Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Evi-c: Αύριο το βράδυ αν είναι θα σου στείλω μήνυμα αν τελικά πάμε την Τετάρτη!

ΒΙΚΥ74: Πάμε στις 10??όχι και μισή αν πρέπει να φύγεις πριν τις 12...μία ώρα δεν είναι αρκετή!

Katerinaki7575: Τετάρτη είπαμε μπορείς, εεεε?

Doroula: Που εξαφανίστηκες εσύ πάλι? Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Evi mou- Sotiria: Συμμαθήτριες τι θα γίνει εσείς θα έρθετε για καφέ? Θα ξαναπάτε Σχολή γονέων εσείς ή θα γίνω μόνο εγώ η super mama?

* Ναι για οργανωθείτε και οι καινούργιες για να σας γνωρίσουμε!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια για ποτε κανονισατε τελικα?Παιρνετε και τα παιδακια μαζι ή ειναι μονο για μαμαδες?Δεν υποσχομαι οτι θα ερθω γιατι εχω ενα μπερδεματακι αυτη την εβδομαδα, αλλα θα προσπαθησω,θα ηθελα να σας γνωρισω.:)

GowOp3.png

Κοριτσακι μου εισαι η ζωη μου!!!

Εγώ θα πάω στη σχολή Ζωή σίγουρα! Θες να σου κρατήσω σημειώσεις;;;;;

Για τη συνάντηση δε μπορώ! Καλά να περάσετε πάντως!

Να καλωσορίσω και εγώ τα νέα μέλη!

Δε μπαίνω πολύ συχνά γιατί έχω μπλέξει με ετοιμασίες και άλλα διάφορα χομπίστικα πραγματάκια! (Δίνω χρόνο σε μένα και στα θέλω μου που λέει και η κυρία μας...)

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!

Να 'μαι και ΄γω για να κλεισει το καρε!

Βλεπω νεο αιμα στο group....!Καλως ηρθατε λοιπον σουσουραδες!

Οσο για μενα,καλα ειμαι,λιγο αγχος για την επεμβαση!Την επομενη εβδομαδα χειρουργουμαι,πω-πω περνανε γρηγορα οι μερες!

Για καφε ειμαι μεσα.....,πρωι καλυτερα!

Να πουμε γι' αυριο ΒΕΣΟ?

Οι καινουριες μπορουν?

Λοιπον,γραψτε, γι' αυριο ειστε μεσα?

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Κοριτσια για αυτη την εβδομαδα και μεχρι και την επομενη Δευτερα δε νομιζω να μπορεσω αφου εχουμε και τα πρωτα μας γενεθλια (11/4):D και ειμαι λιγο αγχωμενη να τα εχω ολα αψογα!!!

doroula:εχεις μπροστα σου καποιο χειρουργειο?Περαστικα ευχομαι!!!

GowOp3.png

Κοριτσια για ποτε κανονισατε τελικα?Παιρνετε και τα παιδακια μαζι ή ειναι μονο για μαμαδες?Δεν υποσχομαι οτι θα ερθω γιατι εχω ενα μπερδεματακι αυτη την εβδομαδα, αλλα θα προσπαθησω,θα ηθελα να σας γνωρισω.:)
Κοριτσια για αυτη την εβδομαδα και μεχρι και την επομενη Δευτερα δε νομιζω να μπορεσω αφου εχουμε και τα πρωτα μας γενεθλια (11/4):D και ειμαι λιγο αγχωμενη να τα εχω ολα αψογα!!!

doroula:εχεις μπροστα σου καποιο χειρουργειο?Περαστικα ευχομαι!!!

και εμεις θελουμε να σε γνωρισουμε ειρηνη....

αν μπορεις εστω και για λιγο αυριο θα χαρουμε να σε δουμε......χρονια πολλα στο πιτσιρικακι σου.....μην εχεις αγχος ολα θα ειναι τελεια....εγω εχω στις 10 γενεθλεια ....χαχαχ!!!.......

.

Ξέχασα να πω πως εγώ μπορώ μόνο κανα πρωινό παιδότοπο για καφέ! Αν θέλει καμία ας το πει!

εβη τι καλα φτιαχνεις;;;πως θα τα δουμε;;;

Ισχυει το αυριανο στις 10 BEΣO?Απαντηστε girls γιατι πρεπει να κανονισω καποια πραγματα...

μεχρι τωρα δωρα μου ισχυει ....αν μπορεις κανονισε το ....το βραδυ θα ειναι το σιγουρο ο.κ....απο τη ζωη ...και μονιζα απο την εβη σι....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγω απο εβδομαδα θα μπορω μαλλον.

Βικυ:Θελετε να με γνωρισετε εε?:lol:Τετοιο φρουτο:tongue:,μη με χασετε!!!χιχι!!!:lol:

Με τα γενεθλια να δω τι θα κανω που ολοι οι παππουδογιαγιαδες ειναι χωρισμενοι και δεν ξερω τι να κανω...θα ειναι ολοημερο το γλεντι,για να ερθουν ολοι διαφορετικη ωρα!!!Και ολοι θα θελουν να δουν το σβησιμο του κεριου!Θα το σβηνουμε και θα το ξανα αναβουμε?:roll:

GowOp3.png

Ειρήνη ωραία μπερδεμένη φάση για τα γενέθλια! Τουλάχιστον θα χαρεί η μικρή τέσσερα δώρα και πολλές φορές σβήσιμο αφού μια δεν τους φτάνει ποτέ!

Βίκυ πέρνα από το blog μου!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

ΟΚ, αύριο στις 10.00 θα έχω χοντρή κοιλιά για να με γνωρίσετε!χοχοχο!

Evi mou: Πές στην κυρία please ότι έχω ραντεβού στο γιατρό και γι αυτό θα λείψω!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Εγω απο εβδομαδα θα μπορω μαλλον.

Βικυ:Θελετε να με γνωρισετε εε?:lol:Τετοιο φρουτο:tongue:,μη με χασετε!!!χιχι!!!:lol:

Με τα γενεθλια να δω τι θα κανω που ολοι οι παππουδογιαγιαδες ειναι χωρισμενοι και δεν ξερω τι να κανω...θα ειναι ολοημερο το γλεντι,για να ερθουν ολοι διαφορετικη ωρα!!!Και ολοι θα θελουν να δουν το σβησιμο του κεριου!Θα το σβηνουμε και θα το ξανα αναβουμε?:roll:

αχ!!βαχ....δλδ εσεις την πληρωνετε ε;;;δεν πειραζει ...αστο να το ευχαριστηθει το παιδι....:Dοποτε μπορεις παμε παλι απο την αλλη βδομαδα.....

Ειρήνη ωραία μπερδεμένη φάση για τα γενέθλια! Τουλάχιστον θα χαρεί η μικρή τέσσερα δώρα και πολλές φορές σβήσιμο αφού μια δεν τους φτάνει ποτέ!

Βίκυ πέρνα από το blog μου!

περασα και επαθα πλακα....ευη εισαι ταλενταρα.....σκοπευω και εγω ν'ασχοληθω με την τεχνικη χαρτοπετσετας.....για να δουμε!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...