Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Just do it....δηλαδή...συμφωνώ κ επαυξάνω (κ μακάρι να μπορούσα να το κάνω κ εγώ)

Στον Οδυσσέα μονο κωλοτούμπες δεν κάνω όταν πάει στο γιογιό...

πόση λοβοτομή πια???????????????

Κοιτάω τώρα το αβαταρ σου κ είπα στον Οδυσσέα ότι το παιδάκι αυτό είναι ο Μάξιμος κ μου είπε να του δώσω χαιρετίσματα...κ να κανονίσουμε για τον παιδότοπο ε όχι με αυτά τα λόγια ακριβώς αλλά αυτά εννοούσε

άντε κορίτσια ας κανονίσουμε..

τι θέλετε??? πρωί βράδυ νύχτα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@katerinaki7575: Πές μου ακριβώς τι είπε...να δώ αν εννοούσε αυτό τελικά!χαχα!Από λοβοτομή άλλο τίποτα...το δικό μου συμπέρασμα της φετινής χρονιάς στη σχολή γονέων είναι ότι καλός γονιός είναι ο λοβοτομημένος!χαχα!

όποτε θέλετε για τη συνάντηση...όχι τίποτα άλλο μη μπουν οι άντρες σας και δούν ότι σας παρασέρνω σε νυχτερινές εξόδους!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Just do it....δηλαδή...συμφωνώ κ επαυξάνω (κ μακάρι να μπορούσα να το κάνω κ εγώ)

@Katerinaki7575: Μαρίνα σε τι αναφέρεσαι στον αυθόρμητο γάμο ή στο νέο κούρεμα που θέλω και γώ να κάνω??? με μπέρδεψε και αυτό της παρένθεσης τα μαλλιά τα έφτιαξες και μάλλον μιλάς για το γάμο.

Γεια σας κοριτσια!!!!

Δουλειες...δουλειες...δουλειες...κ ακομα ενα σπιτι ανω κατω ειμαστε.ποτε θα τελειωσουμε οεο;;;

Ζωη σαν μαθητρια ησουνα φυτουλας;;χαχαχα...βλεπω απο την σχολη σου εμειναν ολα κατα γραμμα!ελπιζω κ στις δυσκολες ωρες να εχεις την υπομονη να σου "ερχονται" ολα στο νου ε;;;:P

Για μπανιο τολμησε καμμια;;Βικυ;;

Διαφημίσεις

Φύτουλας ήμουν, εννοείται! Στο νου μου έρχονται αλλά δεν σημαίνει ότι τα κάνω κιόλας!χαχα! Αλλά τώρα που είμαι ψύχραιμη μπορώ να δίνω συμβουλές...αλλά η αλήθεια είναι ότι ειδικά στο κόψιμο της πάνας δεν μάλωσα ποτέ το Μάξιμο όταν είχαμε ατυχήματα και ακόμα και σήμερα αν ξεχαστεί δεν τον μαλώνω γιατί νομίζω ότι έτσι θα του δημιουργήσω σίγουρα πρόβλημα...οπότε κάνουμε ντουζάκι, τον αλλάζω ρούχα και κάνουμε σαν να μην έγινε τίποτα!

@katerinaki7575: Σχετικά με το σταθμό ναι είχα δηλώσει πρώτη επιλογή αυτόν στη Βορείου Ηπείρου και δεύτερο τον Η.

@katerinaki7575: Σχετικά με το σταθμό ναι είχα δηλώσει πρώτη επιλογή αυτόν στη Βορείου Ηπείρου και δεύτερο τον Η.

ποιος είναι ο Η?? που είναι? είν καλός?

το ρωτήσαμε κ εμείς στο σχολείο κ μας είπαν ότι μπορούμε να δηλώσουμε αλλους 2...κ ψάχνω ψάχνω...

τι κάνει ο Ιωνας???

κατά τα άλλα τα ίδια κ τα ίδια...κάθε μέρα παιδική χαρά βαρέθηκα

Ο Η είναι πίσω από τον Αγ. ανδρέα το νοσοκομείο και νομίζω ότι είναι για την ώρα ο καλύτερος σταθμός στην Πάτρα...το κτίριο είναι καινούργιο και έχουν πολύ ωραία παιδική χαρά...για κοίταξε μήπως τον πάρουν εκεί!

Ο Ίωνας ειναι μια χαρά...με συνοδεύει στην δουλειές μου καθημερινά!

Ο Η είναι πίσω από τον Αγ. ανδρέα το νοσοκομείο και νομίζω ότι είναι για την ώρα ο καλύτερος σταθμός στην Πάτρα...το κτίριο είναι καινούργιο και έχουν πολύ ωραία παιδική χαρά...για κοίταξε μήπως τον πάρουν εκεί!

Ο Ίωνας ειναι μια χαρά...με συνοδεύει στην δουλειές μου καθημερινά!

