Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Θα σας ενδιέφερε να εχουμε ραντεβου για παιχνιδι 2-3 φορες την εβδομαδα σε σπιτια και παιδοτοπους; Περισσότερο για παιδακια απο 18 μηνων ως 3 χρονών. Στο εξωτερικο το playgroup ειναι πολυ διαδεδομενο. Εγω το εστελνα απο 9-12 αυτη την χρονια σε διαφορετικο σπιτι καθε μερα. Το προγραμμα εβγαινε κάθε μηνα. Τα παιδια συνοδευονταν απ'την νταντα ή τη μαμα τους ή και τον μπαμπά τους!

καλημερα! θα με ενδιεφερε κι εμενα το playgroup. η μικρη μου ειναι συνομηλική με το δικο σου μωρο. Θα γινει 2 ετων σε 4 μηνες. Η μεγαλη μου ειναι 3.5. Δεν εχω ιδεα πως θα μπορουσε να λειτουργησει κατι τετοιο. μιας και εχεις εμπειρια μπορεις να μας πεις 2-3 πραγματα περισσοτερα?

τα καθοδηγει καποιος στο παιχνιδι η παιζουν μονα τους?

υπαρχουν συγκεκριμενα παιχνιδια που παιζουν ή οχι?

το προγραμμα ποιος το βγαζει?

με τα αδερφακια τι γινεται? μπορουν να συμμετεχουν? (εμενα οπως ειπα η μεγαλη ειναι 3.5)

ποση ωρα διαρκει?

αν θυμηθω και τιποτα αλλο θα σε ρωτησω.

για το σταθμο που λες ειναι τελειως υποκειμενικο. εγω την μεγαλη την εσετιλα 3 ετων σε δημοτικό σταθμο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. εσενα ειναι και μικροτερο το μωρο σου, δεν εχω εμπειρια απο τετοια ηλικια.

παω να σε κανω και φιλη στο facebook! :)

Δωρα, χαιρομαι που ολα πηγαν καλα. καλη αναρρωση τωρα!!! ελπιζω να καταφερουμε να συναντηθουμε!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δωρα μου μπραβο....σιδερενια κοπελα μου.......μεχρι ποτε θα κανεις εξετασεις;;απο θεμα διατροφης;;; σε επηρεασε;;;πως πας;;

αρους καλως μας ηρθες.......ισως ειμαι και η μοναδικη που δε μπορω να βοηθησω..καθολυ με τους παιδικους γιατι τ'αντρακια μου ειναι τα πιο μεγαλα εδω μεσα.....οι ιδεες σου ομως για πλει γκρουπ ..ειναι ενδιαφερουσα!!!

θα προσπαθφσω να σε βρω και εγω στο φεις!!!!

ζωηηηηηηη.........τι κανουν τάντρακια σου;;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημέρα καλημέρα...επιστρέψαμε κ εμείς

Πάμε για κανενα καφέ την επόμενη εβδομάδα???

arous επέστρεψες Πάτρα?? Καλώς μας ήρθες...

Ωραία ιδέα το playgroup...

λέω να ξεκινήσω με το κόψιμο της πάνας...

λέτε κάνει ακόμα κρύο???

κανένα tip?? Για ένα παιδί που λέει τα κακά του αλλά όταν του

λέω πάμε στο γιογιο λέει όχι...θα τα κάνω στην πάνα μου

ουφ κ πάλι ουφ...

Καλημέρα! αρους καλωσήρθες στα πάτρια εδάφη! Θα μείνεις μόνιμα; Αυτό με το γκρουπ δδε ξέρω τι είναι αλλά μου φαίνεται πολύ μπερδεμένο!

Δώρα μπράβο που όλα πήγαν καλά αντέ να αναρρωσεις να σε δούμε!

Ζωή να σου ζήσει το μωράκι σου! Μην ξεχάσεις έχουμε σχολή την άλλη Τετάρτη! Θα έρθεις ετσι;;;;;;;

Κορίτσια έχω να προτύνω συνάντηση με παιδιά ... στο κήπο μας! Για την ερχόμενη εβδομάδα και εφόσον μας το επιτρέψει ο καιρός, Πρωί απόγευμα δεν έχω πρόβλημα! Τι λέτε ενδιαφέρεται καμία!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω να προτύνω συνάντηση με παιδιά ... στο κήπο μας! Για την ερχόμενη εβδομάδα και εφόσον μας το επιτρέψει ο καιρός, Πρωί απόγευμα δεν έχω πρόβλημα! Τι λέτε ενδιαφέρεται καμία!

Γεια σου Ευακι!!!! εγω μεσα για καφεδακι και παιχνιδι στον κηπο σας!!

πρωι ή απογευμα δεν εχω προβλημα, αρκει να μην δουλευω.

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

λέτε κάνει ακόμα κρύο???

ουφ κ πάλι ουφ...

θυμησε μου ποσο χρονων ειναι ο μικρος σου. εμενα η Αναστασια την εκοψε 2ετων. θα βρω τη μεθοδο που ακολουθησα και θα σου τη στειλω. δεν δυσκολευτηκαμε καθολου \, και ειχαμε και νοεογεννητο στο σπίτι.

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

θυμησε μου ποσο χρονων ειναι ο μικρος σου. εμενα η Αναστασια την εκοψε 2ετων. θα βρω τη μεθοδο που ακολουθησα και θα σου τη στειλω. δεν δυσκολευτηκαμε καθολου \, και ειχαμε και νοεογεννητο στο σπίτι.

