Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έκανα 3η χοριακή σήμερα...η 1η 16/12 βγήκε 74, η 2η 18/12 135 και μετά από τέσσερις μέρες 21/12 344,7 ( σε άλλο εργαστήριο νοσοκομείου λόγω Κυριακής). 

Αγχώθηκα τρελα, ότι κάτι δεν πάει καλά... ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω χοριακή σε 2 μέρες, ότι δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνεται οχι οσο θα πρεπε βέβαια, είναι και άλλο εργαστήριο, αλλά θα δείξει...

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ανοίγει τα πρωινά ο συγκεκριμένος; Εμείς σήμερα θα κάνουμε το ΜΜΡ. Πρέπει να τον φυλάξω για ιώσεις για καμια εβδομάδα ή καμία σχέση; Για πες που τα έχεις ψάξει!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε Εύη...βαρεμάρα...

Πάμε αύριο πρωί κανα παιδότοπο??:P:p:p

A ρε τιμημένο δημόσιο!!!!

Ακου εκεί πρωί!!!

Θα βγω σε άδεια τον άλλο μήνα δεν θα βγω? Θα σας δείξω εγώ που μπαίνω μετά από τόοοοσο καιρό για να δω οτι έχετε αρχίσει και τις πρωινές εξόδους :P:p:p

Κοριτσάρες μου έχετε λείψει!!!

Αν κανονίσετε τίποτα σε απόγευμα Πέμπτης-Παρασκευής, με παιδιά πάντα, να με πάρετε τηλέφωνο. Εξαιρείται αυτή η εβδομάδα που ειμαι ρεζερβέ :lol::lol::lol:

Τον άλλο μήνα που θα είμαι σε άδεια θα μπορώ και σε συναντήσεις χωρίς παιδιά ;)

Αντε να γνωρίσω και τις καινούριες!!!

Ευάκι με το καλό γλυκιά μου!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις :D

1200223.png

1210897.png

Βρε βρε... σα τα χιόνια!!!! Που είσαι εσύ; Πως τα πας; Το θηριάκι σου; Ευχαριστώ για τις ευχές!

Την άλλη εβδομάδα μπορώ και εγώ αν είναι να κανονίσουμε κάτι!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!! Τι κάνετε;;; Εχουμε νέες εγκυμοσύνες;;; Ευη να πάνε όλα καλά σου ευχομαι!!!

Εμείς λίγο αρρωστούληδες, λίγο εμβολιάκια, λίγο ο παλιόκαιρος έχουμε κλειστεί για τα καλά!!!

Την Κυριακή θα βγει ο μεγάλος μου στο Καρναβάλι των Μικρών καιρού επιτρέποντος πάντα!

Και νομίζω θα είναι κ η τελευταία έτσι που τα έχουν κάνει μου φαίνεται. Αλλά τέσπα καλά να περάσουμε τώρα Τσικνοπέμπτες κ ΣΚ κ τα άλλα ας τα λύσουν οι ιθύνοντες, χιχιχιχι...

Φιλιά...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια....!!!!!

τι κανετε;;ελπιζω ολες να ειστε καλα......το ιδιο και τα ..ζουζουνια σας !!!

εμεις εχουμε μπει σε μια περιοδο βαρεμαρας και τα μονα που μας απασχολουν ειναι τα παρτυ και το καρναβαλι και το τι στολες θα βαλουμε...αντε να τελειωνει και αυτο να μπουμε στη σειρα μας!!!

αν κανονισετε για παιδοτοπο θελω και εγω αλλα δυστυχως μπορω μονο για σβκ γιατι καθημερινες τελειωνουμε αργα τα μαθηματα..

αυτα ......περιμενω νεα σας!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα κορίτσια!! Πολύ ωραία μέρα αλλά με ψοφόκρυο μπρρρρ....

Λοιπόν εχθές μου την έδωσε και τον πήγα το απόγευμα στον παιδότοπο στην Αγυιά που λέγαμε (στη Mitsubishi) και ήταν πολύ καλά. Λίγα παιδιά (7 μου φαίνεται) καθαρά και ήσυχα.

Οποτε θέλετε μου λέτε να πάμε μαζι με τα ζουζούνια μας!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς όχι, μόνο απογεύματα!

Κρίμα.... και ο καιρός είναι ακόμη πολύ κρύος...κ νυχτώνει και νωρίς για έξω

καλό απόγευμα σε όλες...πάω να σηκώσω το μικρό απο την κούνια

γιατί κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο....

Καλημερουδια!

Σημερα δεν εχω σχολειο γιατι πανε ημερησια εκδρομη,οπότε λεω να παω τον μικρο στα Ψηλαλωνια σε καμια ωριτσα το πολυ,ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ...

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Καλημερουδια!

Σημερα δεν εχω σχολειο γιατι πανε ημερησια εκδρομη,οπότε λεω να παω τον μικρο στα Ψηλαλωνια σε καμια ωριτσα το πολυ,ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ...

Καλημέρα σε όλες...εγώ δυστυχώς έχω κάτι δουλειές τώρα το πρωί

και δε μπορώ

είπαμε με την Εvi-mou να πάμε αύριο κατά τις 11.30 στο πάρκο στο ΚΕΤΧ

όποια μπορέσει ας έλθει... ελπίζω ο καιρός να είναι καλός

(αν και το meteo τον βγάζει με συννεφιά-ασθενή βροχή)

φιλάκια

Καλημέρα σε όλες...εγώ δυστυχώς έχω κάτι δουλειές τώρα το πρωί

και δε μπορώ

είπαμε με την Εvi-mou να πάμε αύριο κατά τις 11.30 στο πάρκο στο ΚΕΤΧ

όποια μπορέσει ας έλθει... ελπίζω ο καιρός να είναι καλός

(αν και το meteo τον βγάζει με συννεφιά-ασθενή βροχή)

φιλάκια

ωραια θα ηταν στο παρκο αυριο αν δεν βρεχει !!!!

εχει 11.30 ωρα μαθημα ο μεγαλος μου εκει κοντα. μπορει και να ερθω αν ολα ειναι καλα......ρε κοριτσια αδικια μεχρι σημερα ο και ρος ειναι καταπληκτικος και για την κυριακη λενε αστα να πανε......προλαβαινουμε δεν προλαβαινουμε να βγουμε!!!!!ευτυχως εχουμε καλη σειρα....θα δουμε....

κοριτσακια τις καλημερες μου να ΄στε καλα με ΟΛΑΑΑΑΑ τα ζουζουνια σας και αυριο μαλλον θα περασω για λιγο απο το παρκο .......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...