Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γεια σου Εύη...χαίρομαι που είσαι καλά

ελπίζω να τα καταφέρεις να τα πούμε κ από κοντά κάποια στιγμή

Πείτε βρε κορίτσια πότε θέλετε? Να πούμε για την ερχόμενη Τετάρτη?

Αντε γιατί θα μακρύνουν τα μαλλιά μου κ δε θα δείτε την αλλαγή...:D:D:D

εμένα ξανααρρωστήσανε...ήμαρτον δεν αντέχω άλλο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@evi-c: Ελπίζω να είναι όλα ΟΚ τώρα! Ο Μάξιμος θα ντυθεί ναυτάκι και θα πεί μια στροφή από ένα ποιηματάκι μαζί με άλλους 2 ταλιμπάν φίλους του! Την Ολυμπία και το Θάνο...και όλα μαζί σίγουρα θα τραγουδήσουν και κάτι! Οι βόλτες μας συνεχίζονται...χτές πεταχτήκαμε στο χωριό στους παππούδες (τους αποτελείωσε ο Μάξιμος στη ξιφασκία) και τώρα θα ετοιμάσω τα μικρά να πάω παραλία...ο μπαμπάς μας δουλεύει απόγευμα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

@evi-c: Ελπίζω να είναι όλα ΟΚ τώρα! Ο Μάξιμος θα ντυθεί ναυτάκι και θα πεί μια στροφή από ένα ποιηματάκι μαζί με άλλους 2 ταλιμπάν φίλους του! Την Ολυμπία και το Θάνο...και όλα μαζί σίγουρα θα τραγουδήσουν και κάτι! Οι βόλτες μας συνεχίζονται...χτές πεταχτήκαμε στο χωριό στους παππούδες (τους αποτελείωσε ο Μάξιμος στη ξιφασκία) και τώρα θα ετοιμάσω τα μικρά να πάω παραλία...ο μπαμπάς μας δουλεύει απόγευμα!

και με τα 2 παραλία, χαρα στο κουραγιο σου!!! ελπιζω να περασατε καλα!!

Τεταρτη πρωι εγω μπορω για καφεδάκι. και πεμπτη και Παρασκευη. και θα ειμαι χωρις την Κωνσταντινα μάλλον.

πολλα φιλια

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

καλημερα .......χμ!!!εγω για πρωι δε το κοβω αυτη τη βδομαδα ....εχουμε την αδερφη του συζυγου με μεγαλο προβλημα στη μεση.....και την προγουμενη βδομαδα λογο του παρτυ .....{που εκει βγηκα οφ....θα σας τα πω απο κοντα....}δεν πηγα ..αυτη τη βδομαδα τα πρωινα θα πηγαινω εκει...αν θελετε μεσημερακι ..απογευματακι...βραδακι...αλλιως την αλλη βδομαδα....εγω...ελπιζω!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σας κορίτσια! Χαθηκα αλλά είναι τόσα πολλά αυτή την περίοδο που "τρέχουν" που δεν προλαβαινω κ να κανω κ πολλα-πολλά στο ιντερνετ!!

Καλα είμαι Ζωή μην ανησυχεις:P:p:p Οσο για τη σχολη...ε αρκετά άντεξα νομίζω !! Αν θυμασαι δεν ήμουν fan της αλλαγής υπευθύνου εξαρχης;)

Καλή συνέχεια κοριτσια κ καλα μπάνια να ευχηθώ??

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

καλη μερα......μεσα σε ολα δεν εχω και αυτοκινητο.......μα τι καλα που μου μπηκε και ο ιουνης;;;τελεια!!!!!!οποτε κοριτσακια σιγουρα δεν μπορω για καφεδακι ...πρωινα απο εδω και περα......απο την αλλη βδομαδα θα εχω και ολα τα παλικαρια μου εδω τα πρωινα.....θα ετοιμαζομαστε και για την κατασκηνωση ...οποτε απογευμα η' βραδακι .....μεσα!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Nα 'μαι και εγώ! Εμείς ετοιμαζόμαστε για την βάπτιση! Εχουν μείνει αρκετα αλλά νομίζω στο τέλος θα τα καταφέρω! Αρχίσαμε και τα μπάνια! Τα μικρά μου με τρέχουν διαρκώς!

