Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

dalida1: Ευχαριστώ πολύ! Αλήθεια γιατί μας διαβάζεις και δεν γράφεις...έλα την Πέμπτη για καφέ να γνωριστούμε!

evi-c/ BIKY74: Χαίρομαι που σας αρέσει το όνομα...το είχα διαλέξει από τις 21.09 (άνοιξα το εορτολόγιο και γιόρταζε εκείνη τη μέρα) αλλά ήθελα να τον δώ πρώτα για να βεβαιωθώ ότι του ταιριάζει! Και όντως για την ώρα είναι Ίωνας!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! εγω κοριτσια δεν μπορω τελικα την Πεμπτη γιατι αλλαξαν οι βαρδιες και δουλευω πρωι. Μονο Παρασκευη μπορω. αν δεν μπορειτε δεν πειραζει, θα ξανακανονισουμε.

Ζωη, θα σε ρωτουσε πότε γιορταζει αλλα με προλαβες!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

dalida1: Ευχαριστώ πολύ! Αλήθεια γιατί μας διαβάζεις και δεν γράφεις...έλα την Πέμπτη για καφέ να γνωριστούμε!

σε δικαιολογω....ειναι κ η εγκυμοσυνη στην μεση,χαχαχαχαχα

εχουμε γνωριστει καλε...μενει να γνωριστω κ με τις υπολοιπες που δεν εχω βρεθει ακομα!

για πεμπτη ισως μπορεσω κ εγω αν δεν ερθει μανα μου να ξεστρωσουμε.

φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Α! που είχες έρθει με τον μικρούλη σου????Είχες συνεννοηθεί με τη Βίκυ και γω δεν έπιασα ότι είσαι η dalida1...OK τότε να ξανάρθεις να σε ξαναδούμε!χαχα!

BIKY74: OK...μιας και θα πάς λαϊκή φέρε μου σε παρακαλώ τα εξής: 2 μελιτζάνες μεσαίο μέγεθος, 2 κολοκυθάκια, 4 πατάτες και λίγο μαϊντανό για να φτιάξω τουρλού!χαχα!πλάκα κάνω! σήμερα βγήκα για δουλειές και με τους 2 κυρίους...μια χαρά...και μετά πήγα ΒΕΣΟ για να παίξει ο Μάξιμος και ο μικρός ήταν ξερός στο μάρσιππο!

BIKY74: OK...μιας και θα πάς λαϊκή φέρε μου σε παρακαλώ τα εξής: 2 μελιτζάνες μεσαίο μέγεθος, 2 κολοκυθάκια, 4 πατάτες και λίγο μαϊντανό για να φτιάξω τουρλού!χαχα!πλάκα κάνω! σήμερα βγήκα για δουλειές και με τους 2 κυρίους...μια χαρά...και μετά πήγα ΒΕΣΟ για να παίξει ο Μάξιμος και ο μικρός ήταν ξερός στο μάρσιππο!

Καλά Ζωή είσαι power...πόσο είναι ο μικρός?? Δε θυμάμαι καθόλου πότε

γέννησες...

αστεία αστεία κορίτσια για λαική...ή μάλλον αντί για λαική

αγοράζω λαχανικά από ένα θερμοκήπιο στο Μυντιλόγλι χωρίς χημικά

ή έστω με τα ελάχιστα δυνατά

να σας πω που είναι (ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ) αν τύχει κ περάσετε

πρέπει να αγοράσετε

φιλιά κ ελπίζω να τα πούμε την Παρασκευή

Διαφημίσεις

καλημερα......και απο μενα....παμε την παρασκευη ...εγω μεσα...εσυ ευη μπορεις;;;.αλλη;;

μαρινα;; ζωη;;.δωρα;;.δαλιδα;;και οποια αλλη μπορει;; αντε βρε ......ελατε!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα......και απο μενα....παμε την παρασκευη ...εγω μεσα...εσυ ευη μπορεις;;;.αλλη;;

μαρινα;; ζωη;;.δωρα;;.δαλιδα;;και οποια αλλη μπορει;; αντε βρε ......ελατε!!!!

κ εγώ θα έρθω...κατά τις 10 δεν είπαμε?

αλλά μπορεί να έχω μαζί κ τα δίδυμα...

Βίκυ μήπως έχεις καμιά ιδέα από που να πάρω ύφασμα-γάζα(????) για

ράννερ για να το βάλω πάνω στο τραπέζι στη βάφτιση?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...