Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ελα εδω ειμαστε,σκαμε μυτη σιγα-σιγα!

Καλημερα!

θελω να φτιαξει κι αλλο ο καιρος,ζηταω πολλα?Εεεε δε νομιζω!

Αχ εγω κοριτσια παω για ολικη θυρεοειδεκτομη και συντομα:(!Εχει καποια απο εσας παρομοια εμπειρια?Αρχισα την ερευνα,γιατρους κλπ.Την τεταρτη εχω κλεισει ραντεβου Αθηνα στο γιατρο Λινό (χειρουργει στο Υγεια) .

Και εν συνεχεια στον Ανδρικοπουλο στο Ολυμπιον.

Ρε γαμωτο εκει που δεν το περιμενουμε, τσαααακ, να 'σου και σκαει το προβλημα...!:-( Άι στην ευχη....

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@doroula: Πω βρε παιδί μου! Αλλά καλά κάνεις και παίρνεις διάφορες γνώμες...ο παππούς μου και η θεία μου έχουν κάνει αλλά δεν το έζησα από πολύ κοντά και δεν ξέρω πως ένιωθαν πριν-κατά τη διάρκεια & μετά αλλά ξέρω ότι τα επόμενα χρόνια δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Εύχομαι να σου πούν ότι είναι κάτι ρουτίνας και να ταλαιπωρηθείς όσο γίνεται λιγότερο...φιλιά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλησπερα σε ολες.. Εχω πολυ καιρο να γραψω εδω! :D

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Ζωη γιναμε φιλες προσφατα στο face και εχω να πω πως ο Μαξιμος ειναι κουκλι ζωγραφιστο!!! :D

Doroula δεν εχω αναλογη εμπειρια, αλλα ειχαν ανοιξει σχετικο θεμα καποια κοριτσια εδω στο καφε! Μηπως να εριχνες μια ματια και να τις ρωτουσες? Εκεινες ισως ξερουν να σου πουν! Ευχομαι ολα να πανε καλα και ταχεια αναρρωση! Το θεμα βρισκεται εδω:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2178

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

@sweet-february: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το Μάξιμο...καλός είναι...τι να πώ και γώ σα μάνα...αλλά είναι ταλιμπάν απ ότι μαθαίνω από την κυρία του στο σταθμό και μάλλον θα χρειαστώ αναμορφωτήριο σύντομα!χαχα! Και λέω ότι το μαθαίνω γιατί εμένα μου φαίνεται μια χαρά...χα!χα!μάλλον θα έχω και γώ πρόβλημα!

Διαφημίσεις

Ελα εδω ειμαστε,σκαμε μυτη σιγα-σιγα!

Καλημερα!

θελω να φτιαξει κι αλλο ο καιρος,ζηταω πολλα?Εεεε δε νομιζω!

Αχ εγω κοριτσια παω για ολικη θυρεοειδεκτομη και συντομα:(!Εχει καποια απο εσας παρομοια εμπειρια?Αρχισα την ερευνα,γιατρους κλπ.Την τεταρτη εχω κλεισει ραντεβου Αθηνα στο γιατρο Λινό (χειρουργει στο Υγεια) .

Και εν συνεχεια στον Ανδρικοπουλο στο Ολυμπιον.

Ρε γαμωτο εκει που δεν το περιμενουμε, τσαααακ, να 'σου και σκαει το προβλημα...!:-( Άι στην ευχη....

ωχ!!περαστικα βρε δωριτσα.....δυστυχως δεν εχω ιδεα ...αλλα καλα κανεις και το ψαχνεις....ευχομαι ολα να σου πανε καλα...!!!!!

καλημερα και απο μενα .....οντως εχουμε χαθει πολυ......σημερα απ'οτι καταλαβα θα πατε για καφεδακι.....δεν μπηκα χθες αμα ηταν θα το κανονιζα ...δε πειραζει .....με την αλλη.....πρπει να παω να παρω τσαρουχια και στολη για τα παιδια για τις γιορτες του σχολειου.......αν μπορει καποια την αλλη βδομαδα ..παμε παλι για καφε.....τριμερο την κανω για αθηνα ....εχουμε και συναντηση απ την παλιο παρεα του αλλου τοπικ....γοργονες σε διαιτα.....οποτε τα λεμε απο δευτερα .....φιλια....καλα να περασετε τριημερο ......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@Συμμαθήτριες της σχολής γονέων: Προτείνω την άλλη φορά να αφήσουμε τα αυτόματα στο σπίτι...απ ότι κατάλαβα δεν ξέρω αν θα μπορέσει η κυριούλα να μας χειριστεί και την κόβω να προτείνει να μας αναλάβει άλλος εισηγητής!χαχαχαχαχα!με πέθανε σήμερα...σκεφτόμουνα πολλά από αυτά που έλεγε κατά τη διάρκεια και παραλίγο να με πιάσει σπαστικό γέλιο...είναι φοβερή!φοβήθηκα μη μου σπάσουν τα νερά από το γέλιο!χαχαχα!

