Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@evi mou: Μάλλον δεν είχες κάνει refresh στη σελίδα...μη στα ξαναλέω!χαχα!Τι θα κάνετε θα έρθετε την άλλη βδομάδα?

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@eirini ag: Από ότι κατάλαβα είμαι υπεύθυνη "καλησπεράκιας" του parentscafe της Αχαϊας αυτό το διάστημα! Ούτως ή άλλως έχουν χαθεί οι άλλες...και μπαίνω κάθε μέρα μόνη μου και γράφω! Καλώς μας βρήκες!

να μαι λοιπον ...εγω εδωωω........καινουριες αφιξεις βλεπω....καλως μας ηρθατε....

ζωη ..εισαι η σταθερη αξια του καφε μας.....πως ειναι μαξιμος;;;το μπεμπε;;ποτε ερχεται..;;υπολοιπες ειστε καλα;;δωρα τι εγινε με τον θυροειδη σου;;;εγω εχω λιωσει στη κουραση γιατι ειπαμε να βαψουμε το εξοχικο.....για πασχα ...και τα εχω παιξει....

και μολις τωρα εβαλα θερμομετρο στον αλεξανδρο...και εχουμε πυρετο...........

αυτα τα νεα.....την αλλη βδομαδα παμε για καφε;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλησπερίζω την "καλησπεράκια" μας κ τα καινούρια κοριτσάκια...

Καλώς μας ήρθατε...

Βίκυ74 τελειώσατε τουλάχιστον με τα βαψίματα?

κ εμείς για άλλη μια φορά άρρωστοι...ξεκίνησε από τον Οδυσσέα κ

μάλλον θα κολλήσουμε όλοι ξανά

αν είμαστε καλά την άλλη εβδομάδα πάμε για ένα πρωινό καφεδάκι

αλλά να πάμε έτσι???

Πείτε μέρα...εμπρός

για μένα όλες το ίδιο αρκεί να το ξέρω από την προηγούμενη

καλό βράδυ

@BIKY74: Ναι αν δεν ήμουν και γώ να σας πρήζω κάθε μέρα και να χαιρετώ τις νέες αφίξεις θα το κλείναμε το μαγαζί!χαχα! Ο Μάξιμος έμεινε και σήμερα σπίτι...2 εμετούς έχει κάνει στο σύνολο αλλά δεν τρώει τίποτα...μόνο νερό πίνει! Οπότε κάνω την οικονομία μου...χμ! Πυρετό ως 38 σήμερα! Δυστυχώς και γώ νιώθω κάπως...ελπίζω να την γλίτωσα με τον έναν εμετό και να μην κόλλησα για τα καλά! Στις 19.04 (ΠΗΤ) και ελπίζω να κάτσει μέσα ως τότε για να έχουν φύγει τα μικρόβια!χαχα! Α τώρα που είπες εξοχικό επειδή αυτό το διάστημα ψάχνω να φύγω από τη ΔΕΗ βρήκα την aegean power που έχει ένα πρόγραμμα για εξοχικές κατοικίες για τσέκαρέ το μήπως σας συμφέρει? Λέω εγώ τώρα...αλλά και για το σπίτι καλοί μου φαίνονται γιατί λαμβάνοντας μηνιαίο λογαριασμό σίγουρα κάνεις καλύτερο έλεγχο από τον εκκαθαριστικό και τον έναντι...

@Katerinaki7575: Άστα...με τις ιώσεις! Ελπίζω να μην κολλήσετε και σεις και τα μικρά! Ναι πάμε για καφεδάκι...πρωινή ώρα αν μου πείτε την προηγούμενη και αν ο Μάξιμος είναι στο σταθμό μπορώ...για καλύτερη πρόσβαση πάντα προτείνω τη ΒΕΣΟ...δεν παίρνω ποσοστά αλλά τη βρίσκω που έχει πάρκινγκ και δεν ταλαιπωρούμαι! Ότι αποφασίσετε...αν αποφασίσετε μου λέτε!χαχα! Άντε να φτιάξει πάλι ο καιρός...

@Doroula: Τι έγινε κοριτσάκι????Κανένα νέο με το θυροειδή??

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!Z&P&M περαστικα σας!!!Μην ερχεσαι και πολυ κοντα στην οθονη και κολλησουμε κι εμεις!!:shock::lol:Περιμενεις μπεμπακι συντομα αν καταλαβα καλα?Με το καλο και χωρις γριπουλες....:D

GowOp3.png

Κοριτσακι μου εισαι η ζωη μου!!!

μπραβο βρ ζωη.....κριαρακι θα βγει το παιδι.....σαν και μενα.....ωραιο ζωδιο....!!!λοιπον ....λεωωωω μεραααα για καφεεεε...πεμπτη ;;;; βολευει καμια;;;.........καλο σκ να εχετε....δωρα ...που εισαι;;; πες μας για το θυροειδη!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Πέμπτη αν δεν έχω γεννήσει είμαι μέσα!!!

Ο καιρός δεν περνάει...τρέχει και μου τη σπάει αυτό η αλήθεια είναι...και ο Μάξιμος είναι ήδη μεγάλο παιδί και μου λέει όλο σοφά...και τώρα έρχεται και ο άλλος και σύντομα θα μου λέει και αυτός τα δικά του...

Διαφημίσεις

@eirini ag: Τώρα είναι πάλι καλά ο μικρός οπότε ξαναπλησιάζω την οθόνη!χαχα!Και ως ακόμα έγκυος πλησιάστε όσες θέλετε να σας κολλήσω εγκυμοσύνη!χαχα!

@ΒΙΚΥ74-Katerinaki7575 (και οι υπόλοιπες αλλά δεν βλέπω κίνηση): Άντε πάμε Τετάρτη αλλά ας μπούμε αύριο το βράδυ για το τελικό ΟΚ!ΟΚ?

@Sotiria-Evi mou-Evi c: Τι θα κάνετε θα πάει καμιά σας την Τετάρτη γιατί πρέπει να πάω στο γιατρό στις 20.30 και δεν θα μπορέσω να έρθω! Αν είναι πείτε μου αλλιώς να την πάρω τηλέφωνο να ακυρώσω!

καλησπερα κοριτσια. ισως να μπορεσω κι εγω για καφεδακι την τεταρτη.ζωη παρε με τηλεφωνο αν κανονισετε γιατι δεν πολυ μπαινω.

σχολη εγω οχι την τεταρτη, και ποτε πια.... αυτα

ααααα και καλως μας ηρθατε τα καινουρια κοριτσια! να ερθετε για καφεδακι να σας γνωρισουμε!!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

ωραια οποτε ..παμε κατα τις 10 .30;;;ειναι καλα ;;12 παρα πρεπει να φυγω για τον μικρο....και νωριτερα αποτις 10 με παιρνει....;10 ;;;......σας βολευει;;εστω 1 και μετα ερχονται και οι υπολοιπες!!!για ελατε να οργανωθουμε!!!!!.......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...