Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα στις Πατρινοπούλες Καρναβαλιάζουσες κ μη!

Καλησπέρα,καλησπέρα!!!!!!Τί κάνετε κοριτσάκια????Κατερινάκιιιιι!!!!!!Τί κάνετε μωρέ?????Ο Οδυσσέας καλά???Να μου τον φιλήσεις,αν και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή.Ρε σεις,δε μαζευόμαστε σε κανά σπίτι κανά απόγευμα για καφεδάκι?????Για επεξεργαστείτε το.....Βικάκι!!!Καλώς την!!!Τί κάνει ο Γιάννακης,η μπουμπού???Πώς πάτε με το θηλασμό???Εμείς πριν κανά μήνα αισίως αποθηλάσαμε,όλα καλά!!!Σας φιλώ!!!!

Α, εσένα σίγουρα θα σε χρειαστώ αργοτερούλια που θα αποθηλάσουμε γιατί το έχω ένα αγχος! Πως θα πάρει μπιμπερό, πως θα του φανεί το ξένο γάλα, πόσες φορές θηλάζεις μόλις μπουν οι στερεες, αν τα βράδυα θα ξυπνάει ακόμα όσο μεγαλώνει, με τις περιόδους τι γίνεται κλπ κλπ....

Εγώ τον θηλάζω εδώ κ 3,5 μήνες κοντά οπότε έχω μέλλον ακόμα!

Και να σου πω συγχαρητήρια για την επιμονή κ υπομονή σου για τόσο μεγάλο στάδιο θηλασμού!!!

λοιπον κοριτσια τα καταφεραμε!!!

τι βροχη ηταν αυτη;;;;;τι χαλαζι!!!!!

και μετα το κρατησε!!!!

τωρα ας βρεχει οσο θελει!!!!

ελπιζω ολες να περασατε καλα και του χρονου!!!!

Και του χρόνου σε όσες κ όσους βγήκαν!!!

Εμείς είμασταν πρώτοι πρώτοι κ είχαμε δυο τρία ασχημα σημεία:

1ον μουσική μέχρι τα δικαστήρια ή δεν είχαν μεγάφωνα ή δεν είχαν βάλει!:cool::cool:

2ον οι διοργανωτές έπρηζαν τους επικεφαλής του γκρουπ:μην πάτε γρήγορα, τρέξτε το άρμα περιμένει εσάς, βάλτε τα παιδιά μόνα τους μπροστα μπροστά, μαζευτειτε να γεμίσει το πλάνο κ άλλα τέτοια! Συγχύστηκα λίγο, όλα για την εικόνα κ η ουσία τίποτα!!:-(:sad:

Καλήσπέρα κορίτσια,περάσαμε πάρα πολύ ωραία χτές παρά τον παλιόκαιρο...είχα πολλά χρόνια να βγώ και συγκινήθηκα πάρα πολύ που βγήκα με τον γιό μου...τρελλάθηκα!!!

και του χρόνου να πάρω και την μπουμπού μου μαζι...

κανονίστε να σας δώ καμια μέρα

Λοιπόν με τον γιο σου έχουμε ίδια ημ/νια γεννησης, όχι όμως κ χρονολογία,χιχιχι...

Και τα μπεμπάκια μας έχουν σχεδόν ένα μήνα διαφορά! Εγώ γέννησα 29/10!

Να σου ζήσουν κ του χρόνου Καρναβαλίζετε οικογενειακώς!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αισίως αποθηλάσαμε,όλα καλά!!!!

Mπράβο που τα καταφέρατε τόσο καλά και τόσο πολύ....και εγώ τον Γιάννη μου 13 μήνες κράτησε αλλά με την μπουμπού μου δεν το βλέπω!!δυστυχώς για άκρως ανεξήγητο λόγο δεν

¨εχω πολύ γάλα..είναι κάτι που δεν πίστευα όταν μου το΄λέγανε αλλά συμβαίνει και σε μένα...με έχει πάρα πολύ απο κάτω αυτό το θέμα!!

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Ελα βρε Βικούλα μου... μη στενοχωριέσαι καλή μου...

Και εγώ την μικρή δεν είμαι σίγουρη οτι θα καταφέρω να την θηλάσω όσο τον Θανάση... Σιγά μην με αφήσει η μικρός Ταρζάν μου!!!

Σωτηρία εμένα να δεις!!! Παλιόκαιρος....

