε την άλλη μέρα σκέφτομαι ότι πραγματικά δεν χάνω τίποτα όταν μένω σπίτι...αλλά εννοείται ότι πρέπει να βγείτε και σείς για να το δείτε αυτό!ή απλά να πάμε τα κορίτσια για ποτάκι σύντομα...ή καφέ ή οτιδήποτε άλλο!

Θέλεις να αλλάξουμε...εμείς δεν έχουμε κανέναν στην Πάτρα...αν είχα τη μαμά μου και την αδερφή μου δεν θα είχα πρόβλημα νομίζω! Είναι σίγουρα οι ορμόνες σου...και μεις δεν βγήκαμε βράδυ αλλά περάσαμε μετά τις παρελάσεις από Αγ. Νικολάου δεν χάσατε και τίποτα!!!Κράτα την όρεξή σου για μια μέρα που οι πόλη θα είναι πιο καθαρή και πιο συμμαζεμένος ο κόσμος μιας και έχετε καιρό να βγείτε μην πάθετε πολιτισμικό σοκ!Πάντως και μείς όποτε καταφέρνουμε και βγαίνουμε την άλλη μέρα σκέφτομαι ότι πραγματικά δεν χάνω τίποτα όταν μένω σπίτι...αλλά εννοείται ότι πρέπει να βγείτε και σείς για να το δείτε αυτό!ή απλά να πάμε τα κορίτσια για ποτάκι σύντομα...ή καφέ ή οτιδήποτε άλλο!

Καλά μην είμαι και αχάριστη...Είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο κάπου κοντά σου απλά είναι για..την δύσκολη όχι για βοήθεια,τουλάχιστον εμένα!Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση!!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Καλά μην είμαι και αχάριστη...Είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο κάπου κοντά σου απλά είναι για..την δύσκολη όχι για βοήθεια,τουλάχιστον εμένα!Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση!!!!

Ωχ μόλις παρατήρησα πόσο μικρή διαφορά έχουν τα μικρά σου...οπότε δικαιολογημένα έχεις φρικάρει!και χωρίς βοήθεια...σου βγάζω το καπέλο!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...