Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Πάω να κάνω την σκορδαλιά μου...τα χόρτα μου είναι ήδη έτοιμα...ο μπακαλιάρος πλυμένος...η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά!χαχαχαχαχα!και αν δεν είχα και γερμανική καταγωγή θα ζύμωνα και ένα ψωμάκι...

ευγε παιδι μου!!!! εμας θα μας τραπεζωσει η πεθερα αυριο, γιατι δουλευω. αν ειναι καλυτερα η Αναστασια θα παμε εκει, αλλιως θα εθρουν αυτοι στο σπίτι.

καλη αυριανη και καλό σ/κ κοριτσια!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιορτάζουν τα Ευάκια μας????Χρόνια πολλά να σας χαιρόμαστε...μόλις γυρίσαμε από το πίκ νικ μας στη θάλασσα...ο Μάξιμος ξερός!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

καλημερα!!

εγω δεν γιορταζα χθες, ειμαι Ευδοκία.

εμεις χαλαρα περασαμε χθες, το πρωι δουλευα, και μετα το μεσημεριανο φαγητο πηγαμε βολτα στην εξοχη.

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

τελικά ποια γιόρταζε χτες??? Μόνο η ΕύηΜου???? Αν ναι χρόνια πολλά Εύη

Δωρούλα?????????? τι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες??? τι θα κάνεις πάλι βρε Δωράκι?

Θα μιλήσουμε αύριο οπωσδήποτε να μου πεις..τώρα που πήρα χαμπαρι είναι αργά...

Ζωή πως τα πας??? Αντέχεις??

Διαφημίσεις

@Katerinaki7575: Αντέχω...μια χαρά ακόμα! Βέβαια είπα να χαλαρώσω από δώ και πέρα γιατί το τελευταίο διάστημα την έχω δεί Παρλιάρος και μαγειρεύω όλη μέρα...

@συμμαθήτριες σχολής γονέων: Αύριο έχουμε σχολή...θα έρθετε όλες ή θα μείνω μόνη μου τελικά με την ξινή????

@συμμαθήτριες σχολής γονέων: Αύριο έχουμε σχολή...θα έρθετε όλες ή θα μείνω μόνη μου τελικά με την ξινή????

για μονη σου σε βλεπω χαχα

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Καλησπέρα σε όλες! μένω και εγώ στην Πάτρα και καινούργια στο forum (στο parents cafe) και θα ήθελα να μάθω, τι είναι αυτή η σχολή γονέων που λέτε; μπορώ να συμμετέχω και εγώ; ο μικρός μου είναι 11 μηνών, μπορώ να συμμετάσχω ή είναι πολύ νωρίς ακόμα για εμάς; Ευχαριστώ.:confused:

Διαφημίσεις

@Μητσάκι: Καλησπέρα και καλώς μας βρήκες! Η Σχολή γονέων είναι συναντήσεις που γίνονται δωρεάν από το Δήμο σε ένα χώρο στη Γούναρη οι εγγραφές ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 για τη φετινή σχολική χρονιά...οπότε αν θέλεις να πάς θα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους από το Σεπτέβριο του 2011. Εμείς είμαστε στο τμήμα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας...οπότε από Σεπτέμβρη αν κάνουν πάλι τέτοιο τμήμα μπορείς να πάς μιας και ότι συζητηθεί θα το βρείς μπροστά σου...Καλό βράδυ!

@Μητσάκι: Καλησπέρα και καλώς μας βρήκες! Η Σχολή γονέων είναι συναντήσεις που γίνονται δωρεάν από το Δήμο σε ένα χώρο στη Γούναρη οι εγγραφές ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 για τη φετινή σχολική χρονιά...οπότε αν θέλεις να πάς θα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους από το Σεπτέβριο του 2011. Εμείς είμαστε στο τμήμα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας...οπότε από Σεπτέμβρη αν κάνουν πάλι τέτοιο τμήμα μπορείς να πάς μιας και ότι συζητηθεί θα το βρείς μπροστά σου...Καλό βράδυ!

Σ'ευχαριστώ πολυ, μάλλον δεν είναι ακόμα για εμάς τα τμήματα αυτά. Πάντως θα πάω τον Σεπτέμβρη να δω, εξάλλου ο μπεμπακος τότε θα είναι 16 μηνών. και πάλι thanks.:D

@συμμαθήτριες της σχολής γονέων: Τι θα κάνετε κυρίες μου δεν θα έρθετε πάλι???Χτές μπορώ να πώ ότι ήταν πολύ ωραία μιας και η κυρία μας δείχνει να χαλάρωσε και όλη η κριτική μας έπιασε τόπο...τουλάχιστον έτσι ήταν χτές! Είμασταν μόνο 6 αλλά μας έβαλε με τη σειρά να μιλήσουμε για τον εαυτό μας και γενικότερα για το τι μας απασχολεί...(δουλειά,σπίτι, παιδιά, η σχέση μας με το σύντροφο, αν μας βοηθάει αρκετά κτλ.)...όταν τελειώναμε η κάθεμια (μετά από 10 λεπτά περίπου) τότε απαντούσε σε απορίες αν δείχναμε να έχουμε ή έδινε συμβουλές αν δείχναμε προβληματισμένες...Θα με αφήσετε μόνη μου εκεί???

Α!και για τα πρακτικά ο Μάξιμος έφερε και την ωραία ίωση της γαστρεντερίτιδας...ελπίζω μόνο μην θέλει και ο μικρός να έρθει νωρίτερα και συναντηθεί με τέτοιο μικρόβιο!Περαστικά μας!χαχα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...