1200223.png

1210897.png

Mπράβο που τα καταφέρατε τόσο καλά και τόσο πολύ....και εγώ τον Γιάννη μου 13 μήνες κράτησε αλλά με την μπουμπού μου δεν το βλέπω!!δυστυχώς για άκρως ανεξήγητο λόγο δεν

¨εχω πολύ γάλα..είναι κάτι που δεν πίστευα όταν μου το΄λέγανε αλλά συμβαίνει και σε μένα...με έχει πάρα πολύ απο κάτω αυτό το θέμα!!

Γιατί το λες αυτό Βίκυ;; Δεν παίρνει καλό βάρος;; Πάνες πόσες βρέχει;;Την θηλάζεις αποκλειστικά ή δινεις κ συμπλήρωμα;;Αν δίνεις συμπλήρωμα βαθμιαία το δικό σου θα κοπεί. Αν τα άλλα είναι οκ, μήπως είναι ιδέα σου πως δεν έχεις πολύ γάλα;;Για να αυξήσεις την παραγωγή βάζε την πιο συχνά στήθος κ πιες μαραθο. Αν θελήσεις κάτι πες μου ή δες κ στο παρεντς στον θηλασμό.

vicky μου θα κάνεις το καλύτερο εσύ και αυτό θα είναι αρκετό!!! Να μη στενοχωριέσαι!!

Ρε παιδιά μου την έχει δώσει ο σκ...καιρος:twisted: εσάς????

Εμένα να δεις Σωτηρία! Αυτός ο χειμώνας μου φαίνεται ατελείωτος....:mad::x

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Γιατί το λες αυτό Βίκυ;; Δεν παίρνει καλό βάρος;; Πάνες πόσες βρέχει;;Την θηλάζεις αποκλειστικά ή δινεις κ συμπλήρωμα;;Αν δίνεις συμπλήρωμα βαθμιαία το δικό σου θα κοπεί. Αν τα άλλα είναι οκ, μήπως είναι ιδέα σου πως δεν έχεις πολύ γάλα;;Για να αυξήσεις την παραγωγή βάζε την πιο συχνά στήθος κ πιες μαραθο. Αν θελήσεις κάτι πες μου ή δες κ στο παρεντς στον θηλασμό

Αποκλειστικά την θήλαζα αλλά άρχισα να δίνω συμπλήρωμα τώρα που με τρελλό ζόρι το πίνει γιατί πήρε μόνο 250 αυτόν τον μήνα και κόντεψα να τρελλαθώ και ο γιατρός μου είπε να αρχίσω και σίδηρο...αυτά...το θέμα του θηλασμου με τον Γιάννη το εμπέδωσα καλά και διάβασα πολλά αλλά κατι άλλο τρέχει!!

Να χαίρεσε τα παιδάκια σου

ΦΙΛΆΚΙΑ ΣΕ ΌΛΕς

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

καλησπερα!!!!!!!!!!!

καλα τι βροχη ειναι αυτη;;

εισαστε καλα;;;;;;το ευχομαι!!!

εμεις εχουμε μπλεξει με τα μαθηματα!!!τωρα ξεμπερδεψαμε και ειπα πριν μπουμε στην διαδικασια του υπνου να δω τι κανετε!!

οι μικρομανουλες εχετε το αγχος του θηλασμου βλεπω!!!

vickytsek μην σε παιρνει απο κατω γιατι και αυτο επηρεαζει την ποσοτητα του γαλατος......

παντως να ξερεις [απο εμπειρια]οτι αμα εχεις κι'αλλο παιδακι δεν ειναι το ιδιο ευκολο γιατι η προσοχη σου αποσπαται!!!

τα περασα και εγω αυτα οταν εκανα το δευτερο γιο μου και ο πρωτος μου δυσκολευε τη ζωη!!!

οποτε ηρεμησε την θηλαζεις ηδη πεντε μηνες και μπραβο σου γι'αυτο και κατσε να το ευχαριστηθεις οσο ακομα το εχεις...χωρις αγχος!!!

αυτα....να σου πω ακομα οτι περα απο συνονοματες και τα πρωτα μας παιδια εχουν το ιδιο ανομα γιατι οπως ξερεις........σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει!!και οτι ο γιαννης μου γεννηθηκε μια μερα πριν τον δικο σου[24].βεβαια πολλα χρονια πριν!!!

