Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@Natasa.g: Γειά σου και από μένα!

@Dalida1: Καλά αυτό ήταν δεν θα σταματήσουν οι ιώσεις φέτος καθόλου...ευτυχώς ο Μάξιμος είναι καλά για την ώρα...έτσι και ο μικρός.

Καληνύχτα....νυστάζω!

γεια σου και απο μενα !!:D υπομονη με τις ιωσουλες κοριτσια, που θα πανε..θα σταματησουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι θα σταματήσουν οι ιώσεις όταν ξεκινήσουν οι επόμενες από Σεπτέμβρη πάλι!χαχα!Το καλοκαίρι θα περάσει και μπάνιο δεν βλέπω να κάνουμε...αλλά ευτυχώς συζητώ και με ελεύθερους που τους συμβαίνει ακριβώς το ίδιο φέτος. Οπότε δεν έχω πρόβλημα εγώ!χαχα!

Καλημεεεεεεεεεεεεεεεεεερα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

καλημερα .....τι κανετε κοπελιες;;;;;

ζωη πανε τ'αντρακια σου.....;;;δαλιδαολα καλα;;;.......οι υπολοιπες;;;

χαθηκαμε τελειως......ελπιζω απο σεπτεμβρη να κατεφερουμε να βρεθουμε....νατσα καλως μας ηρθες......και εσυ με μεγαλα παιδια ....αντε ....να τα λεμε.....η κορη σου γυμνασιο ε;;;φιλια .....σε ολες και καλα να περνατεεεε!!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ναι ναι, γυμνασιο ειναι η κορη μου, και της επεσαν πολλα μαζεμενα φετος της καημενης. και οι εξετασεις στο σχολειο και το lower μαζι,και και και.. αλλα ετσι ειναι αυτα:D τωρα ηρεμησαμε λιγο και απο φροντιστηρια ξενογλωσσα και απο ιδιαιτερα , απο σεπτεμβρη παλι.

τι ζεστη ειναι αυτη βρε κοριτσια??αντε να φευγουμεεεε

@ΒΙΚΥ74: Τα αγόρια μου είναι μια χαρά...ο Μάξιμος γίνεται αύριο τεσσάρων...πώς περνούν τα χρόνια...κάτι κάνω λάθος δεν μου αρέσει που τρέχει έτσι ο χρόνος! Σήμερα έδειξε 42 το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο...και γώ γύριζα με τα μικρά έξω το μεσημέρι βόλτα και ψώνια!έσκασαν! Εγώ έχω ξεκινήσει ήδη να γιορτάζω τα γενέθλια μιας και τώρα μου είχαν σπάσει τα νερά και μάζευα τη βαλίτσα της κλινικής μιας και γεννήθηκε 37 βδομάδα!αυτά!όπως φαίνεται θα γιορτάζω μέχρι αύριο το βράδυ!!!πολλά φιλάκια!

Διαφημίσεις

αχ!!νατασσα....ουτε που θελω να σκεφτομαι το σεπτεμβρη......θα παει..δευτερα και ειδηεδωσε για λοουερ;;μπραβο.....εμεις τωρα ξεκιναμε...το γυμνασιο....και τι εχω ν δω....

ζωη μου χρονια σας πολλα......να το χαιρεσαι το μαξιμο σου......μηπως επρεπε να γιορταζεις ομως και την ημερα της συλληψης;;;;.........χιχι....:tongue:!!!!αν το σκεφτεις τοτε γεννηθηκε μεσα σου!!!!!;);)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

τα παιδακια μου τα μαζεψα απο την κατασκηνωση.......τα περασαν τελεια......και τωρα μαζι με τις ανιψιες μου......δλδ 5 στο συνολο ......καλο μας καλοκαιρι!!!!!ο΄ι΄ ..μανα μου!!!χαχαα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ζωηηηηηηηηηη να χαιρεσαι τον πρωτοτοκο σου!!!