έχω χαζέψει...τώρα κατάλαβα ότι το Η αναφέρεται σε αριθμό!!!!

χρειάζομαι διακοπές!!

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα ......πωπω...παρλα που σας εχει πιασει!!!!!!!και η πλακα ειναι οτι εμπαινα μεσα και μου εδειχνε νεκρα στο θεματακι μας απο τις 23 /5......μα που ειναι να λεω......και τωρα που μπηκα ολοκληρα κατεβατα.......μαλιστα.....λυσσαξατε με αλλα λογια χαχαχ!!!!!!....................λοιπον.....ναι στους γαμους ...βαφτισια....παρτυ.....μη το σκεφτεστε καντε το...τατη μου με το καλο κοριτσι μου ολα.......τωρα για το τριτο ...μη σκεφτεσαι τα οικονομικα...τωρα που κοβουν και ολα τα επιδοματα.........γιατι μια καταθλιψη θα την παθεις .....αν το θελετε καντε το........και για ολους εχει ο θεος......τα νεα μου...ειναι ..πολυ κουραση με το σπιτι και τις δουλειες.......και τις ετοιμασιες για το παρτυ που ειαι το σαββατο.......οποτε απο την αλλη εβδομαδα και για 2 εβδομαδες θα ειμαι εδω ....μεχρι 17 .....δλδ ιουνιου ..που πρεπει να παω τα παιδια κατασκηνωση ...και να μετακομισω προς εξοχη μερια........με αλλα λογια .....κανονιστε την εξοδο μας.........τη δωρα μας νομιζω ειδα ...πολυ ανανεωμενη......δωρααααααα........που εχεις χαθει;;;;;;λοιπον ....μια ομορφη μερα να εχετε ........σας αφηνω να συνεχισω ....δουλειες......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@doroula: Τι ακούω???ανανεωμένη???θα σε γνωρίσουμε την επόμενη φορά ή ένα πράγμα σαν τη Μαρίνα με τα νέα μαλλιά? Για εμφανίσου να μας πείς τα νέα σου!

Γεια σας!Μπηκα και 'γω!

Τι ανανεωμενη Ζωουλα?Στα ιδια ειμαι,ιδια και απαραλλακτη,χοντρη δηλαδη, και ισα-ισα μπορω να πω πως νοιωθω και αρκετα κουρασμενη,ισως να φταιει το οτι δεν εχει ρυθμιστει η θυροξινη μου.Α, τωρα διαβασα το μηνυμα της Βικης!Μα καλα,που με ειδες σκαθαρουλα,γιατι δε μου μιλησες?Μαλλον θα της φανηκε!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

@doroula: Δεν μου αρέσει ο τρόπος που περιγράφεις τον εαυτό σου...θύμισέ μου να σε μαλώσω και από κοντά γιατί θα το ξεχάσω μέχρι τότε! Για να το λέει η Βίκυ αλήθεια θα είναι...σίγουρα θα έχεις ανανεωθεί!xxx

καλημερα κοριτσια.

διαβασα ανησυχησατε για μενα.....εγιναν διαφορα απροοπτα γιαυτο χαθηκα, και δεν μπορεσα να σας ειδοποιησω τη μερα του καφε οτι δεν θα ερθω. ειχαμε και ψιλοιωσουλες και κλειστηκαμε μεσα πάλι. μετα γιορταζαν τα Κωστακια μου (συζυγος και μικρη κορη :) ) και μπλεξαμε.

στη δουλεια γινεται χαμος, παω για 3ο μηνα τωρα που δουλευω χωρις ρεπό. 4 μερες αδεια πηρα του Αγ.Κων/νου με τα 1000 ζορια. και καλοκαιρινη αδεια θα παρουμε νωρις φετος 1-15/7, και δεν μας βλεπω να πηγαινουμε πουθενα.μαλλον στα χωρια μας....... ψυχολογικά δεν ειμαι πολυ καλά αυτο τον καιρό, αλλα θα το παλεψουμε και αυτο........

Μαρινα στο σταθμο που σου λεει η Ζωη, παει και η Αναστασια. ειναι οντως πολυ καλα. ελπιζω να σας παρουν!

Ζωη, τι κανει ο μπεμπακος? πως πανε οι βολτες? για τον Μαξιμο δεν ρωταω, τον βλεπω στο σταθμο. τι θα κανει στη γιορτούλα?

εμεις θα χορεψουμε, μπαλο λεει χαχαχα, να το δω και αυτο.......

Δωρα, Βική, Σωτηρια (αληθεια που χαθηκε εσυ?), Εύη, και ολες οι υπολοιπες ελπιζω να ειστε καλα.

αν θελετε παμε για κανενα καφεδακι πρωινο.

πολλα φιλια σε ολες!!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...