Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε λοιπον κανονιστε το........για παρασκευη!!!!!!!

κατα τις 8 γιατι εχουμε μαθηματα μεχρι τις 7.30

Δεν ξέρω από σήμερα τι δουλεύει ο σύζυγος την Παρασκευή αλλά θα ξέρω την Πέμπτη και θα ενημερώσω!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια...

υπάρχει περίπτωση για συνάντηση την Παρασκευή το βράδυ?

Για που λέτε?

Μακάρι να μπορέσω να έρθω κ εγώ

mama-mia που είσαι παιδί μου??

φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!! Τι κάνετε; Πως τα πάτε με αυτό τον καιρό; Εμάς σήμερα μας επισκέφτηκε το συναχάκι, ευτυχώς που ο μικρός μου δε θέλει καθόλου την μύτη του να τρέχει και κυκλοφορεί με ένα πανάκι που συνεχώς την καθαρίζει. Προσπαθεί να την φυσήξει κιόλας και πεθαίνουμε από τα γέλια.

Αν κανονίσετε συνατησούλα για αύριο υπολογίστε και εμένα. Μόνο που δε κατάλαβα Παρασκευή μετα τις 8 με παιδιά ή χωρίς;;;;;

Τάτη να σου ζήσει η μικρούλα!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημέρα σε όλες!!! Τι κάνετε; Πως τα πάτε με αυτό τον καιρό; Εμάς σήμερα μας επισκέφτηκε το συναχάκι, ευτυχώς που ο μικρός μου δε θέλει καθόλου την μύτη του να τρέχει και κυκλοφορεί με ένα πανάκι που συνεχώς την καθαρίζει. Προσπαθεί να την φυσήξει κιόλας και πεθαίνουμε από τα γέλια.

Αν κανονίσετε συνατησούλα για αύριο υπολογίστε και εμένα. Μόνο που δε κατάλαβα Παρασκευή μετα τις 8 με παιδιά ή χωρίς;;;;;

Τάτη να σου ζήσει η μικρούλα!

Τελικά μπορώ και γώ αλλά μέχρι της 10 παρά γιατί έχουμε κοπή πίτας μετά. Θα έρθω μόνη αν κανονίσουμε γιατί ο μικρός είναι άρρωστος από τη Κυριακή οπότε δεν είναι ακόμα για έξω ή παιδότοπο. Πάντως στη VESO που πήγαμε την άλλη φορά με τη Βίκυ δεν ήταν και άσχημα...εύκολο πάρκινγκ, καλή πρόσβαση! Αλλά δεν έχω πρόβλημα...όπου θέλετε!

Θα μπώ αύριο το μεσημέρι να δω τι κανονίσατε!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

doroulaaaaa εσενα περιμενουμε τωρα.

και εγω ξαναπαω βεσο ανετα οπως λεει και η lucky να μην μπλεξουμε και κεντρο γιατι θα γινεται πανικος αλλα αν θελετε καπου αλλου κανενα προβλημα και απο εμενα τελειωνει το μαθημα ο μεγαλος 7.30 κατα τις 8 μπορω να ειμαι οπου θελετε.τον μικρο δεν το φερνω για να πουμε καμια κουβεντουλα ανετα.να φτιαξει λιγο ο καιρος και τα παμε σε παιδοτοπο!!!!!συμφωνειτε;;;;;;;;;

οποτε αυριο τ μεσημερι επιβεβαιωνομαστε και βουρ για καφεδακι η' γλυκακι οποια θελει!!!

αντε, καντε το να πετυχει αυτη τη φορα!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα κορίτσια.

Βλέπω ΟΚ για σήμερα έτσι? Ωραία!

Και η evi mou μπορεί, οπότε λέμε κατα τις 7.30 με 8 παρα στη veso??. Θα πάω με την Εύη και αν θέλετε να έρθετε λίγο αργότερα οκ θα σας πούμε πού είμαστε.

Εχετε καμια προτίμηση στα μαγαζιά?

Lucky, vicky σας στέλνω πμ με κινητό μου για να μη χαθούμε:P:p:p

Επεξεργάστηκαν by Sotiria

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...