@BIKY74: Κρίμα που δεν το είδες χτές...ωραία ήταν στη ΒΕΣΟ καθήσαμε στον ήλιο και τα είπαμε 2 ωρίτσες...κυνήγαγε η Εύη πού και πού την Κωνσταντίνα αλλά είναι τέλειο να βλέπεις μια τόσο μικρούλα να κάνει του κεφαλιού της!αν είναι κανονίζουμε να πάμε και την άλλη βδομάδα...Καλά να περάσεις στην Αθήνα...μ αρέσει που θα βρείς και χρόνο να δεις τις γοργόνες!!!είσαι πρότυπο...

@evi-c: Είπα στη κυρία μας ότι αρρώστησες...χμ...δεν της είπα για την επόμενη Τετάρτη που θα λείψεις...αν είμαι θα της το πώ τότε...όχι τίποτ αλλο είναι και αυστηρή!χαχαχαχα!

Διαφημίσεις

@sotiria & evi mou: και όταν φύγατε πήρε αυτό το χαλαρό υφάκι που διαθέτει για να κάνει και το ξινό σχόλιο γελώντας πάντα βέβαια και λέει χαχα!πολλές φορές άτομα που έχουν ίδιες απόψεις μένουν και κοντά...λέω και γώ και είναι και κουμουνιστές!πέθανα! Και λέει η κυρία δεν ξέρουμε αν άφησαν τις τσάντες επειδή ήθελαν να είχαν μείνει άλλο λίγο ακόμα και πετάγεται η Ξένια και λέει πολύ πετυχημένα ή επειδή δεν άντεχαν άλλο και έφυγαν πανικόβλητες!χαχαχαχαχαχαχ!

Ζωουλα τι ειναι αυτη η σχολη γονεων? Νομιζω πηγαινε και η κουμπαρα μου οσο εμενε Πατρα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα κι από μενα!

τι ηταν παλι αυτο το χθεσινο......χαλια χαλια χαλια......

σημερα καλυτερα ειμαι , ηρθα στη δουλεια. απο ορεξη ομως δεν εχω πολυ.

Χθες το βραδυ εκανε και η Αναστασια διαρροια και την κρατησα σπιτι σημερα. μολις ξυπνησε εκανε και εναν εμετο, και εδεσε το γλυκο....

Ζωη, σουργελο ειναι μου φαινεται η δασκαλα, ε? αληθεια δεν εχω καμια ορεξη να ξαναρθω...... πφφφφ

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

@sweet-february: Η σχολή γονέων είναι κάτι συναντήσεις που κάνουμε κάθε Τετάρτη και διοργανώνονται από το Δήμο...κάποιες από δω είμαστε στο τμήμα προσχολικής ηλικίας!

@evi-c: Ελπίζω να συνέλθετε γρήγορα...είναι κρίμα γιατί έχει και ωραίο καιρό...να πάτε καμιά βόλτα αύριο...έλα έλα ασε εσύ τις δικαιολογίες τεμπέλα...να την δεις από κοντά και μετά μας ξαναλές...πάντως αν συνεχίσω ως το Μάιο τη βλέπω αυτή να χρειάζεται ψυχολόγο και όχι εμείς...χαχα!Μου είπε μια φίλη μου ότι έχει μια γνωστή εδώ στην Πάτρα που κάνει και αυτή σχολή γονέων αλλά όχι του δήμου αλλά από κάποιο υπουργείο και της είπε να την πάρω τηλέφωνο να μου πεί...δεν την πήρα γιατί γενικά μου αρέσει να τελειώνω όταν έχω αρχίσει κάτι...συν ότι μου σπάει το γεγονός που αλλάξαμε εισηγητή και θα σταματήσουμε εμείς...αν δεν της αρέσει το στυλ μας να μας βρεί αλλη ο Δήμος.

Πάω να κάνω την σκορδαλιά μου...τα χόρτα μου είναι ήδη έτοιμα...ο μπακαλιάρος πλυμένος...η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά!χαχαχαχαχα!και αν δεν είχα και γερμανική καταγωγή θα ζύμωνα και ένα ψωμάκι...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...