εμένα είναι 2χρόνων & 9 μηνών

στείλε αν έχεις κάτι...

δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να είναι τελείως γυμνός από τη μέση κ κάτω ή μόνο με σλιπάκι

πάντως σήμερα που του φόρεσα 2 σλιπάκια τα κατούρησε κ τα 2

ουφφφ

Δ

ευη μου ωραια θα ειναι.....εγω βεβαια για να φερω και τον μικρο ...μονο απογευμα μπορω.....αν το κανονισε τε....θα προσπαθησω:D

λέτε κάνει ακόμα κρύο???

ουφ κ πάλι ουφ...

εμένα είναι 2χρόνων & 9 μηνών

στείλε αν έχεις κάτι...

δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να είναι τελείως γυμνός από τη μέση κ κάτω ή μόνο με σλιπάκι

πάντως σήμερα που του φόρεσα 2 σλιπάκια τα κατούρησε κ τα 2

ουφφφ

μαρινακι καλημερα .....γιατι αγχωνεσαι...;;;το καλοκαιρ το εχεις μπροστα σου...και θα σε βοηθησει και το μαγιο....τρια αγορια και να σου πω την αληθεια ποτε δε τα πιεσα για τιποτα...κα ολα εγιναν μονα τους.....απο καμι στιγμη και μετα τα ιδια θελουν....να μεγαλωσουν....απλα χρειαζεται υπομονη...και στα ατυχηματα...χαμογελο.....ο μεγαλος ειδικα το βραδυ μας εβρεχε συχνα.....ο μεσσαιος οχι τοσο...και π μικρος που μου τα εκοψε ταυτοχρονα ...και μερας και νυχτας καθολου....αλλα ειναμε φτασει και 3 με 3.5 χρονων.....και ειχα αγχωθει για τι θα πηγαινε σχολειο....και εκεινο το καλοκαιρι....κοψαμε τελειως τις πανες......μαχαιρι.....μην αγχωνεσαι...ολα θα γινουν.....

α!!!και να σας πω οτι τα κοριτσια λενε οτι ειναι πιο ευκολα σε ολα αυτα.....

αυτα ....καλο σκ..να εχετε καλη πρωτομαγια......ελπιζω α μην βρεχει....και οποτε κανονισετε για καφε μεσα .......φιλια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Eυουλα γιατι οχι,αλλα πρωι ο Γιωργος παει Σταθμο και ειμαι με την μπεμπα.Για απογευμα,θα το γνωριζω τελευταια στιγμη εκεινης της ημερας,τι ωρα θα ερθει ο Σακης,για να κρατησει την μπεμπα!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

arous επέστρεψες Πάτρα?? Καλώς μας ήρθες...

Ωραία ιδέα το playgroup...

λέτε κάνει ακόμα κρύο???

ουφ κ πάλι ουφ...

Μαρινακι οπως γνωριζεις καθε παιδακι ειναι διαφορετικο!Θελει πολλη,μα παρα πολλη υπομονη και να μην εγκαταλειψεις τα οπλα που λενε!Λενε πως τα αγορακια σε αυτο το θεμα ειναι πιο δυσκολα απο τα κοριτσακια,θα δουμε ομως,εχω μελλον.Εγω αυτο που εκανα και ημουν και εγκυος ,ηταν τα εξης:1)Καταρχην αρχισα 1 μηνα πριν παει παιδικο, αγορασα ενα γιογιο που του αρεσε,αυτοκινητακι και με καπακι συγκεκριμενα οπου το πηρε με καλο ματι μπορω να πω..2)Το γιογιο στην τουαλετα και οχι στο σαλονι ή οπουδηποτε αλλου!!!! 3) Καθε 1/2 ωρα αν θυμαμαι καλα τον πηγαινα τουαλετα και αν τα ειχε κανει ωστοσο,τι εκανα?σφουγγαρισμα και δεν τον μαλωνα φυσικα.

Αυτο που θυμαμαι πως εκανα εγω και παρτο ως tip,ηταν να το εχουμε ως παιχνιδι το γιογιο.Δηλαδη, ποιος θα τρεξει πρωτος μεχρι το γιογιο,τραγουδακια στην τουαλετα οταν τελικα καθοτανε,επαινους κλπ.

Κατι αλλο δυστυχως δεν εχω να πω!Και μετα απο ενα μηνα που τον εστειλα Παιδικο τα ειχε μειωσει πααααρα πολυ,αλλα εκει τον πηγαιναν και καθε 20 λεπτα και αυτο τον βοηθησε!!!!Σκεψου τη δευτερη μερα που ηρθε το σχολικο να τον παρει τον εστειλα και χωρις πανα!

Τωρα οσον αφορα το γυμνουλης,το εκανα μια φορα,γιατι ειχα ακουσει απο καποιους οτι το κανανε και αμεσως μετα ομως του εβαλα βρακακι(στο jubbo θα βρεις φτηνα)Του εβαλα γιατι πρωτον δεν ηθελε εκεινος και επεμενε και γκρινιαζε να του βαλω βρακακι,δευτερον ασε που φοβομουν μην κολλησει οτιδηποτε απο κατω που επαιζε!

Αυτααααα,αν θυμηθω κατι αλλο θα σου πω

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκια!

Καλό μήνα!

@Evi mou: Εννοείται ότι έχουμε σχολή γονέων δεν το ξεχνώ...θα τα πούμε εκεί!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκια!

Καλό μήνα!

@Evi mou: Εννοείται ότι έχουμε σχολή γονέων δεν το ξεχνώ...θα τα πούμε εκεί!

γυρισατε???

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...