Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Είναι όντως πανάκριβο. Είναι ο λόγος που έκανα καπνό τόσο καιρό. 

Και εγώ από καπνό το γύρισα πρώτα στο iqos για μια εβδομάδα και μετά παρήγγειλα το glo μέχρι σήμερα αυτό κάνω δεν είναι τσιγάρο αλλά από το τίποτα 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον.......αυριο θα ερθω κατα τις 10 ομως για πολυ λιγο.....ισα για να σας δω....πιο πολυ για να δω τα μωρα σας.....θα εχω το μεγαλο μου και ενα φιλο του εδω .....οποτε ...δε με παιρνει για πολυ.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ποιοί θα πάμε τελικά???Μόνη μου θα είμαι και η ΒΙΚΥ74 που θα έρθει να με δεί λίγο???χαχα!

κατάλαβα που είναι...εγώ λέω να έρθω αλλά αφού θα είναι παιδότοπος

θα φέρω μαζί τον Οδυσσέα

κατά τις 10 λοιπόν...

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία!Τα λέμε το πρωί...βεβαίως αν προκύψει τίποτα μπείτε και στείλτε κανένα μήνυμα το πρωί...εγώ θα μπώ να δώ πριν φύγω απ το σπίτι στις 10 παρά...ο Μάξιμος κοιμήθηκε κατά τις 20.00 στο αυτοκίνητο και τώρα ξύπνησε θα βρυκολακιάσει ελπίζω να σηκώνεται το πρωί!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Αχ, εγω τωρα μπηκα μετα απο αρκετες μερες και δεν ηξερα μεχρι σημερα το πρωι πως ειχατε συναντηση!Με πηρε η Μαρινα και μου το ειπε,αλλα εχω απο την Τριτη αρρωστο το Γιωργο με πυρετο.

Τι αλλα νεα? Α, η μικρη ειναι 7 1/2 μηνων και 'δω και 2 εβδ. αρχισε το μπουσουλημα,πιανεται και σηκωνεται.Τι να πω,με αιφνιδιασε!Ο Γιωργος ειχε μπουσουλησει αργοτερα!Αχ εμεις τα κοριτσια ειμαστε προχω τελικα!:P

Φιλακια κοριτσακια και θα τα ξαναπουμε.........

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Αχ, εγω τωρα μπηκα μετα απο αρκετες μερες και δεν ηξερα μεχρι σημερα το πρωι πως ειχατε συναντηση!Με πηρε η Μαρινα και μου το ειπε,αλλα εχω απο την Τριτη αρρωστο το Γιωργο με πυρετο.

Τι αλλα νεα? Α, η μικρη ειναι 7 1/2 μηνων και 'δω και 2 εβδ. αρχισε το μπουσουλημα,πιανεται και σηκωνεται.Τι να πω,με αιφνιδιασε!Ο Γιωργος ειχε μπουσουλησει αργοτερα!Αχ εμεις τα κοριτσια ειμαστε προχω τελικα!:P

Φιλακια κοριτσακια και θα τα ξαναπουμε.........

βρε σου εστειλα μηνυμα......στο φβ.....με την επομενη....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@doroula: Περαστικά στο Γιώργο...ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα σήμερα! Όσο για τη μικρή τι να πώ: να είναι το ότι είναι κορίτσι ή επειδή είναι δεύτερη? καλά αν σηκώνεται ήδη σε βλέπω σε 3 μήνες να την κυνηγάς!χαχα!φιλιά!

@evi-c: Εσύ που χάθηκες? Ελπίζω να μην πάθατε κάτι! Μ' αρέσει που αλλάξαμε τη μέρα για να έρθεις και σύ και τελικά εξαφανίστηκες!

Διαφημίσεις

Εμείς είμαστε εδώ και είμαστε καλά! Ο σταθμός του Μάξιμου τη μια μέρα έχει στάση εργασίας και την άλλη απεργία... ο καιρός τρελάθηκε τελείως...το μόνο θετικό ότι δεν θα ποτίσω τον κήπο!χαχα!τώρα θα κατεβάσω και τα καλοκαιρινά και τη μια μέρα θα πηγαίνουμε για μπάνιο και την άλλη θα φοράω το μπουφάν του snowboard!χαχα!

πες τα ρε ζωη...τρελαθηκαμε τελειως φετος...καθε μερα ξεκιναω με ορεξη να κανω τις δουλειες κ αρχιζουν τα αστραποβροντα κ το αναβαλλω...

μηπως να το ριξουμε στους καφεδες;;;χαχαχαχαχα

dalida1: Και γώ μια από τα ίδια...σήμερα είχε σταθμό ο Μάξιμος και δεν τον πήγα...με πλάκωσε το πάπλωμα και τα 2 κοιμούνταν και αυτά...το δικαιολόγησα στον εαυτό μου ότι είμαι ακόμα στη λοχεία...έχω δικαιολογία για άλλες 10 μέρες!χαχα!ε...ναι πάμε για καφεδάκια, ο καιρός αυτός δεν κάνει για κάτι άλλο!

Καλησπερα κοριτσια!!!Sorry που εξαφανιστηκα αλλα ετοιμαζομαστε για βαφτιση και εχω λιγο τρεξιμο!!!Αυτη την Κυριακη(22/5) ειναι η βαφτιση.Θα κανει μπλουμ το Ελενακι μου!!!:DΕλπιζω να μην εχουμε πολυ κλαψα...και επισης να μην τραβηξουμε τα γενια του παπα,γιατι ειμαστε και ολιγον περιεργες...:lol:

Ζωη τι κανει ο μπεμπης?

GowOp3.png

Κοριτσακι μου εισαι η ζωη μου!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...