Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

κοριτσακια....μου τι κανετε...εγω τα εχω παιξει....στις δουλειες.....μαζευω ...χαλια..ρουχα....να κρατησει ο καιρος να τα πλυνω...κιολας .....ΕΙΡΗΝΗ να σου ζησει η μπουμπου.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@eirini ag: Μια χαρά είναι ο κυριούλης!φαγητό και ύπνο...και κανά μισάωρο γκρίνια (21.00-21.30)!χαχα!με πρόγραμμα...θα κοιτάξω να λείπω από το σπίτι αυτή την ώρα!χαχα! Γιατί να μην τραβήξει η μικρή τα γένια του παπά...θα έχει πλάκα!

@ΒΙΚΥ74: Ναι ναι να κρατήσει ο καιρός και όταν τελειώσεις τις δουλειές σου μπορείς να περάσεις και από δώ!χαχαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Γεια σας κοριτσια!

Εισαστε καλα,ειμαστε καλα,αντε γεια σας! χαχαχαχα Μα πλακα κανω φυσικα!

Ωραια μερουλα σημερα,καναμε τη βολτουλα μας και τωρα σπιτι.

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!

Επιτελους μας εκαναν προταση για να βαπτισουν την μπεμπα μας!Εμεις ντρεπομασταν να προτεινουμε,γιατι με τετοια κριση δε ξερεις αν ο αλλος μπορει.Τελικα η κολλητουλα μου μου το προτεινε στα καλα καθουμενα και συγκινηθηκα μπορω να πω!Οπότε αρχιζω να σκεφτομαι τα περι βαπτισης....,για το προσεχες τριμηνο δε νομιζω,οπότε παμε για Σεπτεμβιο! 3 Οκτωβριου αρχιζω δουλεια,αρα πριν απο αυτη την ημ/νια !

Αυτα τα νεα μου....

Καλη αυριανη................

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

@Eirini ag: Να σας ζήσει η μικρούλα! Όλα καλά με τη βάφτιση? Ελπίζω να μη χρειάστηκε να κανονίσεις 2 τελετές για τους παππούδες...όπως στα γενέθλια! Για δώσε λεπτομέρειες τώρα που χαλάρωσες...που βαφτιστήκατε?

@ΒΙΚΥ74: Χμ! Με πρόλαβες...Πώς πήγατε με τις δουλειές? Τελειώσατε???Πότε θα έρθεις από δώ!χαχαχαχαχχα!

@συμμαθήτριες στη σχολή γονέων: Που είστε κοριτσάκια? Όλα καλά? Θα έρθετε την Τετάρτη? Τελικά η σχολή θα διαρκέσει ως τέλη Ιουνίου!

Καλημέρα...Καλή εβδομάδα και από μένα! Ο καιρός φοβερός...φόρεσα φούτερ στο Μάξιμο απλά χωρίς φανέλα!χαχα! Αντί να βγάζουμε τα χοντρά θα αφαιρούμε τα από κάτω!χαχα!

οχι δε τελειωσα ...εχω να κανω τον οροφο...και τους εξωτερικους χωρους...,μπαλκονια ....κηπακους....ταρατσες......πλησιμο χαλιων.....δλδ τιποτα......οσο για τη ζεστη εγω τελειωσα μονο κοντομονικα τους φοραω πλεον...πλενω και τα τελευταια ....εποχικα και τερμα....τελος μαη ειμαστε τι θα κανει;;; ....θα καλοκαιριασει......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια σε όλες....

Καταρχήν να πω στην Ζωή..ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!! και κατα δευτερον να πω πως ..είμαι απαραδεκτη που χάθηκα τόσο καιρό..κατα καιρούς μπαίνω κ διαβάζω τα νέα σας αλλά στα γρήγορα!!!!

Σας φιλώ γλυκά όλες κ εύχομαι να περνάτε καλά....

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Διαφημίσεις

@BIKY74: Κοίτα να κρυώσουν τα αγόρια σου γιατί η μάνα τους ήθελε να μαζέψει τα χειμερινά!χαχα!

@ΤΑΤΗ: Αρχικά ευχαριστώ πολύ! και ναί είσαι απαράδεκτη...που χάθηκες τόσο καιρό??? Τι κάνετε??Τα μικρά σου?

@Z&P&M:Βαφτιστηκαμε!!!!!:DΣτον Ι.Ν Κοιμησης της Θεοτοκου στην παραλια.

Και καναμε και τραπεζι στο Ακταιον.Η μικρη ηταν υποδειγματικη,οπως μας ειπε ο παπουλης.Μα τι παιδι ειναι αυτο μου λεει,ευλογημενο!Δεν εκλαψε καθολου,δε γκρινιαξε καν!Μαλλον την εβρισκε...επαιρνε και ποζες στο φωτογραφο!!!Γελιο λεμε!Τα γενια τα κοιταγε,αλλα ηταν αρκετα μακρια για να τα πιασει(ψηλος ο παπας),οποτε το γλιτωσαμε το τραβηγμα...:DΑσε που ειχαμε και ραβασακια στο τραπεζι.Ηταν κι αλλη βαφτιση και κατι παιδακια που την ειδαν μου τα φερανε...τι γλυκο!!!!:D

Ο μπεμπακος καλα ειναι???Ησυχος?

GowOp3.png

Κοριτσακι μου εισαι η ζωη μου!!!

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς τρέχουμε πολύ αυτή τη βδομάδα! Παντρεύεται η νονά του Χρήστου και παιδική μου φίλη και όπως καταλαβαίνεται είμαστε σε ετοιμασίς γάμου! Ο Χρηστάκος θα γίνει παρανυφάκι!

Ειρήνη από Παραλία είσαι; Μπορεί κ να γνωριζόμαστε!

Ζωή εγώ μάλλον δε θα ξαναέρθω στη σχολή! Κάτι άλλαξε με τη δουλειά του Κώστα και είναι πολύ δύσκολο!

Φιλάκια σε όλες!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

καλημερα και απο μενα...σημερα ο μεγαλος κλεινει τα 12 του χρονια......αχ!!!!!παει μου μεγαλωσε.............ειρηνη μπραβο στην μικρη σου......τελεια.....ευη μου καλες ετοιμασιες......για το γαμο της νονας σας .......εσυ τι ετοιμαζεις ....στολισμο και τετοια;;ζωη ...τι να κρυωσουν παιδι μου...καιγεται οτ οπος.....και την κυριακη ηταν στη θαλασσα και δεν εβγαιναν......τατη......που χαθηκες καλε;;; μηπως εχεις βαλει πλωρη για κανα τριτο ...και δεν ξερεις προς τα που να δωσεις απολογια;;; νομιζω οτι ηθελες και τριτο........!!!!λοιπον...κανονιστε ..να πμαε για κανα καφεδακι πρωινο ...με ...η' ανευ τεκνων......εγω σιγουρα...χωρις.......ελα για ξεκινηστε να το λεμα για να παμε μεχρι τον ιουνη ....πριν τη κανω με ελαφρια πηδηματακια........προς εξοχη .....φευγουν και τα παιδια μου νωρις φετος.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...