Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλη μερα και απο μενα...τελέυταια μερα στα σχολεια μας ...το απογευμα εχουμε την γιορτη......συγκινηση που ο μεγαλος φευγει απο το δημοτικο......παει και αυτο.....και δε το πιστευωωω......περασαμε ενα σκ ...ιωσεων.....κολλησε και ο ηλιας ..και τωρα ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για την κατασκηνωση....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια! Ποτε ειναι η επομενη συναντηση;

Επιτέλους Ελλαδιτσα κι εγω. Στο παρκο κατω απο το κετχ ερχεται καμια σας;

Πως σας φαινεται η ιδεα ραντεβου για παιχνιδι και κολυμπι στο σπιτι μου μια απο αυτες τις μερες; Ελπιζω να τα πουμε συντομα.

ΥΓ.Αληθεια ποιο γυμναστηριο ειναι καλο στην πατρα;

e97556d272.png

@Arous: Καλωσήρθες! Εγώ πηγαίνω στο Reaction στην Ακτή Δημαίων και έχει μια προσφορά που ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου για 3 μήνες 100€. Είμαι ικανοποιημένη... ειδικά το πρωί είναι σχετικά άδειο...αν και γώ τώρα πηγαίνω πιο πολύ τα απογεύματα γιατί δεν έχω που να αφήσω τον 2. μικρό!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

γεια και απο μενα........πηγα τα παιδια μου κατασκηνωση σημερα ...και μου λειπουνν.................σοφικο κορινθιας...η κατασκηνωση τελεια.....στο κετχ...παω και εγω...θελετε;;;;να πουμε για τριτη πρωι;;;για την κανω προς εξοχη μερια.....το μεσημερι της τριτης..............ελατε!!!!κανονιστε να παμε!!!μπορω και αυριο σιγουρα αλλα ...ειναι αργα για να το κανονισουμε!!!.................αρους;;;κολυμπι σπιτι σου;;; εχεις πισινα;; η' λαθος καταλαβα;;;;...............οι υπολοιπες που ειστε;;; εχω την εντυπωση οτι την προηγουμενη τεταρτη πηρε το ματι μου στα καρφουρ...μεταξυ 11...12,.....την ευη σι.....και την σωτηρια...αλλα δεν ημουν σιγουρη και δε μιλησα...ειχα παει με τον γιαννη να ψωνισουμε τα της κατασκηνωσης!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

εχω την εντυπωση οτι την προηγουμενη τεταρτη πηρε το ματι μου στα καρφουρ...μεταξυ 11...12,.....την ευη σι.....και την σωτηρια...αλλα δεν ημουν σιγουρη και δε μιλησα...

εγω ημουν!!! ειμασταν ολοι εκτος από την Αναστασια που ηταν στο σχολειο. δεν σε ειδα βρε γμτ.......

arous καλωσηρθες! ποτε πας στο ΚΕΤΧ, πρωι ή απογευμα? πρωι μου ειναι πιο ευκολο γιατι εχω μονο την Κωνσταντινα. απογευμα με τις 2 δεν παλευεται.........

ειδα και την Ζωη σημερα........μαλλον αυτη με ειδε...... κουκλος ο Ιωνάκος!!!!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

Γεια σας !!!!!!

Εδω και ΄γω και για να ειμαι ειλικρινης δεν πολυ μπαινω τωρα με τα δυο μικρα!Μονο κανενα βραδυ οπου χαζευω σε διαφορα site.

Η βαπτιση της μικρουλας τον Σεπτεμβριο τελικα,θα ειναι ενος χρονου τρομαριτσα μου!Ελπιζω μονο να μη βρεχει,αλλα ετσι οπως πανε τα πραγματα,θα μου πειτε οτι μπορει να βρεχει και Ιουλιο και Αυγουστο!!!! Τελος παντων,θα ρισκαρουμε!!!

Και 3 Οκτωβριου επειστρεφω στη δουλειααααα,πω-πω,μετα απο τοσο καιρο!

Αντε κοριτσια,καλα μπανια,καλα να περνατε....Λεμε να αρχισουμε και ΄μεις αυτο το Σαββατοκυριακο!Φιλακια

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Ποια μέρα θα σας βολευε να ερθετε με τα παιδακια σας για μπανιο σπιτι μου; Εχουμε πισίνα, κοντα στο Κετχ μενω. Τι λέτε για δευτερα ή Τεταρτη απόγευμα, μετά τις 4;

γεια σου Αννα!

εγω για τετάρτη απογευμα, αμα το κανονίσετε, μπορώ. Τη Δευτερα δυστυχώς ειμαι απόγευμα.

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Τεταρτη απογευμα για μπανιο στην πισινα σπιτι μου, με τα παιδακια ή και χωρις, ειστε ευπροσδεκτες. Στειλτε μου πμ να σας στειλω το καινουριο μου αριθμο να συνεννοηθουμε!

Anna Roddopoulou on facebook

e97556d272.png

Τεταρτη απογευμα για μπανιο στην πισινα σπιτι μου, με τα παιδακια ή και χωρις, ειστε ευπροσδεκτες. Στειλτε μου πμ να σας στειλω το καινουριο μου αριθμο να συνεννοηθουμε!

Anna Roddopoulou on facebook

Καλως ήρθες Αννα!!!

εγώ γενικά δε μπορώ...δε ξέρω τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες

κ δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα ή να πάω πουθενά....

κοριτσάκια όλα καλά????

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια....τι κανετε;;;εμεις την εχουμε κανει προς εξοχη μερια.....με τα 2 μεγαλα να ειναι κατασκηνωση ....σοφικο...κορινθιας......πολυ ωραιακατασκηνωση.....αλλα ο γιαννης δεν καθεται αλλο ....κουραστηκε ..οποτε θα τον παρουμε μαλλον την κυριακη......τον ηλια την αλλη βδομαδα......!!!!!!

να περνατε καλα.........ο καιρος βεβαια δε βοηθαει για μπανακια.......!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλησπερα σε ολη την παρεα!! ειμαι η Νατασα και ειμαι καινουρια οπως καταλαβαινετε εδω :tongue: βερα πατρινια και εγω, εχω 2 παιδακια, την Ιοκαστη και τον Γιαννη, ειναι 13 και 8 χρονων αντιστοιχα. θα χαρω να γνωριστουμε και να τα λεμε απο εδω:D καλως με βρηκατε :tongue:

Γεια σας κοριτσια!!!

καλως ηρθες κ Νατασα!να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Εμεις μια ετσι μια αλλιως ειμαστε.περισσοτερες φορες εχουν αρρωστησει τωρα τα μικρα παρα τον χειμωνα.

μπανια εντατικα δεν εχουμε ξεκινησει ακομα....αλλά αυτην την βδομαδα ελπιζω πως θα το κανουμε!

καλα να περνατε!!!

@Natasa.g: Γειά σου και από μένα!

@Dalida1: Καλά αυτό ήταν δεν θα σταματήσουν οι ιώσεις φέτος καθόλου...ευτυχώς ο Μάξιμος είναι καλά για την ώρα...έτσι και ο μικρός.

Καληνύχτα....νυστάζω!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...