Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολες!!!Περυσι σαν και σημερα,αυτη την ωρα ειχαν αρχισει οι πονοι...ετοιμαζοταν να βγει το ζουζουνι μου!!!Ειμαι πολυ συγκινημενη που τα θυμαμαι,λες και ηταν χθες!Γυρω στις 10 μου εβαλαν τον ορο και 12:30,μετα απο ωδυνες 2,5 ωρων, γεννηθηκε το μπουμπουκακι που εδωσε αλλο νοημα στη ζωη μου!!!Με εκανε να νιωσω πολυ σημαντικη,για πρωτη φορα.Πως νιωθετε καθε χρονο στα γενεθλια των παιδιων σας?

Z&P&M δεν πιστευω να γεννησες ε?:D

Βλεπω οτι δεν ειναι καμια μεσα αλλα δεν πειραζει,ας το δειτε αλλη στιγμη.Ηθελα απλως να το μοιραστω μαζι σας!Καληνυχτα!!!:-)

GowOp3.png

Κοριτσακι μου εισαι η ζωη μου!!!

Καλησπερα σε ολες!!!Περυσι σαν και σημερα,αυτη την ωρα ειχαν αρχισει οι πονοι...ετοιμαζοταν να βγει το ζουζουνι μου!!!Ειμαι πολυ συγκινημενη που τα θυμαμαι,λες και ηταν χθες!Γυρω στις 10 μου εβαλαν τον ορο και 12:30,μετα απο ωδυνες 2,5 ωρων, γεννηθηκε το μπουμπουκακι που εδωσε αλλο νοημα στη ζωη μου!!!Με εκανε να νιωσω πολυ σημαντικη,για πρωτη φορα.Πως νιωθετε καθε χρονο στα γενεθλια των παιδιων σας?

Z&P&M δεν πιστευω να γεννησες ε?:D

Βλεπω οτι δεν ειναι καμια μεσα αλλα δεν πειραζει,ας το δειτε αλλη στιγμη.Ηθελα απλως να το μοιραστω μαζι σας!Καληνυχτα!!!:-)

Ειρήνη να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου...πάντα να είναι καλά κ χαρούμενη

Κοριτσάκια όλα καλά??

γεια και απο μενα......ειρηνη να χαιρεσαι τηνκορακλα σου.......και να χαιρεστε και μενα που ειμαι κατα 1 χρονο μεγαλυτερη...αχ!βαχ!!!...κλαψ!!!!.....μαρινακι ολα καλα....αραγε η δωρα τι εκανε;;;εφυγε;;;οποια μαθει ας γραψει.....κατι......και φυσικα για τη ζωη...γεννησε;;;.....εφυγε;;;δεν εχω καταλαβει.......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

γεια σας κοριτσια!

τι νεα???

βλέπω η Ζωη εχει μερες να φανει, λετε να γεννησε??? της εστειλα και μυνημα αλλα δεν μου εχει απαντησει. αν μαθω κατι θα σας πω.

Η Δωρα ποια μερα θα εκανε το χειρουργειο??

εμεις, αφου περασαμε 1 εβδομαδα εσωκλειστη λογω της ιωσης της Αναστασιας, τωρα κολλησε και η Κωνσταντινα. αλλη μια εβδομαδα μεσα...... ας ελπισουμε να γινει καλα συντομα.

Το καφεδακι να το επαναλαβουμε οταν ανναρωσει η μικρη μου.

Ειρηνη καλωσορισες και να χαιρεσαι το παιδακι σου!!

Σωτηρια, Εύη, Μαρινα, Βικυ, εσεις ειστε καλα?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια δεν γέννησα...μην αγχώνεστε! Θα σας ενημερώσω! 21.04 έχω ΠΗΤ!φιλιά!

Με το καλό λοιπόν!!!!

Βίκυ χρόνια πολλά κ τα καλύτερα έρχονται

Evi-c περαστικά σας κ υπομονή

η Δώρα αύριο θα φύγει για Αθήνα κ το χειρουργείο στις 14/4

καλημερα και απο μενα.......ζωη κοιτα να γεννησεις μεχρι τις 21 ...να το βγαλουμε κριαρακι το μπομπιρα!!!χαχαχ!!!