να σου ζησουν τα ζουζουνια σου και να σκεφτεσαι θετικα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ελα βρε Βικούλα μου... μη στενοχωριέσαι καλή μου...

Και εγώ την μικρή δεν είμαι σίγουρη οτι θα καταφέρω να την θηλάσω όσο τον Θανάση... Σιγά μην με αφήσει η μικρός Ταρζάν μου!!!

...

Που είσαι βρε Γιάννα μου;;;Πώς πάει η μπέμπα;;Ολα καλά θα πάνε με τον θηλασμό και τον Θανάση,ο Γιάννης μου δεν με ενόχλησε καθόλου και καλυτερα θηλάσμος απο άποψη χρόνου παρά μπουκάλια ....

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Αποκλειστικά την θήλαζα αλλά άρχισα να δίνω συμπλήρωμα τώρα που με τρελλό ζόρι το πίνει γιατί πήρε μόνο 250 αυτόν τον μήνα και κόντεψα να τρελλαθώ και ο γιατρός μου είπε να αρχίσω και σίδηρο...αυτά...το θέμα του θηλασμου με τον Γιάννη το εμπέδωσα καλά και διάβασα πολλά αλλά κατι άλλο τρέχει!!

Να χαίρεσε τα παιδάκια σου

ΦΙΛΆΚΙΑ ΣΕ ΌΛΕς

ποιο παιδιατρο εχεις αν επιτρεπεται;;;;παντως μην αγχωνεσαι ...και η ανιψια μου δεν επαιρνε πολυ βαρος και δεν ηταν τιποτα!!!και τωρα που εχει μπει και στη στερεα τροφη παλι δεν παιρνει φοβερο βαρος.!!ποσο κιλακια ειναι τωρα;;και ποσο θα επρεπε να ειναι;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Συνονόματη να χαίρεσε και εσύ τα παιδάκια σου και να είναι πάντα καλά....

Και εγώ μόνο στο αγχος το αποδίδω και στις πολύ χάλια ορμόνες που δεν λέει να ανέβει η ψυχολογία μου

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

vicky μου θα κάνεις το καλύτερο εσύ και αυτό θα είναι αρκετό!!! Να μη στενοχωριέσαι!!

Ρε παιδιά μου την έχει δώσει ο σκ...καιρος:twisted: εσάς????

Πωωωωωω και μένα!Να δούμε τι θα κάνει το ΣΚ...θα καρναβαλιστούμε???

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Που είσαι βρε Γιάννα μου;;;Πώς πάει η μπέμπα;;Ολα καλά θα πάνε με τον θηλασμό και τον Θανάση,ο Γιάννης μου δεν με ενόχλησε καθόλου και καλυτερα θηλάσμος απο άποψη χρόνου παρά μπουκάλια ....

Η μπεμπούλα είναι μια χαρά, μεγαλώνει :D. Την άλλη βδομάδα πάω για το doppler...

Εγώ έχω βαρύνει, δεν πολυέχω όρεξη για τίποτα και κάνω υπομονή να περάσουν οι 2 εβδομάδες δουλειάς που μου απομένουν μπας και ξεκουραστώ... Εννοείται πως όταν θα βγω σε άδεια θα κανονίσουμε για κανένα καφεδάκι αν και ελπίζω να τα καταφέρω σε δω νωρίτερα ;)

Mακάρι να είναι έτσι όπως τα λες με το θηλασμό αλλά βλέποντας την αντίδραση του Θανάση όταν η αδερφή μου θηλάζει το γιο της απογοητεύομαι... Θα δείξει...

1200223.png

1210897.png

Εννοείται πως όταν θα βγω σε άδεια θα κανονίσουμε για κανένα καφεδάκι αν και ελπίζω να τα καταφέρω σε δω νωρίτερα ;)

Kρατάω αυτό....τα υπόλοιπα απο κοντά...πρέπει να απολάυσεις όσο μπορείς τον Θανασάκη γιατί μετά ....και να ξεκουράζεσαι!!!

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Καλό τριήμερο σε όλες!!

Καλή διασκέδαση και ας μη βρέξει pleaseee!!!

Που είσαι βρε Σωτηρία μου;;όλα καλά;Ο Γιωργάκης μας εγινε αντρας;,,

Καλό τριήμερο σε όλους και από εμένα....

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...