Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ειρήνη εμένα δε με χαλάει γιατί μεγάλωσα εδώ και την έχω συνηθίσει! Βέβαια είναι και ανάλογα με την γειτονιά που θα σου τύχει αλλά εγώ είμαι τυχερή σε αυτό! Αλλωστε δεν έχω και πολλές επιλογές μιας και είχα το οικόπεδο και έφτιαξα εδώ το σπίτι!

Βίκυ εγώ φτιάχνω το βιβλίο ευχών! Δεν έχω ξανακάνει κάτι για γάμο και με αγχώνει λίγο η ιδέα αλλά για την ώρα μου φαίνεται καλό! Οταν το τελειώσω θα βάλω φώτο στο μπλογκ να το δείτε!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια κ απο μενα!!!

Δωρα με το καλο η βαπτιση σας!!!!ολα να τα οργανωσεις τελεια!!

Ειρηνη να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!κ παντα ετσι καλοβουλη να ειναι!!!

Βικυ το νου σου στους καφεδες τον εχεις....την λιστα με τις δουλειες θα τις εχεις τελειωσει μεχρι τοτε;;;χαχαχα

Ζωη μου αρεσει που απο σενα θα περιμεναμε να παρατησεις την σχολη γονεων...αλλα την εκαναν ολες οι αλλες,χαχαχαχα

Κ εγω απο δουλειες μονο ντουλαπες εκανα...αλλα για καφεδακι μεσα αν δεν "πεσει" σε μερα εργασιας....κανονιστε το!

Eirini ag: Τέλεια μου ακούγεται η βάφτιση και αν σας έρχονται από τώρα ραβασάκια ενημέρωσε και τον μπαμπά σας για να είναι προετοιμασμένος για το μέλλον!

ΒΙΚΥ74: Το νού σου στους καφέδες έχεις...θα πάμε για ποτάκι αυτή τη φορά ή ακόμα καλύτερα clubbing! Για πείτε καμιά ιδέα!!!

Evi mou: Έλα βρε...αλήθεια? Πολύ κρίμα...και είναι λίγες βδομάδες ακόμα! Αν όμως δεν μπορείς τι να κάνουμε! Οπότε να της το πώ αύριο ή θα τους πάρεις τηλέφωνο να τους ενημερώσεις???Χμ! και δεν θα πάρεις το πτυχίο σου???

@Sotiria: Εσύ που χάθηκες κυρία μου? Ήρθε και ο μπαμπάς σας και τώρα εξαφανιστήκατε για να εφαρμόσετε όλα αυτά τα καλά κόλπα της σχολής????χαχα! Θές να της πώ κάτι ή θα την πάρεις?

@dalida1: Μπά εγώ δεν μπορώ να αφήνω πράγματα στη μέση...ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέχιζα και μετά τη γέννηση του μικρού και αφού έπεσε και μέσα στο Πάσχα έχασα μόνο 2 μαθήματα...2 μαθήματα παρακαλώ από τον Οκτώβρη...αυτό θα πεί φύτουλας μάνα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

@eirini ag: Ρώταγες τι κάνει ο μπέμπης: Καλός είναι, τον θηλάζω ακόμα αποκλειστικά και δεν έχει πιεί σταγόνα ξένο...τις νύχτες κοιμάται και αν ξυπνήσει τρώει και μετά πέφτει πάλι ξερός...μάλλον έχει υπνωτικό το γάλα μου!χαχα! Σήμερα τον είχα όλο το πρωί στο μάρσιππο γιατί είχα δουλειές στην Πάτρα και ήταν μια χαρά...είχε φάει στις 09.00 και μετά πάλι στις 13.00...ξαναέφαγε όταν γυρίσαμε σπίτι...τώρα κοιμάται και γώ θα πεταχτώ στο γυμναστήριο...για την ώρα όλα καλά δηλαδή!

ΤΑΤΗ: Τι ακούω...ήθελες 3 παιδί???Μπράβο κορίτσι μου... Αλλά ας σε χαιρετίσω τότε από τώρα γιατί δεν πρόκειται να ξαναμπείς...με το δεύτερο έκανες ένα χρόνο...στο τρίτο!χμ!χαχα!

Διαφημίσεις

βρε ειπα μηπως ειναι εγκυος σε τριτο;;;μην την βγαλουμε ....χωρις α ειναι!...χαχα!!!!

ευη οτι και αν κανεις ειναι τελειοοοοο/........ δε σε φοβαμαι καθολου....

λοιπον....για ποτακι ακομη καλυτερα .....μεσα........ολα θα τα καταφερω μη μου αγχωνεστε...και δουλεια και διασκεδαση ...για κανονιστε το.......δωρααααα που εχεις εξαφανιστει.......;;;;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@BIKY74: Ναι για ποτάκι και χορευτικό!χαχα!Πείτε μου μέρα, ώρα και μέρος (απλά διευκρινίζω εξ αρχής ότι δεν είμαι των μπουζουκίων) ...αλλά επειδή μετράει η παρέα, και αυτή είναι καλή, όπου και αν πάμε θα περάσω καλά...οπότε για να ακούσω προτάσεις!!!

