Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έκανα 3η χοριακή σήμερα...η 1η 16/12 βγήκε 74, η 2η 18/12 135 και μετά από τέσσερις μέρες 21/12 344,7 ( σε άλλο εργαστήριο νοσοκομείου λόγω Κυριακής). 

Αγχώθηκα τρελα, ότι κάτι δεν πάει καλά... ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω χοριακή σε 2 μέρες, ότι δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνεται οχι οσο θα πρεπε βέβαια, είναι και άλλο εργαστήριο, αλλά θα δείξει...

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα σέ όλες τις μανούλες!!!!!!!!!παλιές και νέες...δεν σας ξέχασα αλλά η προσαρμογή....και ο ελάχιστος χρόνος!!

πολύ χαίρομαι που είστε όλες καλά και έχουμε και νέες εγκυμοσύνες...συγχαρητήρια...

Καλώς μας ήρθατε οι καινούργιες..

Οταν κανονίσετε συνάντηση ελπίζω να έρθω

Αυριο βγαίνουμε και εμείς στο καρναβάλι με βροχή!!!!!!!!!!!ΞΩΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΕΣ..

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα!!!

ο καιρος τι να πω;μας παιζει παιχνιδια!!!

δυστυχως οπως λεει και η evi mou το παρκο δεν ειναι για σημερα!!!

για κανα παιδοτοπο το απογευματακι νωρις ειναι καμια;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Αυριο βγαίνουμε και εμείς στο καρναβάλι με βροχή!!!!!!!!!!!ΞΩΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΕΣ.[/b].

γεια σου συνονοματη......

και 'μεις μια απ΄τα ιδια θα δουμε πως θα βγουμε!!!με ομπρελες και αδιαβροχα!!!

εμεις βγαινουμε ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!!

το καλο ειναι οτι βγαινουμε και στων μεγαλων και ετσι θα το ευχαριστηθουμε!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Που είσαι βρε VICKYTSEK; Όλα καλά; Τι κάνουν τα μικρά σου; Θα βγάλεις και τη μικρή στο καρναβάλι;:D

Εμείς για παιδότοπο σήμερα δε το βλέπω γιατί ο δικός μου ξυπνάει κατά τις 6 και εκείνη την ώρα θα γίνετε χαμός σήμερα! Πάντως αν πάτε καλά να περάσετε οι υπόλοιπες!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Τελικά ο καιρός τα χάλασε....και κρίμα ρε γμτ για αύριο για την παρέλαση...

κ εμείς για απόγευμα δεν ερχόμαστε... ξυπνάμε κ εμείς αργά

καλό Σκ

Που είσαι βρε VICKYTSEK; Όλα καλά; Τι κάνουν τα μικρά σου; Θα βγάλεις και τη μικρή στο καρναβάλι;:D

Εμείς για παιδότοπο σήμερα δε το βλέπω γιατί ο δικός μου ξυπνάει κατά τις 6 και εκείνη την ώρα θα γίνετε χαμός σήμερα! Πάντως αν πάτε καλά να περάσετε οι υπόλοιπες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,καλησπέρα!!!!!!Τί κάνετε κοριτσάκια????Κατερινάκιιιιι!!!!!!Τί κάνετε μωρέ?????Ο Οδυσσέας καλά???Να μου τον φιλήσεις,αν και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή.Ρε σεις,δε μαζευόμαστε σε κανά σπίτι κανά απόγευμα για καφεδάκι?????Για επεξεργαστείτε το.....Βικάκι!!!Καλώς την!!!Τί κάνει ο Γιάννακης,η μπουμπού???Πώς πάτε με το θηλασμό???Εμείς πριν κανά μήνα αισίως αποθηλάσαμε,όλα καλά!!!Σας φιλώ!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλώς την vickytsek μας! Καλέ μας έλειψες!!!:wink:

Αν ξημερώσει καμια super μέρα θα κατέβουμε να δούμε το καρναβάλι,

διαφορετικά θα πάμε στον παιδότοπο στην Αγυιά γιατι μου είπε οτι αύριο θα τον ανοίξει πρωί. Θα τον ντύσω κιόλας για χαβαλέ....:lol::lol::lol:

Ελάτε αν μπορείτε!!!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

λοιπον κοριτσια τα καταφεραμε!!!

τι βροχη ηταν αυτη;;;;;τι χαλαζι!!!!!

και μετα το κρατησε!!!!

τωρα ας βρεχει οσο θελει!!!!

ελπιζω ολες να περασατε καλα και του χρονου!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Και του χρονου με υγεια Βικυ!

Για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω μετανοιωσει που δεν βγηκαμε φετος παιδια!Ο καιρος ηταν αρκετος για να με χαλασει,αλλα πανω απ' ολα η διαθεση μου φταιει....

Παντως εσεις που συμμετειχατε ευχομαι να το καταευχαριστηθηκατε!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Βίκη βγήκατε τελικά??? Μπράβο βρε θηρία!!! Και του χρόνου!!:P

Εμείς ούτε που κατεβήκαμε κέντρο, στον παιδότοπο τη βγάλαμε...άντε ίσως είναι καλύτερος ο καιρός το άλλο ΣΚ!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

κοριτσια και του χρονου και για σας!!!!

να 'μαστε καλα με υγεια!!!

μα καλα ο καιρος ειναι να σε τρελλαινει!αν δεν εχει καλο καιρο το σβκ θα σκασω!!!

τις καλημερες μου σε ολεεεεεες!!!!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Και του χρόνου κορίτσια που βγήκατε με τα ζουζούνια σας εχθές παρα τον κακό καιρό..και να περάσετε Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α το άλλο ΣΚ όσες βγείτε!!!!Αχ!!!Πόσο σας ζηλεύω...Και τα δυο μου παιδιά περίοδο καρναβαλιού τα έκανα και είναι και οι μοναδικές χρονιές απο τα 5 μου χρόνια που δεν έχω βγει !!!!Ας μπορούσα τουλάχιστον να σας συναντήσω έστω και καφέ μήπως ηρεμούσε λίγο το κεφάλι μου...Που θα πάει!Θα τα καταφέρω κ'αποια στιγμή!!!Σας φιλώ όλες!!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Καλήσπέρα κορίτσια,περάσαμε πάρα πολύ ωραία χτές παρά τον παλιόκαιρο...είχα πολλά χρόνια να βγώ και συγκινήθηκα πάρα πολύ που βγήκα με τον γιό μου...τρελλάθηκα!!!

και του χρόνου να πάρω και την μπουμπού μου μαζι...

κανονίστε να σας δώ καμια μέρα

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...