Ζωή μου δε θα μπορέσω τελικά να ξανάρθω! έχω χάσει ήδη αρκετά και κοντα στη βάπτιση θα χάσω κι άλλα οπότε... Πες της οτι δε θα ξαναέρθω αν δε σου είναι κόπος! Οχι τίποτα άλλο αλλά για να μη με ψαχνει κάθε φορά!

Κανονίστε και κανα παιδότοπο τώρα που καλοκαίριασε! Να παίξουν λίγο τα παιδάκια μας! Να συστήσουμε και τα μωρά!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

@Sotiria: Ναι θυμάμαι ότι δεν ήσουν πολύ fan αλλά μου φάνηκε ότι άλλαξε αυτό στην πορεία...μας είπε ότι της έστειλες μήνυμα!

@Evi mou: Καλά μια φορά έμεινε ακόμα στις 22.06...τώρα δεν θα χρειαστεί να της πώ κάτι, θα το έχει φανταστεί και αυτή!

Γεια σας κορίτσια

εμείς ας πούμε καλά γιατί ο μεγάλος μου έφαγε μια τούμπα χτες απο

την καρέκλα κ χτύπησε στο κεφάλι...αίμα χαμός...κ ήμουνα κ μόνη τα έπαιξα

κάναμε κ το 1ο μας μπάνιο...

φιλάκια καλό τριήμερο να έχετε

@katerinaki7575: Χμ!Περαστικά του Οδυσσέα ελπίζω να περάσει γρήγορα...τι είναι αυτό το πράγμα με τις καρέκλες? Ο εφιάλτης μου βέβαια παραμένει το να πέσει ο Μάξιμος και να δώ αίματα παντού...αφού δεν φρίκαρες πάλι καλά! Καλό Τριήμερο...ελπίζω να κάνει καλό καιρό γιατί ο σημερινός αέρας δεν μου αρέσει καθόλου!

Διαφημίσεις

χμ!!!ωραια ωρα ζωη.....εκεινη την ωρα που εσυ ποσταρες ςδω....εγω ετρεχα με λεκανες στο γιαννη....μεχρι τις 5.....αυπνη..λοιπον....και πολυ κουρασμενη.....τωρα εχει πυρετο 38.8.....τσιμπησαμε λοιπον μια ωραιοτατη γαστρεντεριτιδα.........μαρινακι περαστικα σας....ελπιζω να μην ηταν πολυυυ σοβαρο....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@BIKY74: Ωχ!Περαστικά σας και ελπίζω να μην κολλήσετε και οι υπόλοιποι...τι θα γίνει φέτος δεν θα σταματήσουν αυτές οι ιώσεις???Ο μικρός κόλλησε ένα τρελό βήχα από το Μάξιμο και του κάνω εισπνοές και αν μου φέρει ο Μάξιμος και γαστρεντερίτιδα...χμ!τι να πώ!

αχ κ εμεις ψιλοκρυωμενοι ειμαστε...με αμυγδαλιτιδες κ υψηλους πυρετους.

χαλια κ ο καιρος....πουθενα δεν πηγαμε.κλεισμενοι στο σπιτι!

ελπιζω οι υπολοιπες να περασατε καλα!!!θα τα πουμε φιλια!!!

@dalida1: Περαστικά σας...ελπίζω να είστε λίγο καλύτερα!Καλά ο καιρός δεν πάει καλά το είπαμε αυτό! Εμείς περάσαμε καλά...πήγαμε χτές στους παππούδες και τους αποτελειώσαμε ως την επόμενη φορά!χαχα!

Καλή εβδομάδα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...