ευη ολα καλα .....τελειωνουν και τα σχολεια ..και θα εχουμε και τα παιδια στα σπιτια ...πανικ θα γινει......σ'ευχαριστω μαρινακι για τα χρονια πολλα......!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Kαλημέρα σε όλες, κορίτσια χρειάζομαι τη βοηθειά σας. Εχουμε εξοχικό στη Ν.Μανολάδα κ θα κατέβουμε για Πάσχα, σκεφτόμουν όμως μήπως πηγαίναμε την ημέρα του Πάσχα να φάμε έξω σε κάποιο εστιατόριο, ρώτησα στην Πεινακοθήκη στα Βραχνέϊκα αλλά μου είπαν ότι ειναι κλειστά... Γνωρίζεται κάποιο καλό εστιατόριο να κάνω κράτηση;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπερα σε ολες!!!Ευχαριστω και για τα καλωσορισματα και για τις ευχες σας!Ευτυχως παρα τις γκρινιες των παππουδογιαγιαδων,ολα πηγαν καλα και το παιδι το καταχαρηκε κι ας μην ηξερε γιατι γελαγαμε ολοι σαν χαζοι και στηνομασταν για φωτογραφιες...:tongue:Και η τουρτα τελεια κοριτσια,ετοιματζιδικη αλλα φοβερη!Με πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω φωτογραφιες.

jesgk:Εχω τοσο καιρο να παω για φαγητο εξω που δε νομιζω πως μπορω να σε διαφωτισω.Οι αλλες κοπελες μπορει να ξερουν.

GowOp3.png

Κοριτσακι μου εισαι η ζωη μου!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια....ψάχνω για χώρο για το τραπέζι της βάφτισης

κάτι που να είναι ασφαλές για τα παιδάκια κ μάλλον έξω

καμιά ιδέα....

Καλησπέρα Κατερινάκι, εγώ βαπτίζω τον μικρό μου στις 19/6 και έχουμε κλείσει στο Τam Toom. Θέλαμε κάτι να ξεφεύγει λίγο από τα κλασικά, ναι μεν φαγητό για τους συγγενείς, αλλά να πιούμε και τα ποτάκια μας, να κάνουμε και καμιά βουτίτσα. Το έκλεισα γιατί άκουσα καλά λόγια, έχουν γίνει πολλοί γάμοι και βαπτίσεις τον τελευταίο χρόνο εκεί. Και φυσικά συνεννοήθηκα να μου διαμορφώσει ειδικό χώρο για τα παιδιά.

Καλησπερα!!!!!! Γνωριζει καποια κοπελα που ακριβως πωλουνται ρουχα barbie στην Πατρα?Μενω Αιγιο εδω και λιγο καιρο αλλα δεν εχω ιδεα απο Πατρα...θα σας ημουν ευγνωμων!!

Στην Αθηνα τα εβρισκα στα καταστηματα chief...δεν ξερω αν τα χουν κ εκει

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα! Περάστικά να είναι στη Δώρα! Οποια μιλήσει μαζί της ας τα μεταβιβάσει!

Το Ταμ Τουμ τι είναι βρε κορίτσια; Πρώτη φορά το ακούω;;;;

Ρούχα barbie πωλούνται σίγουρα στο Παντα στην Οβρυά. Είναι μαγαζί με παιχνίδια σαν το jumbo και έχει ένα τμημα με ροζ ροζ ροζ ρούχα!

Εχει και στο κέντρο νομίζω δε θυμάμαι οδό αλλά είναι σε μία από τις κάθετους οδούς μεταξύ Πατρέως και Γούναρη. Ελπίζω να βοήθησα!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Το Ταμ Τουμ τι είναι βρε κορίτσια; Πρώτη φορά το ακούω;;;;

Εvi, το Tam Toom είναι ένα μπαράκι στο Ρίο, που από πέρισυ, αν δεν κάνω λάθος, κάνει και κάποιες εκδηλώσεις στυλ γαμου και βαπτίσεων. Πάντως σε γάμο που πήγα, μου άρεσε, ήταν κατι διαφορετικό από την κλασική δεξιωση. Αυτά, μην θεωρηθεί ότι κάνω και διαφήμιση......

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...