Και όσο για την ΤΑΤΗ έγκυος θα είναι για να το λές εσύ!χαχα! Μας μυρίζεσαι και online!χαχα!

Ειρήνη εμένα δε με χαλάει γιατί μεγάλωσα εδώ και την έχω συνηθίσει! Βέβαια είναι και ανάλογα με την γειτονιά που θα σου τύχει αλλά εγώ είμαι τυχερή σε αυτό! Αλλωστε δεν έχω και πολλές επιλογές μιας και είχα το οικόπεδο και έφτιαξα εδώ το σπίτι!

Βίκυ εγώ φτιάχνω το βιβλίο ευχών! Δεν έχω ξανακάνει κάτι για γάμο και με αγχώνει λίγο η ιδέα αλλά για την ώρα μου φαίνεται καλό! Οταν το τελειώσω θα βάλω φώτο στο μπλογκ να το δείτε!

Καλημερα!Εχεις δικιο,παιζει ρολο και η γειτονια.Εδω που ειμαι εγω ειναι λιγο καπως...στον ακριβως απεναντι δρομο ειναι αλλο τοπιο!!!;)

GowOp3.png

Κοριτσακι μου εισαι η ζωη μου!!!

Ζωη,ευχαριστω για τη συμβουλη,ο μπαμπας ενημερωθηκε απο την πρωτη στιγμη...ειναι και λιγο αυστηρων αρχων...τον βλεπω να κηνυγαει τους μνηστηρες με το τουφεκι!!!:lol:

Μπραβο που θηλαζεις αποκλειστικα,ειναι το καλυτερο δωρο!!!Κι εγω την θηλαζα αποκλειστικα μεχρι 5 μηνων και μετα με συμπληρωμα μεχρι τους 9 μηνες.Καλα ηταν,μακαρι να ειχα καταφερει και περισσοτερο,αλλα δαγκωνε το βαμπιρακι και δεν ειχα και καλη ψυχολογια και τελικα την εκοψα:(

Ευχαριστω για τις ευχες dalida!

GowOp3.png

Κοριτσακι μου εισαι η ζωη μου!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια, μου τα χαλατε....ακου ποτα κ ξενυχτια!:shock:

Εγω αυτα αν τα ξαναδω στην ζωη μου θα ειναι σε καμμια δεκαρια χρονια!!!χαχαχαχα

Βικυ να χαιρεσαι τον πρωτοτοκο!!παντα γερο κ δυνατο να ειναι!!!

κ μια ασχετη ερωτηση....η Evi-c εμφανιστηκε τελικα;;ολα καλα με την κοπελα;;

βρε ειπα μηπως ειναι εγκυος σε τριτο;;;μην την βγαλουμε ....χωρις α ειναι!...χαχα!!!!

Και όσο για την ΤΑΤΗ έγκυος θα είναι για να το λές εσύ!χαχα! Μας μυρίζεσαι και online!χαχα!

χαχαχαχα...

Ώπα ωπα βρε κορίτσια!!!!!Δεν είμαι έγκυος....αλλά...ΝΑΙ το σκέφτομαι για τρίτο!!!!!!Μήπως αυτό μυρίζεται η ΒΙΚΥ..

26 Ιουνίου ετοιμάζομαι να βαφτίσω την μικρή κ επιτέλους να με αποκαταστήσει ο συμβίος μου που μετά απο 2 παιδιά με έχει αστεφάνωτη οπότε καταλαβαίνετε είμαι σε φάση πανικου!!!!Εν τω μεταξύ είχα πάρει κ μια απόσπαση στην Αθήνα τους τελευταίους 8 μήνες(η οποία έληξε επιτέλους την Παρασκευή) κ ήμουν συνέχεια στο πάνω-κάτω γιατί η υπόλοιπη οικογένεια ήταν εδώ...γι αυτό χάθηκα!!!Πάντως κοριτσάκια το σκέφτομαι μετά τον γάμο να...αφεθώ και..οτι τύχει!!!!χαχαχα..Αν δεν ήταν ζόρικα τα οικονομικά ομολογώ πως τώρα ..θα πήγαινα ήδη για το 4ο!!!χαχαχαχα

Φιλάκια και στειλτε κανενα μνμ αν κανονισετε εξοδο μήπως κ καταφερω να σας δω!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

@TATH: Δικιά μου είσαι και σύ σε σχέση με τα παιδιά..αλλά εγώ θα πρέπει να αλλάξω και σύζυγο...ο Παναγιώτης δεν θέλει τα 7 παιδάκια που θέλω εγώ!χαχα! Ωραία αν έρθεις να τα πούμε!Ναι εννοείται καιρός είναι να σε αποκαταστήσει...εμείς θα παντρευτούμε 05.07.2017 (που θα έχουμε 10ετή επέτειο από τον πολιτικό) αν αρέσουμε ακόμα ο ένας στον άλλο (έτσι το σκέφτηκα...δεν το έχω ανακοινώσει ακόμα στο Παναγιώτη!). Πρέπει και γώ να τον αποκαταστήσω!

