Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου εγώ δε θ αναλύσω τίποτα, αυτό που έχω να σου πω μόνο είναι πάρε τον χρόνο σου γέμισε μπαταρίες χαμογέλασε και προχώρα, το τσιγάρο μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου αν μπορείς, μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κόψω θέλει πολύ δύναμη αυτό και δεν την έχω...

Προσπαθώ να μην. Είχα κάνει το βήμα ενώ έκανα χρόνια καπνό να το γυρίσω σε iqos. Οχι πως αυτό είναι καλύτερο αλλά τουλάχιστον δε βάζεις πίσσα στον οργανισμό σου. 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Βίκυ μήπως έχεις καμιά ιδέα από που να πάρω ύφασμα-γάζα(????) για

ράννερ για να το βάλω πάνω στο τραπέζι στη βάφτιση?

στον Ζολωτα!δεν νομιζω να βρεις φτηνοτερα πουθενα αλλου....

Γεια σας!!!Θα προσπαθησω κ εγω για παρασκευη γιατι θελω να παω κ τον μικρο απο την γιατρο κατι να δει.παντως αν ερθω σιγουρα θα ειναι κατα τις 11.ελπιζω να μην εχετε φυγει!

στο ιδιο μερος αληθεια;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια!!!

οπτε τα λεμε τη παρασκευη 10.00 στο συντριβάνι της βέσο!!! κι εγω μάλλον θα εχω μαζι την Κωνσταντίνα!!

α τα δικα μας τα μικρα ,βλεπω τωρα, ειναι κ πολυ κοντα σε ηλικια...θα την γκρεμισουμε την βεσο!ο δικος μου ειναι τελη οκτωβρη.

μηπως να κανονισουμε κανεναν παιδοτοπο τελικα;;χαχαχαχαχα

α τα δικα μας τα μικρα ,βλεπω τωρα, ειναι κ πολυ κοντα σε ηλικια...θα την γκρεμισουμε την βεσο!ο δικος μου ειναι τελη οκτωβρη.

μηπως να κανονισουμε κανεναν παιδοτοπο τελικα;;χαχαχαχαχα

θα τους κανουμε φραγμα με τις καρεκλες και θα παιζουν. φερτου και κανενα παιχνιδάκι. πλακα θα εχουν χαχαχα (αμα πιουμε καφε, θα ειμαστε τυχερες.......)

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

dalida1: ο δικός σου πάντως την άλλη φορά μια χαρά έκατσε στο καρότσι δεν ενόχλησε καθόλου...εσύ θα πιείς σίγουρα καφέ!

evi-c: όσο για την Κωνσταντίνα τα παιχνίδια θα την απασχολήσουν 5 λεπτά και μετά την βλέπω πάλι να κάνει πασαρέλα στη ΒΕΣΟ και σύ από πίσω!χαχα!

Ο δικός μου ευτυχώς δεν περπατάει οπότε για ένα χρόνο θα πίνω καφέ...και αν είναι σαν το Μάξιμο άλλα 2 μετά θα τον κυνηγάω!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

στον Ζολωτα!δεν νομιζω να βρεις φτηνοτερα πουθενα αλλου....

Γεια σας!!!Θα προσπαθησω κ εγω για παρασκευη γιατι θελω να παω κ τον μικρο απο την γιατρο κατι να δει.παντως αν ερθω σιγουρα θα ειναι κατα τις 11.ελπιζω να μην εχετε φυγει!

στο ιδιο μερος αληθεια;;

Που είναι ο Ζολώτας???

πάντως ο μικρός ήταν μια χαρά ήσυχος την προηγούμενη φορά...

μαρινακι ο ζολωτας ειναι επι της ρηγα φεραιου.....μεταξυ ζαιμη και αρατου....και εγω απο κει πηρα γαζα.....

τα λεμε παρασκευη 10 η ωρα!!1βεσο..

.θελω ολα τα μωρα στ....ο συντριβανι...χαχα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

και θα ειμαι η μονη χωρις παιδι;;.......

..βεβαια υπαρχει ενα προβλημα ...θα δω αυριο και θα σας πω αν ερθω τελικα..γιατι μπορει να εχω και τα τρια παιδια!!...να μην πανε σχολειο....εννοω!!........

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα! Μπορεί να έρθω και εγώ την Παρασκευή με το μικρό μου! Εχουμε μια εξέταση στις 10 στη Βιοεξέταση και μου είπαν ότι θα πάω στις 10 και μετά πάλι μετά από λίγες ώρες να τον ξαναδούνε! Οπότε μπορεί να ερθω στο κενό!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Χμ!αν δεν έχει σταθμό ο Μάξιμος το βλέπω δύσκολο για ΒΕΣΟ γιατί θα θέλει να είναι στη τσουλήθρα και γω θα πρέπει να τον επιβλέπω!χμ!μας την έκαναν με τις απεργίες...εκτός αν πάρω καφέ στο χέρι και πηγαινοέρχομαι σε σας και στη τσουλήθρα!χαχα!

θελετε παιδοτοπο στη φαρμα;;;.....νομιζω μας βολευει ολες......οτι θελετε....εγω μαλλον δεν θα εχω κανενα παιδι.....αλλα για σας...να πιουμε καφεδακι χωρις περα δωθε......για σκεφτειτε το και πες τε μας!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Εγώ είμαι μέσα για τη Φάρμα στις 10.00 γιατί τελικά αύριο έχουν 3ωρη στάση εργασίας στο σταθμό και θα πάνε από τις 11.30 και μετά...για επιβεβαιώστε τελικά αν θα πάμε στη Φάρμα για να ξέρω! Και απ ότι μου είπαν και την ερχόμενη εβδομάδα κάπως έτσι θα κάνουν με στάσεις εργασίας και απεργίες!τέλεια!

Μόλις μίλησα με την Evi-c και είναι και εκείνη μέσα για τη Φάρμα στις 10.00 ή και με τις 2 μικρές ή με τη μία! Για πείτε και οι υπόλοιπες????Οκ για Φάρμα???

Γεια σας!!

εμεις αν ξεμπερδεψουμε τελικα πριν τις 11 με την γιατρο,θα ερθουμε στην φαρμα,ειμαστε μεσα!

Αλλα μηπως δεν ανοιγει τοσο πρωι για σας που θα βρεθειτε στις 10;;ξερει καμμια σιγουρα;;μην πατε κ στηνεστε απ' εξω.κ δεν εχει κ κανενα αλλο καφε εκει γυρω...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...