γερος κ δυνατος να ειναι παντα!!!

το μικρακι τι κανει;;;ξεθαρρευει;;;

Βικυ εσυ μαλλον την περνας πιο κοτσανι απο ολες μας!!!ακου θα τα πουμε Σεπτεμβρη??!!??!!!μεχρι τοτε θα εισαι στας εξοχας;;ΤΕΛΕΙΑ!!!κ τα παιδια οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα δεν λενε;;;χιχιχιχιχι

θαλασσιτσα εχετε κοντα σας;;;

Νατασσα χαρας τα κουραγια σας (μας αργοτερα) με τετοιες ηλικιες!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια καλα;;;;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις καλές ευχές...περάσαμε πολύ ωραία στο Πάρτυ μας χτές μέχρι τις 1 το βράδυ! Και ναι Βίκυ μου θα γιόρταζα και την ημέρα της σύλληψης αλλά ποτέ δεν ξέρω ποιά είναι!χαχα!Τελικά γιορτάζαμε από το Σάββατο μέχρι σήμερα γιατί κόψαμε τούρτα και στο σταθμό και τώρα πάω γυμναστήριο για να ξαναμπώ σιγά σιγά στο ρυθμό μου μιας και την προηγούμενη εβδομάδα την πέρασα αγοράζοντας καραμούζες!χαχα!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ natasa.g.

Μόλις γυρίσα από τη ΒΕΣΟ είχε παράσταση Καραγκιόζη ο Μακρής από τις 9 και κάτι και για καμιά ώρα. Θα έχει πάλι και την Πέμπτη μετά τις 21.00 και πάλι στις 19.07.11 μετά τις 21.00. Επίσης την Πέμπτη στις 14.07 έχει στο καλοκαιρινό Baballoo (παιδότοπο) στα Βραχνέικα μετά τις 19.00 πάρτυ που τα μικρά δεν πληρώνουν τα 5ευρώ αλλά μόνο οι μεγάλοι ότι πιούν. Όχι ότι θα κάνετε οικονομία λέμε τώρα γιατί έχει κάτι ζωάκια που οδηγούνται και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει μικρό από κεί χωρίς να κάνει! Αυτά για την ώρα γνωρίζω για events..αν μάθω κάτι άλλο θα ενημερώσω!φιλιά και καληνύχτα!

βρε κοπελιες, που ειστε χαμενες?μπειτε να λεμε καμια κουβεντουλα να περναει η ωραααα:D την αλλη τεταρτη φευγουμε και εμεις, επιτελους λιγες διακοπουλες με τα παιδια και τον αντρα μου.δεν αντεχεται χωρις θαλασσα!!!!!!!!!!!!!

Γεία σας κορίτσια! Κοντεύει να τελειώσει ο Ιούλιος και γώ σήμερα κατάφερα να μπώ στη θάλασσα...δεν μου φταίνε τα παιδιά αλλά ο καιρός και ο αέρας...αν δεν κάνει πολλή ζέστη, αν δεν είναι ζεστή η θάλασσα και λάδι εγώ δεν μπαίνω...σήμερα ήταν πολύ ωραία αλλά μόνο για μια φορά τη δεύτερη μου ήταν λίγο κρύα και δεν μπήκα!χαχα!Καλό Σαββατοκύριακο...καλά μπανάκια!Έχει πάει καμιά σας Καλόγρια φέτος???...έλεγα να πηγαίναμε αύριο αλλά φοβάμαι ότι θα γίνεται χαμός αύριο Κυριακή!

γεια σας και απο μενα......απο την τεταρτη ειμαστε καραμανδανειο..επεσαν πανω στον ηλια απο εξεδρα μεσα στη θαλασσα..τον κλωτσησαν.....με αποτελεσμα θλαση σπληνας και αιματωμα....αν ολα πανε καλα και ο 3 υπερηχος δειξει καλυτερευση.....αυριο βγαινουμε...........αυτα τα νεα...!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...