Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@BIKY74: Εγώ κατάλαβα ότι θα είμαστε 4...doroula, katerinaki7575, BIKY74, Z&P&M...η evi-c δεν θα έρθει τελικά γιατί αρρώστησε η Αναστασία...οπότε σι γιου τουμοροου!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

@BIKY74: Εγώ κατάλαβα ότι θα είμαστε 4...doroula, katerinaki7575, BIKY74, Z&P&M...η evi-c δεν θα έρθει τελικά γιατί αρρώστησε η Αναστασία...οπότε σι γιου τουμοροου!

αύριο...εκτός απροόπτου βεβαίως βεβαίως...:P:p

Οκ πάει και αυτή η συνάντηση...την άλλη βδομάδα ποια μέρα είπαμε???για να κανονίσω να γεννήσω μετά!χαχα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Είστε όλες καλά? Ήταν να έρθω και εγώ σήμερα στη συνάντηση αλλά είχα το μωρό και όταν είδα τη βροχή το ανέβαλλα! Κανονίστε την επόμενη εβδομάδα please! Τετάρτη Πέμπτη δε μπορώ αλλά τις υπόλοιπες μέρες είμαι μέσα! Άντε βρε Ζωή να σε δω και εγώ πριν γεννήσεις που έχω 10 μήνες να δω κοιλιά τούρλα!!!!

@Katerinaki7575: Πάλι καλά έφτασαν τα πλήκτρα σου για να με ρωτήσεις αυτό που ήθελες!χαχα!Λοιπόν πήγα τον είδα και μου άρεσε πολύ...κρίμα που δεν τον είχα ακούσει νωρίτερα...δεν ήταν καθόλου κοφτός ή κάπως...αλλά δεν θα με αναλάβει...παρ'όλαυτά εγώ τον συμπάθησα και θα ξαναπάω για τα ΠΑΠ μου! Τώρα παίρνει το τηλέφωνο φωτιά να κανονίσω και ετοιμαζόμαστε για την έξοδο...να φύγουμε 3 και να γυρίσουμε 4!χαχα! αν υπάρξει κανένα απρόοπτο θα ενημερώσω!φιλιά!

@Katerinaki7575: Πάλι καλά έφτασαν τα πλήκτρα σου για να με ρωτήσεις αυτό που ήθελες!χαχα!Λοιπόν πήγα τον είδα και μου άρεσε πολύ...κρίμα που δεν τον είχα ακούσει νωρίτερα...δεν ήταν καθόλου κοφτός ή κάπως...αλλά δεν θα με αναλάβει...παρ'όλαυτά εγώ τον συμπάθησα και θα ξαναπάω για τα ΠΑΠ μου! Τώρα παίρνει το τηλέφωνο φωτιά να κανονίσω και ετοιμαζόμαστε για την έξοδο...να φύγουμε 3 και να γυρίσουμε 4!χαχα! αν υπάρξει κανένα απρόοπτο θα ενημερώσω!φιλιά!

a!!!κριμαααα......οτι ειναι καλος ..ειναι.....στο ειπα....αλλα οτι και δε θα σε αναλαβει στο ειπα.....οποτε τωρα;;;φευγετε για εξω;;η' για αθηνα;;ενημερωσε μας......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Για τα ΠΑΠ μην ανησυχείς...σου έχω εγώ καλή πρόταση...

ΜΕ το καλο Ζωή μου όπου κι αν πας τελικά....

Βίκυ74 ολα καλά??

ΕύηΜΟΥ τέλεια τα καδράκια κ τα κεράκια....αλήθεια από που πήρες τα κεριά? Να δω πότε θα γραφτώ στο μπογκάκι σου

Σωτηρία που είσαι παιδί μου? είστε καλά???

Διαφημίσεις

κορίτσια....ψάχνω για χώρο για το τραπέζι της βάφτισης

κάτι που να είναι ασφαλές για τα παιδάκια κ μάλλον έξω

καμιά ιδέα....

Εμένα μου άρεσε πολύ στον Ιπποκάμηλο που έχει και τον παιδότοπο δίπλα!Αλλά δεν είμαι η κλασική περίπτωση για προτάσεις βαφτίσεων!

καλημερα και απο μενα.......μαρινακι...ο ιπποκαμηλος που ειπε η ζωη ...ειναι μια καλη ιδεα....απο κει και μετα δεν ξερω πολλα......το συμποσιο....ιφιγενεια.....μονο που δεν ξερω αν ειναι για εξω αυτα......στο ριο εκει μηπως υπαρχει κατι...........

ζωη τι θα κανεις τελικα;;;δε μας ειπες;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημερα girls!

Εμενα ο Ιπποκαμηλος δε μου αρεσε ,μια φορα πηγα και δεν ξαναπαω.Μη με μαλωσετε ομως τη γνωμη μου λεω και μου αρεσει να ειμαι ειλικρινης!Γουστα ειναι αυτα,αλιμονο !

Μαρινακι μου καλο και ομορφο, εξαρταται που θα γινει η βαπτιση,προς πια μερια της Πατρας,εκλεισες εκκλησια?Πιστευω πως απο 'κει πρεπει να ξεκινησεις!Αν εκλεισες,που εκλεισες?

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Για τόσο έξω από την Πάτρα ξέρω ένα άλλο που είναι τύπου ιππικός όμιλος

κ μαζεύονται κ αυτοί που κάνουν μότο κρος

δηλαδή δεν έχω πάει,εχει πάει ο Α. αλλά αν πάω μακριά για τραπέζι εκεί θα πάω

δεν ξέρω δεν ξέρω...

Δωράκι...που ήσουνα όταν σε πήρα τηλ μετά??

Ζωή που είσαι ρε?????????????

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...