@Dalida1: Έλα θές και τα παθαίνεις...γιατί να μην έρθεις να πάμε για ένα ποτάκι...μεγάλωσαν τώρα τα μωρά σου μπορούν να καθίσουν και λίγες ώρες βραδυνές μόνα με τον μπαμπά τους!χμ! όσο για την Evi-c δεν έχω νέα της αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν την πήρα και τηλέφωνο να δώ αν είναι καλά...θα την πάρω αύριο!

@evi mou: Καλά εγώ από αυτά που είπες κατάλαβα ότι δεν θα ξαναέρθεις στη σχολή και παραλίγο να σε ξεγράψω σήμερα...ευτυχώς σε έσωσε η Σωτηρία...άντε να έρθεις την άλλη εβδομάδα!

@TATH: Δικιά μου είσαι και σύ σε σχέση με τα παιδιά..αλλά εγώ θα πρέπει να αλλάξω και σύζυγο...ο Παναγιώτης δεν θέλει τα 7 παιδάκια που θέλω εγώ!χαχα! Ωραία αν έρθεις να τα πούμε!Ναι εννοείται καιρός είναι να σε αποκαταστήσει...εμείς θα παντρευτούμε 05.07.2017 (που θα έχουμε 10ετή επέτειο από τον πολιτικό) αν αρέσουμε ακόμα ο ένας στον άλλο (έτσι το σκέφτηκα...δεν το έχω ανακοινώσει ακόμα στο Παναγιώτη!). Πρέπει και γώ να τον αποκαταστήσω!

Απ'όλα μου άρεσε πιο πολύ το bold!!!!!!!!!!!!

Ζωή είχες πει ότι όταν πήγες να γράψεις το Μάξιμο στον παιδικό δήλωσες 2-3 επιλογές???

Είναι λογικό ο Οδυσσέας μετά από 1 μήνα που κόψαμε πάνες τώρα να έχει ατυχήματα κ απλά να αφήνεται να κατουριέται πάνω του?? το κάνει επιτηδες πιστεύω...Με τσαντίζει!!!!!

πως να το χειριστώ??? Με χιούμορ????

κατά τα άλλα τα ίδια κορίτσια...έκοψα τα μαλλιά μου αφέλειες(έτσι λέγεται??) και είναι λες κ σα να μην είμαι εγώ...

Λοιπόν κάπου είδα για βραδινή συγκέντρωση...τι λέτε το κανονίζουμε??

¨Η ότι άλλο θέλετε...

@katerinaki7575: Καλά και δεν σου άρεσε το κομμάτι που έλεγα ότι πρέπει να τον αποκαταστήσω???χαχα!Μη φανταστείς έχω αλλάξει 100 γνώμες για το πώς και πότε θέλω να παντρευτούμε...αλλά επειδή όταν κανονίζω κάτι δεν το συζητάω πολύ απλά το κάνω...παίζει να γίνει και την άλλη βδομάδα ο γάμος...ένα πράγμα σαν το ταξίδι της γέννας δηλαδή!χαχα!

Μη δίνεις καθόλου σημασία στα ατυχήματα του Οδυσσέα...(το κάνει γιατί θέλει να τραβήξει τη προσοχή σου...έστω και την αρνητική) μπορείς βέβαια κάθε φορά που τα κάνει πάνω του να του θυμίζεις ότι πάμε τουαλέτα και τα κάνουμε...χαϊδεψέ τον γενικά, μίλα του απαλά και επιβράβρευσέ τον όταν πάει τουαλέτα την επόμενη...(μπράβο, είδες για να είσαι το μεγάλο μου παιδί, ξέρεις και κάνεις τα πιπί σου στην τουαλέτα κτλ)...αλλά μην ανησυχείς...και σίγουρα δεν το κάνει επίτηδες...είναι φυσιολογικό...εδώ ο Μάξιμος που είναι και μεγαλύτερος ξεχάστηκε την άλλη φορά επειδή έπαιζε playstation...συμβαίνουν αυτά! Πάντως μην του δείχνεις καθόλου ότι τα έχεις πάρει...ένα πράγμα σαν λοβοτομή δηλαδή!χαχα! Είδες τι καλό μας έκανε η ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ??

Μπράβο για το νέο κούρεμα...θα σε γνωρίσουμε στην επόμενη συνάντηση? Το βλέπω να γίνεται όπως τότε που συναντηθήκαμε τυχαία στην παιδική χαρά που δεν σε γνώρισα μετά την εγκυμοσύνη!Και γώ σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να κάνω κάνω κάτι...σίγουρα λίγο κόψιμο ίσως και λίγο βάψιμο...

@Club θηλέων: Ναι ναι για κανονίστε τη συνάντηση γιατί θα μπεί ο Ιούνιος και βλέπω τις βαλίτσες της ΒΙΚΥΣ ήδη πακεταρισμένες στην πόρτα και αυτή αν δε χειμωνιάσει δεν επιστρέφει!χαχα!Να πιούμε ένα αποχαιρετιστήριο caipirinha!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...