Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ναι πάμε βράδυ μετά τις 11 αφού μπορεί η Σωτηρία...πάρτυ άνιμαλς! Τελικά ακυρώθηκε ο σημερινός μας καφές με την Evi-c γιατί δεν ξύπναγε η Αναστασία...ελπίζω να μην πήγε καμιά σας και να μας έψαχνε αλλά δεν νομίζω κάτι θα λέγατε ότι θα ερχόσασταν.

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μπαίνω σαν τον κομήτη να σας πω ένα γεια...ελπίζω να είστε όλες καλά...Σωτηρία κοίταζα το τικεράκι σου...πότε έφτασε έξι μηνών η μπεμπούλα???Ξεκινήσατε στερεές μάλλον,ε???καλή δύναμη....αν πάτε καμιά τσάρκα στείλτε μνμ στο κινητό,γιατί την πρόσβαση από τη δουλειά μας την κόψανε κ στο σπίτι δεν προλαβαίνω να μπαίνω...καινούργια δασκάλα στη σχολή??γιατί,ο κ.Δημήτρης(?)τί έπαθε???δεν είστε κ πολύ ευχαριστημένες να υποθέσω....φιλιά

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

@mamma mia: Καλησπέρα! Πού είσαι εσύ???πάει χαθήκαμε! Τίποτα δεν έπαθε ο Δημήτρης (ούτε ήξερα πώς τον λένε!χαχα) απλά τελείωσε η σύμβασή του! Μπα τα κορίτσια δεν έχουν πρόβλημα με την καινούργια μόνο σε μένα δεν αρέσει άντε και στην evi-c που της μίλησε τηλεφωνικά αλλά δεν πιάνει! Για να δούμε θα πάμε πουθενά???φιλιά!

@BIKY74: Καλημέρα Βίκυ! Ωραίο το ΣΚ βοήθησε και ο καιρός...

@Συμμαθήτριες της σχολής γονέων: Μου έστειλε μήνυμα η κυρία μας τελικά θα παραμείνει την Τετάρτη το μάθημα στις 19.00 (τα λέμε μεθαύριο)...οπότε evi-c δεν έχεις δικαιολογία τώρα να σταματήσεις...άσε τις τεμπελιές!

καλημερα!

Ζωη με πηρε κι εμενα η κυριουλα τηλεφωνο χθες. οποτε αυριο κανονικα, εκτος αποροοπτου φυσικά.Ειμαι νυχτα απόψε. θα τα πουμε το βραδυ on line? και οποια αλλη θελει φυσικά, ειστε ολες ευπροσδεκτες!!!

εκεινον τον καφε θα τον πιουμε????

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

@evi-c: Δεν ξέρω αν θα είμαι μετά τις 10 online αν ναι θα τα πούμε εννοείται αλλά η αλήθεια είναι ότι προς το βράδυ δεν κάθομαι πολύ στο γραφείο.

Εντάξει πάει και αυτή η εβδομάδα...τη γλιτώσατε δεν ήπιαμε καφέ οπότε τώρα είναι Σαββατοκύριακο και μπορείτε να εμφανιστείτε πάλι!χαχα!Δεν θα σας ζητήσει κανείς να πάτε για καφέ μέσα στο Σαββατοκύριακο μιας και είναι λογικό ότι όλοι θέλουμε να περάσουμε οικογενειακά το διήμερο!άντε εμφανιστείτε!

Χαχαχα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...