Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

γεια σας και απο μενα.........μαρινακι αν μιλησεις στη δωρα .. περαστικα και απο μενα....καλη αναρρωση.....στο ταμ τουμ ε;;;χρονια με πατε πισω ...μπανια καφεδακι....και το βραδυ ποτακι......ωραιες εποχες και εκεινες.....

μπαρπι;;;ψωνιζα παλια απο ενα μαγαζι στη κανκαρη για τις ανιψιες μου αλλα εκλεισε.....στο νικ μπορε να εχει.....ερμου και κανακαρη επι της ερμου νομιζω.....και εχει και ζαρουχλαικα......για εστιατορια δυστυχως δε μπορω να βοηθησω καθολου.....δε το κατεχω.....καλη αυριανη κοριτσια ....σας φιλω.....ζωη ...τοι κανουμε;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@BIKY74:Όλα καλά...ο μπέμπης ακόμα μέσα...φιλιά!

χαχα!!!!εχει καλομαθει μου φαινεται και δε λεει να βγει.....μεχρι 21 εχεις;;....αλλιως τι γινεται;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ευχαριστω κοριτσακια...σημειωσα τις διευθυνσεις και ελπιζω να βρω κατι αυριο!!!

Στο σαιτ της chief λεει πως εχει και εδω (στην ακρατα) ενα μαγαζι που τα εχει...θα ριξω μια ματια πρωτα εδω....μακαρι να τα βρω γιατι ειναι παραγγελια απο την βαφτιστηρα μου..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

πατρινα κοριτσακια .......καλη αναστα ση ...και καλο πασχα σας ευχομαι.......

δωρα μου καλη αναρρωση......και ζωηηηηηηη.....γεννησες;;;;;...ποιος ξερει;;......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις ευχες αναρρωσης!Πηγαν ολα καλα και απο εχθες ειμαι πολυ καλυτερα!

Και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι η Ζωη γεννησε τον αγοραρο :P!Μου εστειλε μηνυμα και εγραφε πως γεννησε την Κυριακη 00:59 προς Δευτερα!

Να της ζησει λοιπον.....υγιης και καλοτυχος να ειναι στη ζωη του!

Σας ευχομαι...............Καλη Ανασταση και καλο Πασχα!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

καλησπερα και από μενα!

καλη Ανασταση και Καλο Πασχα, με υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας!!

Για τη Ζηω μπηκα να σας γραψω, αλλα με προλαβε η Δωρα!

να περασετε τελεια ολες, και το φαγητο με το μαλακο!! :lol:

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Γειά σας κοριτσάκια! Όλα πήγαν τέλεια...καλύτερα από ότι φανταζόμουν!λεπτομέρειες από κοντά...Καλό Πάσχα...πολλά φιλιά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Γειά σας κοριτσάκια! Όλα πήγαν τέλεια...καλύτερα από ότι φανταζόμουν!λεπτομέρειες από κοντά...Καλό Πάσχα...πολλά φιλιά!

μπραβο κοριτσακι μου!!! αναμενουμε τα νεα σας, οτνα επιστρεψετε με το καλο!!! φιλησε μου και τα 2 τα αντρακια σου!!!

κοριτσια Χριστός Ανεστη !!! Υγεια και ευτυχια στις οικογενειες σας ευχομαι!!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

καλημεραααα.....χρονια πολλα ...Χριστος Ανεστη....ναχαιρεστε τις οικογενειες σας....

ζωη ...να σου ζησει ..ο παιδαρος....γεροςκαι ευτυχισμενος παντα......θαπεριμενουμε νεα σου...............

368374hvbaq23d1o.jpg

δωρα μου και εσυ να μας πεις ...ολα καλα ετσι;;..........

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σας κορίτσια. Δυο ερωτήσεις:

Ποιος είναι ο καλύτερος παιδικός στην Πατρα; Ο μικρός μου θα γίνει 2 χρονων σε 3 μήνες.

Θα σας ενδιέφερε να εχουμε ραντεβου για παιχνιδι 2-3 φορες την εβδομαδα σε σπιτια και παιδοτοπους; Περισσότερο για παιδακια απο 18 μηνων ως 3 χρονών. Στο εξωτερικο το playgroup ειναι πολυ διαδεδομενο. Εγω το εστελνα απο 9-12 αυτη την χρονια σε διαφορετικο σπιτι καθε μερα. Το προγραμμα εβγαινε κάθε μηνα. Τα παιδια συνοδευονταν απ'την νταντα ή τη μαμα τους ή και τον μπαμπά τους!

Φιλιά, Αννα

e97556d272.png

Χριστος Ανεστη!

Βικουλα ολα καλα πηγαν,απλα καθε εβδομαδα κανω εξετασεις αιματος για να δουμε τις τιμες ασβεστιου.Η τομη που μου εκανε ειναι αψογη,13 μερες περασαν και ηδη δε φαινεται και παρα πολυ(καταλαβαινεις τι εννοω)

arous οσον αφορα παιδικο σταθμο εγω προσωπικα δεν μπορω να σου προτεινω γιατι ολα ειναι σχετικα!Εκει που στελνω τον 3 1/2 χρ. γιο μου,στην Ηλιοχωρα, ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενη.Πρωτον πηγαινει καθε πρωι χαρουμενος,περναει ομορφα και δευτερον αποκτα και γνωσεις !Για την ηλικια του αυτο που με ενδιαφερει εμενα σα μανα και ως εκπ/κος,ειναι να αισθανεται καλα το παιδι μου,να πηγαινει ορεξατο καθε πρωι,να επιστρεφει χαρουμενο,να ''επικοινωνει''με τα αλλα παιδακια,και ολα τα αλλα επονται....!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Συμφωνώ απολυτα, κι εγω τα ιδια πραγματα θελω. Ειμαι σιγουρη όμως ότι ενω υπαρχουν πολλές και καλες επιλογες για παιδια πάνω απο 3, για 2 χρονων λιγες θα είναι οι καλες επιλογες.

Εχω δει το ροζ μπαλονι, ήταν τελειο για πιο μεγαλα παιδακια,,,

e97556d272.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...