Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Πολύ ωραία ήταν το ευχαριστήθηκα αρκετα! Μονο που και εγώ θα ήθελα περισσότερο χρόνο γιατί με αυτά και με αυτά που να προλάβουμε να γνωριστούμε καλύτερα!

Τόνια μου πως τα πάει ο Κωνσταντίνος από ζουζουνιές;

Εμείς Ψηλαλώνια δεν πήγαμε γιατί δεν το ξέραμε. Κρίμα και γυρνάγαμε άσκοπα στην Πάτρα!

Πάμε σήμερα σε εκείνο τον απομακρυσμένο παιδότοπο; (πρωί καλύτερα)

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Ναι βρε δεν υπάρχει πρόβλημα εγώ το είπα μπας και μπορούσε καμία! Εμείς κάθε Κυριακή τρώμε η στη μάνα μου ή στη πεθερά μου οπότε είμαι ελεύθερη από μαγειρέματα!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

καλημέρα!!!!!!!

Ευάκιιιιι!!!!Τί βλέπω?????Πάμε για το δεύτερο???Μπράβο βρε,με το καλό,να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!!

Και μεις με το φαγητό μια από τα ίδια...Μας περιποιείται η μανύλα μου τα Σαβ/κα!!!!!!!:D:D

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

πολυ πολυ καλημερα σας κοριτσια μου

και εγω θα ηθελα ......

αλλα εχω τραπεζι σημερα..

οπως λεει και η σωτηρια οταν κανονισουμε να κανονισουμε απο την προηγουμενη μερα.....

αν ειναι να το κανονισουμε για το αλλο σβκ.

να'στε καλα....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

σωτηρια να το κανονισουμε......αλλα αν γινεται οχι γι'αυτη την τεταρτη γιατι δεν εχω για τα παιδια....

την αλλη δευτερα περιμενω την μανουλα μου και ετσι θα ειμαι πιο ελευθερη!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλά είμαστε και μεις Εύη μου, με τον ύπνο έχουμε ακόμα ένα θεματάκι,αλλά σιγά-σιγά θα το ξεπεράσουμε κ αυτό...Πολλά φιλιά και να τα πούμε.Και για σινεμαδάκι μέσα,Σωτηρία μου..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες κάτι είπαμε για σινεμαδακι,

μήπως θέλετε να δούμε τo AGORA καμια Τετάρτη???

http://www.stercinemas.gr/templates/TLC_MovieDetail.aspx?REFTYPE=1&SHOWMOVID=103376&CINEMAID=6#TopBookMark

Γιατί όχι Τρίτη που έχει και το εισητήριο στα Ster 6,5€ από 8€?Μπήκα και είδα στα προσεχώς το Valentine's Day και ακούγεται ωραία η υπόθεση! Αλλά κανονίστε μέρα και ταινία και είμαι μέσα! Τα ster είχαν και μια ωραία προσφορά στις 2 γυναίκες 1 free αλλά τώρα που βρεθήκαμε εμείς και θέλουμε να πηγαίνουμε μάλλον την έβγαλαν!χαχα

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Ενα γεια και απο μενα!

Καλα ηταν εχθες,να τα ξαναπουμε.

Και 'μεις πηγαμε Ψηλαλωνια σημερα,χαμος απο κοσμο,ειδα και την Lacky με τον Μαξιμο τον γλύκα! Α! ειδα και την αλλη Βικυ με τον Γιαννακη,μια χαρα ηταν, τιποτα απο κιλα της δευτερης εγκυμοσυνης,φτου-φτου! Αχ τι πονεμενο θεμα και αυτο.....!

Που θα μου παει ομως,θα τελειωσω με εγκυμοσυνες και μετα εγω και το my body εχουμε ΠΟΟοοολα να πουμε χαχα

Ναι ξέχασα να αναφέρω ότι συναντηθήκαμε!Ο Γιωργάκης πολύ ωραιος και ο δικός μου με ένα μουρλοκράνος Άγγλου αστυνομικού, απορώ πως περπατούσε με τόσο βάρος στο κεφάλι!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Αααα τη βγάλανε την προσφορά της Τετάρτης??? Απο τα Χρισστούγεννα έχω να πάω, αλλά τότε την είχαν ακόμα. Ναι πάμε και Τρίτη no problem,

αλλά pleaseeee όχι στο Valentine's Day:lol:

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...